Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Ula, nie wierzę 😳💙 to Julek?! 😁 Ale wyrósł!
Czas tak zasuwa, że szok 🥺
Taki kawaler już duży 🥰
Nie mamy ani jednego zęba i nie zanosi się póki co, przynajmniej ja nic nie widzę na tych dziąsłach żeby coś się działo 😂 do 18stki będzie bez zębów, ale przynajmniej już nie będzie spał z rodzicami 😃Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj moja pszczółka kochana kończy roczek. Rok temu się spotkałyśmy, odmieniło się moje życie.👨👩👧 O 15.05☀️ to było najpiękniejsze popołudnie w moim życiu, to był najpiękniejszy rok w moim życiu. ❤️ A zarazem najtrudniejszy, najciekawszy, pełen wyzwań.
Moja Majeczka, moja miłość, moja przyjaciółka, moja pocieszycielka i radość każdego dnia. Dzięki niej doceniam każdą chwilę. Chcę być zawsze jej najwiekszym wsparciem ❤️ jej kochaną mamusią 🥰
Suszarka, Ewa88 , Lalia, Ania81, Nowastaraczka, veritaa, KarolinaMaria, Zulugula, Ladyo, asias86, emdar, dmg111, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Tajka a co używacie na katar i czym inhalujecie??
Co to crocs'ów...mi się wydaje, że kiedyś je macałam i są mega twarde ale może się coś zmieniło...
Inhaluje solą fizjologiczna 2ml z 3x dziennie. Plus zawsze po wpryskuje sól morska z ektoiną Ectimer i smaruje maścią majerankowa. Na noc plasterki aromactiv ale 1/4 plasterka bo są mocne i wydawało mi się, że Maję to denerwuje 😀
Dzisiaj nocka była już znacznie lepsza.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dmg a polecasz jakąś konkretną sól hipertoniczą? To się normalnie pryska no nosa i tyle? A ten isonasin septo to też wkropić do noska i tyle?
Tajka mnie też gardło zawsze bolała jak odciągałam katar ustami, dlatego przeszłam na odkurzacz
Isonasin septo to ampułki które wciska się do nosa, taka jakby irygacjaEwa88 lubi tę wiadomość
-
Ulaa proszę sprawdź skrzynkę. Pisalam do Ciebie juz jakis czas temu o te testy owu, jesli tylkl chcesz mogę je wysłać
NIE zalapalam się na zadne ze zdjecSzkoda, dzieciaki na pewno cudne.
Karolina ja corce starszej (w tym roku 4 lata we wrześniu) będę crocsy kupować. W ubiegłym roku tez miala crocsy i nie mam pojęcia czy sa polecane czy nie ale dla nkej byly mega wygodne.
synowi raczej kupie geox lub mrugala z przodem (dzieki Laila za polecenia) ale szczerze ja w piaskownicy i tak dzieciaki puszczam boso latem
Też bardzo polecam ksiazki z serii ulicy Czeresniowej czy Rok w. Córka kochała te książki. Moj Bartek jednak niekoniecznie 🙈 ale on woli rozrabiać niz ksiazki "czytac" bo to nuda 😅
Tajka sto lat dla Majeczki i gratulacje dla Ciebie
Suszarko dziewczynki na pewno cudne, super ze tak świetnie sobie radzicie. W temacie kp fajnie ze udaje sie karmic Jagodka i Ty tez czujesz sie z tym bardzo dobrze.
Anetko czytalam o Waszych przebojach żłobkowych, nie wiem co napisac ale dla mnie teksty tej cioci no sa nie do przyjęcia...
Clover masz trudną sytuację, nie wiem co doradzic. Ja tez nie mam nikogo do pomocy, jest cholernie ciezko. Powoli rozgladamy sie za opiekunka dorywczo bo ja po prostu nie wyrabiam. Mąż jest tez przemęczony strasznie. Jeszcze ja mam takie dzieci ktore no nie sa ewidetnie spiochami.
Z tego co tutaj pisałaś, masz świetnego męża więc wiem ze znajdziecie najlepsze dla Was rozwiązanie 😁
Dziewczyny a czy możecie polecić /znacie jakies sklepy internetowe z ubraniami dla dzieci jednokolorowymi? Ja znam my basic no ale sa cholernie drodzy i szukam alternatywy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 13:26
KarolinaMaria, Tajka, Clover lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Verita, moja koleżanka ma dziecko dokładnie w tym samym wieku co Twoja córka, zawsze kupuje dobre buty, też polecała Mrugała, ale na brudne zabawy sprawdzały jej się właśnie crocsowe sandałki i chyba takie kupię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 14:58
veritaa lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Belie, spanie dzieci to chyba największa tajemnica wszechświata 🙈 u nas jak było dobrze to później tragicznie, jak mi się wydawało że jest nieźle, to zrobiło się cudownie 😂 duuużo sił! A ten śmiech to najpiękniejszy dźwięk 💙
Irysko, ale dużo mówi Michaś! Super 💪 a jak Ci w pracy? Dobrze pamiętam, że na pół etatu wróciłaś?Lalia, Clover lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Anetka wg mnie tez te teksty jednej z cioć są niedopuszczalne 😳 wg Twojego opisu to chyba średnio wygląda ten żłobek:(
Dziś był odprowadzić i odebrać Pole mąż. Podobno było znacznie lepiej, dużo się bawiła, zjadła zupkę, brała udział w sensoplastyce, bawiła się z dziećmi. Jak mąż ją odebrał to płakała że musi przestać się bawić. Mężowi dzień opwiadała jedna ciocia, a ta maruda tylko wtrąciła się z tekstem "Pola wymusza na nas noszenie na rękach". Mąż też uznał, że fakrycznie jakaś je****ta baba. Jak następnym razem mi coś powie to ją opiernicze i zgłosze to kierowniczce.Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
-
Anetko, polubiłam za dobry dzień Poli, ale przede wszystkim za plany papierniczenia Marudy 💪
Irysko, super opcja z tym etatem 👌 ja też planuję żeby Oluś zaczął przedszkole w przyszłym roku 😁
My majówkę spędzamy w..kinie, a Oluś zostanie z dziadkami 🤭 a na wakacje planujemy jechać nad Jezioro Białe 😍 -
My jedziemy w sobotę do babci Lucka w dolnośląskie, z tego co pamiętam, to rodzinne okolice Anetki, wracamy w niedzielę, bo w poniedziałek idę do pracy. Oszczędzam urlop na wszystkie nieprzewidziane okoliczności, szczególnie, że od września planujemy przygodę ze żłobkiem.
Na wakacje jedziemy w czerwcu, mamy zarezerowany tydzień w tym samym miejscu nad morzem co rok temu, może wydłużymy pobyt o parę dni w Trójmieście. Kiedyś nie wyobrażałam sobie jechać drugi raz w to samo miejsce do tego samego hotelu, a w tym roku szukałam noclegów i w końcu się poddałam, stwierdziłam, że mamy fajne, sprawdzone, kameralne miejsce z dobrymi śniadaniami i małym placem zabaw, a na miejsce typowo projektowane pod dzieci przyjdzie jeszcze czas. Dziadersi z nas 😁 jedynie zmieniliśmy pokój na większy i na parterze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 16:36
Lalia, dmg111, veritaa, Clover lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:My jedziemy w sobotę do babci Lucka w dolnośląskie, z tego co pamiętam, to rodzinne okolice Anetki, wracamy w niedzielę, bo w poniedziałek idę do pracy. Oszczędzam urlop na wszystkie nieprzewidziane okoliczności, szczególnie, że od września planujemy przygodę ze żłobkiem.
Na wakacje jedziemy w czerwcu, mamy zarezerowany tydzień w tym samym miejscu nad morzem co rok temu, może wydłużymy pobyt o parę dni w Trójmieście. Kiedyś nie wyobrażałam sobie jechać drugi raz w to samo miejsce do tego samego hotelu, a w tym roku szukałam noclegów i w końcu się poddałam, stwierdziłam, że mamy fajne, sprawdzone, kameralne miejsce z dobrymi śniadaniami i małym placem zabaw, a na miejsce typowo projektowane pod dzieci przyjdzie jeszcze czas. Dziadersi z nas 😁 jedynie zmieniliśmy pokój na większy i na parterze.
U nas to samo z jeżdżeniem w te same miejsca 🙈 kiedys sobie nie wyobrażałam a odkad mamy dzieci to nad polskim morzem wybieramy te sama miejscowke 😂 w ubieglym roku pojechalismy w inne miejsce i zalowalismy wiec w tym roku po raz 4 jedziemy w to samo miejsce jednak 😁
My na majówkę jedziemy w rodzinne strony męża na wschód bo pojawiamy się tam max 2 razy w roku. Taka sielankowa wioska dom w lesie na górce a na dole strumykwszedzie drzewa i zielonk wokol. Po codzienności we Wrocławiu jest nam to potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 18:12
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Anet.kaa wrote:Jakie macie plany na majówkę i wakacje? 🌍🏕🏖🏝
Na majówkę jedziemy na Kaszuby, w któryś weekend maja jeszcze w planach mamy Mikołajki, a w czerwcu Grecja. Pod koniec lipca lub sierpniu chcemy polecieć do Hiszpanii, ale to jeszcze w fazie planowania. -
Verita, przepraszam że Cię opuściłam jak pytałam o wszystkich 🙈
Cieszę się bardzo że się odezwałaś ❤️
Ciekawe co i Calanthe, Gagatki, Kar oliv, Manii, Edyciak, LaBelle i innych dziewczyn z naszego wątku 🙂 odezwijcie się dziewczyny!!emdar, Suszarka, KarolinaMaria, Iryska, dmg111, veritaa, Clover lubią tę wiadomość