Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, wielkie Wow!! Ale w sumie to nic nowego bo od zawsze jesteś hot mamuśka!
Ja mam jeszcze techniczne pytanie bo tez mamy wesela w sierpniu i mysle o roznych kiecach, miałas taki biustonosz przyklejany do niej? I jak się udalo dziadkom jak mały bez karmienia?? -
Nowastaraczka wrote:Kic, wielkie Wow!! Ale w sumie to nic nowego bo od zawsze jesteś hot mamuśka!
Ja mam jeszcze techniczne pytanie bo tez mamy wesela w sierpniu i mysle o roznych kiecach, miałas taki biustonosz przyklejany do niej? I jak się udalo dziadkom jak mały bez karmienia??
Nowastaraczka,
miałam zwykły biustonosz bez ramiączek usztywniany, mam teraz bardzo małe piersi 70b, więc nie czułam dyskomfortu.
Odciągnęłam dla nich dwie butle mleka, Maks je po żłobku ok 16:00 i w nocy jak się przebudzi to musi być cycek. Byłam przekonana, że jak wyczuje moje mleko to będzie dobrze, niestety ale była awantura i lulanie na rękach, a mleko w butli odrzucał ręką i krzyczał "nieee", "mama, mama, mama".
No cóż, spodziewałam się, że jednak to moje mleko wypije, a nie chciał go, wszyscy na szczęście przeżyli 😂
Jak wyszliśmy o 13:00 w sobotę to wróciliśmy równo po dobie następnego dnia, pierwsze co zrobiłam to przystawiłam Maksa na śpiocha bo miałam cycki jak kamienie, bardzo twarde i zaczęły mnie już boleć.
Moja mama się nie zraziła bardzo i w ogóle nie narzekała, że jakaś noc koszmarna, więc jestem dumna i z Młodego i z rodzicówWik89, Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Fragaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ewa88 wrote:Enigvaa co powiedział osteopata?
Od razu na wstępie powiedzial, ze obie jestesmy bardzo wiotkie, choc Malwina bardziej. Jest mocno spieta w okolicy glowy, ale nie daje sie dotknac, wiec od dolu powoli bedziemy rozluźniać. Cos tam dala sobie zrobic, za kilka dni mam mu dac znac jak ona zareagowala, bo to nie dziala tak od razu. Bedzie sie konsultował z kims tam jeszcze i bardzo mozliwe ze na nastepna wizyte bedziemy jechac do trojmiasta.🔸28 lat