Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Anetka a szczepiłas Polę na ospę? Dziewczyny z czym ospę można łączyć?
Dziewczyny w Hm zamiast paypo można płacić na tych samych zasadach aplikacją która się nazywa Klarna 😊
Teraz chcieli nam połączyć z bexero i nimenrixen ale nie chciałam.dmg111 lubi tę wiadomość
-
Anetka, ja też się nie zgodziłam na połączenie Bexsero z Nimenrixem. Bexsero to do tej pory jedyna szczepionka po której Olek źle się czuł i nie chciałam jej łączyć z jakąkolwiek inną.
Edit: teraz doczytałam, że chodziło o połączenie ospy z Bexsero i Nimenrixem - moje niedopatrzenie, przepraszam 😅
Dziewczyny, jak jesteśmy przy temacie szczepionek - czy któraś z Was kupowała ostatnio 5w1 Infanrix Ipv+Hib? W sierpniu mamy mieć ostatnią dawkę i widzę, że znowu jest problem z jej dostępnością. Żałuję że się zdecydowaliśmy na tę szczepionkę, bo ciągle jest problem żeby ją kupić 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2022, 22:23
-
Dziewczyny, proszę o kciuki 😘
Dzisiaj robię badania, a ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży robię też krzywą, co przy moich mdłościami jest wyczynem 😵MoTyLeK🦋, Belie, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, oby u Ciebie poszło sprawniej niż u mnie ✊✊😁😁
U mnie 7 wkłuć bo krew nie chciała lecieć, a przy pobraniu godzinę po glukozie zemdlałam 🤦🤣
Ale ostatecznie udało się pobrać, ja nie zwymiotowałam więc uff 😅😅😅💪💪💪 -
Lalia mam nadzieję, że to już moja ostatnia krzywa w życiu i że teraz po odstawieniu Marty wyniki wyjdą ok. Współczuję przeżyć. Zawsze się tego bałam, że tak właśnie może się skończyć. Miałaś pobranie na czczo z palca? Kciuki żeby nie wyszła cukrzyca
-
Ounai, a po porodzie z Martą miałaś w porządku krzywą?🙂
U mnie najgorsze jest to, że żyły są super i wkłuwają się od razu tylko krew nie leci 😅
Z palca mi wyszło 100 😵 a po godzinie od wypicia glukozy, jak zemdlałam, to zrobiły mi jeszcze raz z palca czy to nie przez cukier i wyszło 149.
Przy Olku miałam stwierdzoną cukrzycę bo przekroczyłam normę 2h po wypiciu glukozy.
Zobaczymy jak będzie teraz, dzisiaj po południu powinnam mieć wyniki 🙂 -
Lalia wrote:Ounai, a po porodzie z Martą miałaś w porządku krzywą?🙂
U mnie najgorsze jest to, że żyły są super i wkłuwają się od razu tylko krew nie leci 😅
Z palca mi wyszło 100 😵 a po godzinie od wypicia glukozy, jak zemdlałam, to zrobiły mi jeszcze raz z palca czy to nie przez cukier i wyszło 149.
Przy Olku miałam stwierdzoną cukrzycę bo przekroczyłam normę 2h po wypiciu glukozy.
Wiesz co Motylku, wydaje mi się że nie mogą podać glukozy jak na czczo z palca jest powyżej 125 🤔
Zulu, u nas Bexsero druga dawka to też "najcięższa" szczepionka, przy trzeciej dawce już było ok 🙂MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
długo mnie nie było, Maks zachorował na mononukleoze, potem jak już wychodził z tego świństwa to złapał zapalenie oskrzeli.
Weekend z DMG przesunięty na następny tydzień.
Z miłych rzeczy wróciłam do pracy, dostałam podwyżkę, praca głównie zdalna, więc mega.
W ten weekend jedziemy pod Warszawę na wesele 💃wciąż kp więc odciągam od wczoraj mleko dla rodziców 😂 dla małego ssaka.
Ściskam Was mocno 😘Lalia, Ewa88 , Suszarka, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu a te nike pico 5 mają miękką i elastyczną podeszwę? Bo widzę że dla dziewczynek też są 🤭
A cena nawet spoko.
Dziewczyny my też mamy zaległości ze szczepionkami. Przez nasze katary i antybiotyki w ogóle jeszcze nie szczepiłam bexero i na ospę 😒
Nimenrix chciałam w ogóle odpuścić ale Lalia pisała że po roku tylko jedna dawka to się zastanowię jeszcze 🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia wrote:Ounai, a po porodzie z Martą miałaś w porządku krzywą?🙂
Ounai wrote:Miałam stan przedcukrzycowy, poczatki io i ogromne spadki cukru ok godzinę po posiłku, dlatego lekarka mimo braku ciąży zleciła mi krzywą 3pkt.
To Super że badasz teraz jeszcze raz wszystko 💪💪 -
Ounai wrote:Miałam stan przedcukrzycowy, poczatki io i ogromne spadki cukru ok godzinę po posiłku, dlatego lekarka mimo braku ciąży zleciła mi krzywą 3pkt.
Jeśli tak to dajesz nadzieję że pozbędę się tego jak kiedyś w końcu skończę kp😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2022, 13:20
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️