Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniu, raczej nie 😅 myślę, że jednak dwojeczka bąbelków to dla nas ideał 😁💙
Mam nadzieję, że nie zabrzmi to egoistycznie, ale uważamy z mężem, że dwójka dzieci przed 30. (jesteśmy z tego samego roku) daje nam nie tylko możliwość spełnić się w roli rodziców w wieku względnie dojrzałym i pełnym sił 🤣 ale też umożliwia spełnienie się i swój samorozwój później 🤭 bo będziemy mieć 40 lat, "życie przed sobą" a w domu 14sto i 11sto latkow 😂
Teraz jak to napisałam i przeczytałam to leże i sama się z nas śmieje 😁😁😁Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Lalia - potwierdzam, można się spełniać mając nastolatka/e na pokładzie
wszystko przed Wami! Aniu cieszę się ze w pracy fajnie Ci się układa, ze jesteście szczęśliwi! To bardzo ważne ❤️ Emdar jak Kic wstawiła ostatnio zdjęcie z Waszego spotkania to naprawdę widać po Tobie szczęście! Ten błysk w oku, aż miło popatrzec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2022, 19:00
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
wesele się mega udało, nawet męża zaliczyłam 😂🥂💃
Jako, że wciąż karmię to dostał mlekiem ode mnie jak się dobierał do cycków 😂
Dziś wróciliśmy, dzieci przeżyły, dziadkowie, którzy się nimi opiekowali również mają się dobrze 😂
Muszę częściej wychodzić, miałam zrobioną super fryzurę, przyjechał do mnie nasz fryzjer, mama mi makeup wybrała, a kieckę DMG 😘 Czułam się fantastycznie.
Lalia, dmg111, Ladyo, Fragaria, Suszarka, Iryska, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, super, że wesele się udało, no i ten zaliczony mąż też brzmi bardzo dobrze! 🤣 my jedziemy z środę nad morze, liczę, że klimat będzie sprzyjał 😛
Annia, super, że tyle się dzieje u Ciebie. Jak myślisz, kiedy przeprowadzka?
Co do wychodzenia z domu to nie odbierzcie tego źle, ale jutro idę... na pogrzeb i dziś cały dzień rozkminiałam w co się ubrać 🙈 zmarła starsza, kochana osoba z mojej rodziny, niestety już bardzo chora i jest mi lżej, że już nie cierpi, zdążyliśmy się pożegnać tydzień temu. Jutro zjedzie się cała rodzina i ja wreszcie mam okazję ubrać czarne szpilki! Jest źle, skoro nawet pogrzeb traktuję jako okazję do wyjścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2022, 21:10
kic83 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Annia wrote:Enigvaa jak Malwi, są jakieś postępy po rehabilitacji?
Slabe. Idzie do przodu ale bardzo wolno… teraz tydzien nam wypadl bo byla chora… jutro idziemy do osteopaty, pierwszy raz. Zobaczymy co on mądrego powie, moze cos dorzuci od siebie i ruszy szybciej🔸28 lat
U nas z książek Michałek lubi najbardziej ulicę Czereśniową i książeczki z ruchomymi obrazkami i z dziurkami z Akademii Mądrego dziecka.
Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai wrote:Dzięki za kciuki. Mam nadzieję, że uda się to ogarnąć na tym etapie.
A jak tam Twoje leczenie teraz?
Nadal jestem na metforminie (sr1500 na noc). Do tego zastrzyki trulicity, bo ozempic nie jest nigdzie dostępny.
Zobaczymy co dalej mi powie.
A Ty kiedy masz wizytę? -
Iryska wrote:Enigvaa, Malwince chyba zjaśnialy włosy? Bo coś mi się kojarzy się ona miała taką czarną czuprynkę zawsze 😀
Taak! Miala czarne jak sie urodzila, a teraz nawet ma pasma bialutkich 🙈 smiesznie to wyglada, z tylu wygladaja jakby siwiala 🤣PaniKaziukowa lubi tę wiadomość
🔸28 lat
MoTyLeK🦋 wrote:Waga stanęła w miejscu. Wyniki robię za 3 tygodnie, wtedy kontrola u diabetologa. No i w związku z tym, że Kornelii 2x wyszła hipo, to moja doktor powiedziała, że musimy rozszerzyć diagnostykę, ale nie wiem o co chodzi.
Nadal jestem na metforminie (sr1500 na noc). Do tego zastrzyki trulicity, bo ozempic nie jest nigdzie dostępny.
Zobaczymy co dalej mi powie.
A Ty kiedy masz wizytę?
Ja muszę najpierw dorobić resztę badań, ale ponieważ mam je w pakiecie pzu to zrobię z pakietu. Krzywą też mogłabym tak zrobić ale tak jak pisałam, umawiali mnie na 8:30, gdzie moje dzieci wstają o 6, więc czekanie tyle czasu mijałoby się z celem. A tak w sobotę wstałam, ubrałam się i pojechałam do lab bez wykonywania zbędnych ruchów. Pozostałe badania nie są tak ciężkie, bo mogę chodzić ile chcę, ważne żeby nie jeść, więc rozwiozę dzieci i pojadę na pobranie:)
I potem umówię wizytę. Skoro już prawie 2 lata czekałam na leki przez kp to te parę dni już nic mi nie zmieni. Modlę się tylko żeby trulicity nie dostać bo to bedxie u nad 800zł na miesiąc więc masakraMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ja dziś z Matyldzia i Fifim w domu. Muszę wykurować go do środy bo ma wycieczkę z przedszkola
Założyłam też wniosek o takie mieszkanie gminne do remontu, w zamian mamy najem na czas nieokreślony za grosze. Zobaczymy, może się uda.
Chciałam też Matyldę umówić do lekarza ale nie ma miejsca od około 5 dni robi kupę jak woda. A do tego budzi się w nocy i tak strasznie bela i puszcza baki ze oboje się budzimy. Poza tym nic jej nie jest, ale będę spokojniejsza jak ja obejrzą. Jakoś tak myślałam że może na zęby te kupy, ale z drugiej strony doszły te beki mega śmierdzące
macie jakiś pomysl?
Dzisiaj jeszcze mam spotkanie z prawnikiem (w środę mam sprawę o alimenty z byłym mężem), a po południu chce skoczyć na siłownię 😎
-
Ounai,
wrzucam 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 09:07
MoTyLeK🦋, Clover, Lalia, Suszarka, Zulugula, Tajka, Enigvaa, Ewa88 , Ladyo, Ounai, KarolinaMaria, dmg111, Annia, Ania81, Fragaria, Belie, Nowastaraczka, asias86 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność