Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Ounai
jak u Ciebie? 😘
Ogólnie odstawiłam Martę, mąż po 7 latach wrócił do sypialni, odżyłam, znajduję czas dla siebie, znowu odnajduję radość z tych rzeczy z których wcześniej się nie cieszyłam. Tak szczerze to mogłabym tak godzinami opowiadać. Ale mam też świadomość, że jeszcze masa pracy przede mną.
A tak poza tym to dokładnie dzisiaj mija 8 lat odkąd powiedziałam słowa "Mateuszu, biorę sobie Ciebie za męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i wszyscy święci"I muszę przyznać, że dopiero teraz zaczyna być naprawdę fajnie
A co tam u Was? Maks śpi coś lepiej czy jednak czeka aż skoczy 3 lata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 13:23
kic83 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Gracias laski, mozna zawsze na Was liczyc! Cyce mi juz zmalały wiec nie jest zle, tylko ze niestety tez opadły 🤣 jak sie zdecyduje na jakies sukienki to bede kombinować na podstawie Waszych polecajek💋
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai
miło się to czyta, bije od tego takie przeczucie że idzie ku lepszemu,mimo że jest już całkiem dobrze
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! 🥂
U nas ok,niestety wciąż mieszkania nie sprzedaliśmy, ciężko jest teraz z tym.
Wiki od września idzie do szkoły,nie wiem kiedy to zleciało 🤦
Maks jak Maks to ssak i cycoch, w nocy lubi na mnie wisieć i cyckać się.
Planuje go odstawić, ale zawsze znajduje jakąś wymówkę 😂
To już trzeci tydzień pracy, jestem wdzięczna za pracę zdalną, w biurze jestem raz w tygodniu tylko do 16:00.
Ściskam!Lalia, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Niee, spalone 🙈 ale fajne to będzie za jakiś czas jak będzie mógł sobie stać na tym i balansować, póki co trochę pozjezdza i autka sobie po tym spuszcza. Ale też dużo mu nie proponujemy tej deski a samego z nią zostawić to strach, bo jako zjeżdżalnia to może spaść razem z tym z kanapy , a jako bujak to palce sobie może przytrzasnąć (Choć pewnie raz by przytrzasnal i potem by juz wiedzial). Na ten moment nie zamowilabym drugi raz tylko poczekala do 2rż
No własnie Leo jest dosyc szalony i w sumie teraz rozrywkrle ma wspinajac sie do kitchen helpera to faktycznie moze deska poczekać . Zamowiłam kulodrom jak zignoruje to przerwa w dostawie zabawek 😂 -
Nowastaraczko, jest jeszcze takie rozwiązanie, jak oklejanie biustu taśmą. Są babeczki które się tym zajmują, ale można też próbować samemu. Koleżanka była na weselu teraz w weekend i mówi, że sama sobie okleiła i że super jej się trzymało i ogólnie dobrze to wyglądało, a ma większy biust niż ja 😅 Tylko wiem, że niektóre osoby mogą mieć uczulenie na klej z tych tejpów i że warto najpierw zrobić próbę uczuleniową 🧐 No i ciężko się odkleja, trzeba powoli najlepiej z oliwką żeby nie uszkodzić skóry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 15:46
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ja 2msc temu kupilam Tomciowi taki kulodrom ale z autkami. Oooo jak on się wscieka jak mu te autka się zablokują i nie zjeżdżają 🙈 rzuca zaraz tymi autkami i całym tym torem i się drze 😛
No własnie z autkami zamowilam bo autka to milosc najprawdziwsza, mysle ze na rowni z miloscią do mamy 😂 -
kic83 wrote:Ounai
miło się to czyta, bije od tego takie przeczucie że idzie ku lepszemu,mimo że jest już całkiem dobrze
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! 🥂
U nas ok,niestety wciąż mieszkania nie sprzedaliśmy, ciężko jest teraz z tym.
Wiki od września idzie do szkoły,nie wiem kiedy to zleciało 🤦
Maks jak Maks to ssak i cycoch, w nocy lubi na mnie wisieć i cyckać się.
Planuje go odstawić, ale zawsze znajduje jakąś wymówkę 😂
To już trzeci tydzień pracy, jestem wdzięczna za pracę zdalną, w biurze jestem raz w tygodniu tylko do 16:00.
Ściskam!
Z mieszkaniem lipa, ale to prawda jeat okropny przestój bo strasznie lecą zdolności kredytowe. Nam spadła prawie o połowę.
U nas Tymek też już się szykuje do szkoły. Mówi, że chce laksiarskie adidasy 🤣
U nas odstawienie niewiele zmieniło. Marta budzi się nadal o tych samych godzinach tylko teraz zasypia w 5 kin zamiast mietosic cycka 30 min. No ale pobudka jest. I rano dosypiał godzine przy cycku a teraz ta godzinę wcześniej wstaje. Ja się zbierałam tak jak Ty do odstawienia i po prostu któregoś dnia zapytałam męża "odstawiamy dziś?" I już wiecej nie karmiłam.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Zulugula wrote:Ja 2msc temu kupilam Tomciowi taki kulodrom ale z autkami. Oooo jak on się wscieka jak mu te autka się zablokują i nie zjeżdżają 🙈 rzuca zaraz tymi autkami i całym tym torem i się drze 😛
Pokaż ten kulodrom z sutkamiCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Zulu
Pokaż ten kulodrom z sutkami
Z autkami, nie z sutkami 😂😂😂😂😂Anet.kaa, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, dmg111, Suszarka, Clover, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziękuję dziewczyny za życzenia 😘
W kwestii deski- my mamy dwie i to jest istny hit dla Tymka, a Marta się boi. Za to Tymek bawi się nią cały czas.
Muszę się nim też pochwalić. Dzisiaj złapałam jego logopedę zapytać jak długo jeszcze powinniśmy jeździć. I powiedziała mi, że widuje naprawdę setki dzieci i Tymek jest niesamowicie inteligentny i uzdolniony plastycznie i może z czystym sumieniem powiedzieć, że trafił nam się naprawdę wyjątkowy chłopiec i prosi żebyśmy zadbali o niego i o dodatkowe zajęcia które pozwolą mu się jeszcze bardziej rozwinąć, bo jest ponadprzeciętny.
Powiedziała też, że jest bardzo dobrze wychowany i zawsze grzecznie puka do drzwi, mówi dzień dobry, do widzenia (my go odwozimy do drzwi przychodni i on już sam idzie do gabinetu więc sam zawsze pamięta jak się zachować), pyta czy może wejść do środka, a w dzisiejszych czasach więcej niż połowa dzieci niestety tego nie robi bo rodzice ich tego nie uczą.
Tak więc taki wspaniały prezent z okazji rocznicy, że z naszej miłości powstał taki fajny młody człowiek. Pękam z dumy 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 18:48
Fragaria, Ewa88 , Tajka, Belie, Zulugula, dmg111, Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Zulu, nie wkurza Cię że ten kulodrom się ciągle wywraca? Też go mamy - ach te zabawki mojej córeczki
i jest taki chybotliwy. Żałuję, że nie mamy drewnianego - prosilam o drewniany ale chrzestny uparł się na ten
Jakby co dziewczyny to w Pepco też bywa fajny drewniany.
Macie jakiś patent na małe części zabawek, klocki, jakieś układanki, puzle. U nas to wszystko jest w pudle plastikowym, Pola nauczyła się go otwierać i siedzi i wszystko po koleji wywala 🙄Nowastaraczka lubi tę wiadomość