Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, rewelacyjnie czyta się to co piszesz o Tymku i o Was. Gratuluję Wam takiego wspaniałego synka
Fajnie, że teraz nauczyciele/lekarze dostrzegają takie rzeczy i potrafią dać takie rady rodzicom. -
Anet.kaa wrote:Ounai, rewelacyjnie czyta się to co piszesz o Tymku i o Was. Gratuluję Wam takiego wspaniałego synka
Fajnie, że teraz nauczyciele/lekarze dostrzegają takie rzeczy i potrafią dać takie rady rodzicom.
Natomiast ona potwoerdziła to co mówiła mi Pani psycholog w poradni jak stawialiśmy diagnozę, że Ttmek jest bardzo wrażliwy, ma zdolności plastyczne i matematyczne i iloraz inteligencji sporo powyżej przeciętnej, ale wtedy społecznie był poniżej i mieliśmy nad tym pracować. Teraz juz jest duzo lepiej, choć znajomość własnego adresu nadal nie jest dla niego priorytetem 😂
Mimo wszystko jestem dumna z niego i z nas bo choć popełniamy setki błędów myślę że nie najgorzej nam jednak wychodziSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai, zgadzam się z Anetką, milo się czyta to, co piszesz o Tymku i o Was
Fajna z Was rodzinka 🥰 Na pewno to bardzo miłe, słuchać o swoim dziecku takie słowa. I miłe jest też to, że ktoś potrafi zauważyć i docenić
Ounai lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w temacie zabawek - macie do polecenia jakąś fajną zabawkę do robienia baniek mydlanych? Jest tego masa, ale nie wiem czym się kierować przy wyborze - czy faktycznie będzie to fajna zabawka, czy zepsuje się po kilku użyciach. Olek kocha bańki, najlepiej to by się cały czas chciał bawić w robienie baniek, a mi już tchu czasem brak od tego dmuchania, zwłaszcza, że astma w tym roku wyjątkowo mi dokucza 🙄
-
Clover wrote:Dziewczyny, w temacie zabawek - macie do polecenia jakąś fajną zabawkę do robienia baniek mydlanych? Jest tego masa, ale nie wiem czym się kierować przy wyborze - czy faktycznie będzie to fajna zabawka, czy zepsuje się po kilku użyciach. Olek kocha bańki, najlepiej to by się cały czas chciał bawić w robienie baniek, a mi już tchu czasem brak od tego dmuchania, zwłaszcza, że astma w tym roku wyjątkowo mi dokucza 🙄
Clover, my mamy dwa pistolety i one się średnio sprawdzają. Ale mamy też taka żabę z Action (w Pepco są podobne) i tam się tylko wlewa płyn, przesuwa guzik i sama robi furę pięknych baniek 😁 tylko nie polecam używać w mieszkaniu bo później można się zabić na tej śliskiej podłodze 🙈 -
Dziewczyny miałam mieć większą łazienkę w macie, ale zakochałam się w gresowym wysokim połysku, teraz czytam, że wysoki połysk ciężki w utrzymaniu. Teraz w mieszkaniu mam wysoki połysk na podłodze w kuchni i mat w łazience i nie mam wrażenia, że ten wysoki połysk jest trudniejszy w utrzymaniu, raczej na ciemnym macie w łazience widać stopy itp. Proszę o wasze opinie, doświadczenia.
Ounai, spóznione najlepsze życzenia!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia
zdecydowanie polecam mat, to co pisze Suszarka na połysku widać wszystko. My teraz mamy na podłodze mat i w łazienkach mat, gdyby nie to musiałabym chyba codziennie z mopem biegać 🤦Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Dziewczyny miałam mieć większą łazienkę w macie, ale zakochałam się w gresowym wysokim połysku, teraz czytam, że wysoki połysk ciężki w utrzymaniu. Teraz w mieszkaniu mam wysoki połysk na podłodze w kuchni i mat w łazience i nie mam wrażenia, że ten wysoki połysk jest trudniejszy w utrzymaniu, raczej na ciemnym macie w łazience widać stopy itp. Proszę o wasze opinie, doświadczenia.
Ounai, spóznione najlepsze życzenia!Annia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Suszarka wrote:Anniu moja teściowa ma gres na wysoki połysk w kuchni i w łazience, widać na tym włosy, kurz, dosłownie wszystko. Tylko ona ma ciemny grafit, być może z jasnymi kolorami jest inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2022, 11:20
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Annia
zdecydowanie polecam mat, to co pisze Suszarka na połysku widać wszystko. My teraz mamy na podłodze mat i w łazienkach mat, gdyby nie to musiałabym chyba codziennie z mopem biegać 🤦Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, ja mam szare płytki ceramiczne z połyskiem w łazience na ścianie. Są ok, nic nie widać że są brudne. Na podłodze trochę gorzej, mam jasnoszare z połyskiem,dosyć często muszę tam wpuszczać mojego robota, żeby pojeździł tam, bo każdą krople wody i każdy włos widać na nich. Ale to może też kwestia tego, że są jasne.
Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dla najmniejszych dzieci, dla niemowląt sa lepsze zabawki takie gryzaki figury
https://fazymazy.com/gryzaki-geometryczne-rozowy
są gumowe, miękkie, niemowlę nie jest w stanie tego połknąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2022, 12:12
-
voalka wrote:dla najmniejszych dzieci, dla niemowląt sa lepsze zabawki takie gryzaki figury
https://fazymazy.com/gryzaki-geometryczne-rozowy
są gumowe, miękkie, niemowlę nie jest w stanie tego połknąć.
-
Aniu my mamy w kuchni na ścianie połysk calacatte i widać na tym brud dość mocno. To pierwotnie były kafle do łazienki i bardzo ciesze sie, że zdecydowałam się na inne matowe.
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność