Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego cudownego dla Amelci 🥰 wspaniałego dzieciństwa! Rośnij zdrowa 🤩
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Amelko, pamiętam jak Twoja mama rozkminiała, jakie imię dla Ciebie wybrać, a masz już rok 🤯 sto lat, uśmiechu, zdrowia i radości 🥳
Ladyo, Zulugula, Lalia, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wszystkiego dobrego dla naszej słodkiej Amelki 🤩 Ladyo, dla Ciebie złoty 🏅 za bycie superową mamą. Serio podziwiam jak ogarniasz swoją nastolatkę i Malutką. Zawsze jesteś taka uważna na potrzeby obu, że aż serce rośnie ❤️
Ladyo, Lalia, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Zulu, jeszcze Marta tak dlugo jeździła w lupinie. Dokładnie 1,5 roku i 3 dni
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ameko bądź zdrowa i szczęśliwa 🎂💗
Dmg a jaki rozmiar ubrań nosi Jula?
Anetko jak Pola w żłobku? My zaczynamy przygodę od lipca, a w czerwcu jeszcze chcemy jechać nad polskie morze 😊Ladyo lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
KarolinaMaria wrote:Cześć dziewczyny, jak tam przy sobocie? U mnie standard 🧹🪣🧺 😁
Suszarko, udanych chrzcin! Nie pamiętam, czy to dziś, czy jutro 🤔 -
Anet.kaa wrote:Myślę, że Polcia będzie w podobnym wieku zmieniać bo już w tym tygodniu musimy kupić nowy fotelik aby już na wyjazd nad morze miała nieco wygodniejszy.
-
Dziękuje dziewczynki za życzenia ❤️ Może to zabrzmi patetycznie ale moje dwie dziewczynki to mój największy skarb! Różne przykre sytuacje mnie w życiu spotkały i teraz najbardziej doceniam swoich bliskich i to żeby byli zdrowi. Z reszta sobie poradzimy
My dziś z M. zostawiamy Mele z dziadkami, spia u nas, a my śpimy u nich, gdzie będzie impreza urodzinowa mojej szwagierki
Zamierzamy się wybawić za wszystkie czasy i spędzić fajnie czas. Już dawno nie mieliśmy takich chwil beztroski
Zulugula, KarolinaMaria, dmg111, Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ale ze sprzątasz czy odlatujesz?🧹 😂
U nas podobnie tylko to wszystko w wykonaniu mojego męża 😇 ja bylam z T na podwórku, teraz drzema, a później jedziemy na grilla do znajomych'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa, dobrze kojarzę że Ty jesteś też z Wrocławia? Jeśli tak to gdzie zaczynacie ? Oczywiście, jeśli nie chcesz to nie pisz.
Pola niby lepiej ale nadal nie idzie tam z uśmiechem. Płacze mniej, zaczyna się interesować tym co tam się dzieje, jak ją odbieram to nie szlocha tylko gada coś po swojemu do dzieci, macha im i ciociom.
Ta ciocia z którą miałam problem jest na nas chyba obrażona - nie przejmuje od nas Poli już, i chyba nas unika. Zgłosiłam jej zachowanie dyrektorce po tym jak po przerwie nieobecności odbierała ode mnie Pole która płakała i jedyne jej słowa do Poli to były "Polka nie krzycz, ciocia Cię błaga nie krzycz tylko, Polka nie płaczemy". Strasznie mnie to wkurzyło bo chyba nie tak uspokaja się dziecko....
Rekrutujemy do tego żłobka (z dofinansowaniem) i do państwowego u nas pod blokiem. Nie wiem co robić - czy zdać się na los czy wykasować ten nasz i wtedy na pewno dostanie się do państwowego.
Mąż upiera się za państwowym, ja nie jestem pewna, mimo tego że nie podoba mi się tam wszystko to Pola będzie tam chodzić jeszcze 3 miesiące, na pewno się przyzwyczai bardziej i co, mamy jej znowu mieszać w głowie?
Nie wiem sama co robić w tym temacie.