Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka jak masz możliwość to zostaw ją w domu tym bardziej przed urlopem.
. My po prostu innej możliwości jak L4 czy urlop nie mamy. Wolałabym bardziej go doleczyc no ale jest jak jest...Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
No i betoniarka zamówiona 😂
Anet.kaa, dmg111, Zulugula, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kod do CCC 30% na jedną rzecz: NALATO30 ❤️
Z paypo 👍 a właśnie, jakbym anulowała zamówienie to z tego paypo też znika ta transakcja? I jak oddaje buty to też tak? -
Cześć Dziewczyny
dobrze tu zajrzeć od czasu do czasu i zobaczyć, że wszystko u Was w porządku, dzieci rosną i ciągle uczą nowych umiejętności.
LALIA, Gratulacjetrzymaj się ciepło i dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka.
U nas też do przodu. Pod koniec stycznia wróciłam do pracy, Adaś chodzi do żłobka gdzie zaklimatyzowal się z łatwością. Alergie trzymamy pod kontrolą, chociaż nadal musimy mocno pilnować diety. Ja też, bo nadal karmie piersią. Teraz jest stabilnie. Poza tym czekamy na termin znów w Rabce - dostaliśmy skierowanie na ponowna kontrole. Ostatnio pochłonęła nas codzienność- dni mamy wypełnione w 100%, sporo pracy wokół domu i innych zajęć.
Pozdrawiam Was ciepło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2022, 12:40
Iryska, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, emdar, Ewa88 , Zulugula, Nowastaraczka, Suszarka, MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fra, ale super, że jesteś ❤️
Cieszę się niesamowicie, że się odezwałaś, że u Was w porządku i u Adama też 💙Fragaria lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny które mają hamax siesta 😊 da się go w miarę szybko przepinać między rowerami? Trzeba kupić taką drugą kostkę na ramę?
Mi też nie działa ten kod do ccc🤔
Jednak kłamałam. Wróciłam do domu i spałam do 13
Ledwo dojechałam, zaczęły mi się trząść ręce ,rzuciłam się na jedzenie, potem mi się słabo i sennie zrobiło i dosłownie mnie odcięło. Nawet krzyki dzieci mnie nie ruszały. A ja chciałam iść się badać przed pracą 🤦♀️SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny które mają hamax siesta 😊 da się go w miarę szybko przepinać między rowerami? Trzeba kupić taką drugą kostkę na ramę?
Mi też nie działa ten kod do ccc🤔
Mi się udało ostatnio kupić na olx fotelik z dwoma kostkami za 100 zł a sama jedna kostka to około 100 zł.Ewa88 , Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai, mnie po glukozie zeslabilo, a potem rozczesło więc znam ten ból 🙈
Masz już wyniki? ✊ -
Lalia, mam.
Wygląda na to, że nadal mam skłonności do hipoglikemii reaktywnej. To akurat od dłuższego czasu podejrzewałam bo po posiłkach zawierających węglowodany jestem bardzo senna nawet jeśli zjem niedużo. Problem zniknął dopiero kiedy zamówiłam dietę low carb. No i ja prawie zasłabłam po ok 2,5h od wypicia glukozy więc klasyka przy tym schorzeniu. Dorobię resztę badań i zobaczę co endokrynolog powie.
Natomiast ewidentnie u mnie wyniki poprawiły się po odstawieniu od piersi i mimo że przytyłam stan przedcukrzycowy zniknął. W poprzednim badaniu, 5 miesiecy po porodzie miałam cukier na czczo 101. Who knows, może właśnie ja jestem jednym z tych przypadków gdzie problemy z chudnięciem są spowodowane kp i teraz wreszcie mi coś ruszy?
Tak czy siak cieszę się za mam to za sobą bo dzisiaj czułam się przepaskudnie. Jedyne co zrobiłam to posadzenie kwiatków na balkonie.
A tak w ogóle to śląskie laboratoria nieźle zdzieraja. Za krzywą insulinowa liczą sobie 100zl. Gdyby nie to, że mamy jed3n samochod a trzeba dzieci rozwieść do placowek i w tygodniu nie jestem w stanie iść na pobranie od razu po przebudzeniu to w zyciu bym do nich nie poszła, ale to jedyne laboratoria czynne w soboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2022, 16:25
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
nick nieaktualnyWitam was kochane razem z Hariskiem
Wszystkim urodzinkowym maluszkom wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia i czego sobie kochane malenstwa zazycza. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
U nas nadal szalenstwo sie dzieje, moze juz niedlugo bede wstanie podzielic sie z wami naszymi planami, lae nadal prosze o zacisniete kciuki, pozytywne mysli, i takie tam.
Haris bardzo wyrosl, juz nie jest moim malutkim bobaskiem😢. Roztawaia starsze rodzenstwo po katach, mowi juz sporo, ale mama to u niego zadko sie pojawia. Potrafi ydaaac ze ma tantrum, kladzie sie na ziemi jak mu czegos nie wolno i udaje ze placze😂. Robi tak coraz zadziej, bo zrozumial ze nie dziala to na rodzicow😂😂.
Praca i nowe plany pochlaniaja nas prawie caly czas. Podczytuje was, ale nie mam czesto czasu nic napisac.
Fragaria, Suszarka, Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość