Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam ze szczepień zostało jeszcze tylko 6w1 i to chyba tyle 🤔
Oprócz obowiązkowych zaszczepiliśmy jeszcze Bexsero, Nimenrix i ospa 💪
Szczepicie jeszcze na coś??
Kic chyba szczepila przeciwko odkleszczowemu zapaleniu opon mózgowych 🤔 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Wiesz co Motylku, wydaje mi się że nie mogą podać glukozy jak na czczo z palca jest powyżej 125 🤔
Zulu, u nas Bexsero druga dawka to też "najcięższa" szczepionka, przy trzeciej dawce już było ok 🙂Lalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ounai, czyli te zaburzenia cukrowe mogą wynikać z kp? Tak Ci mówiła lekarka?
Jeśli tak to dajesz nadzieję że pozbędę się tego jak kiedyś w końcu skończę kp😆 -
Lalia wrote:Nam ze szczepień zostało jeszcze tylko 6w1 i to chyba tyle 🤔
Oprócz obowiązkowych zaszczepiliśmy jeszcze Bexsero, Nimenrix i ospa 💪
Szczepicie jeszcze na coś??
Kic chyba szczepila przeciwko odkleszczowemu zapaleniu opon mózgowych 🤔
Tak jest ,szczepiłam dwoma dawkami.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, wszystkie wyniki super 🥳🥳
Nie mam cukrzycy, ale trochę dziwna ta krzywa wyszła, bo 85, 122 i 139, a powinno być poniżej 92, 180 i 153 🤔Ewa88 , Zulugula lubią tę wiadomość
-
A ja byłam na kontroli u laryngologa i na szczeacie u synka infekcja ku końcowi
uszka czyste, troche jeszcze wydzielina w nosie.
do poniedziałku bedzie jak nówka i marsz do żłobka 😅Lalia, Ewa88 , Suszarka, Zulugula lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:A ja byłam na kontroli u laryngologa i na szczeacie u synka infekcja ku końcowi
uszka czyste, troche jeszcze wydzielina w nosie.
do poniedziałku bedzie jak nówka i marsz do żłobka 😅
U Poli też już poprawa ale chyba nie wyślę jej od poniedziałku do żłobka tylko moooże od środy. Z drugiej strony jedziemy nad morze na długi weekend i najlepiej byłoby aby nie chodziła kilka dni wcześniej do żłobka i przez to mam rozkminę czy w ogóle ją posyłać. -
Zulugula wrote:Inne dzieci mają misie, pieluszki i poduszki do spania, a u nas od 3 dni Toms zasypia z... betoniarką 😂
Mąż zaczął opowiadac, że betoniarka idzie spac itp i tak się przyjęło, teraz sam przynosi betoniarkę do spania 😄
I opowiada mu bajkę, 10 min i śpi, niesamowite 😳
Jeszcze Toms siedzi i słucha tej bajki, normalnie szok roku.
Mamy sandały! Lasocki tylko rozmiar...20. Ja nie wiem kto im pisze te tabele rozmiarówu nas od 3 dni zajarka na maxa
Pola lubi zasypiać z traktorem
W ogóle to jest niesamowite, ona ogląda z tyłu Kici Koci wszystkie książki jakie wydali i najważniejsze dla niej są "Kicia Kocia na traktorze" i "Kicia Kocia na plaży"- bo tam jest piłka 🤣
Moja traktorzystka ❤ na zdjęciu z przyczepą od traktora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2022, 23:09
Ounai, Ania81, Lalia, Zulugula, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość