Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ulaa super zdjęcia, tez jak zawsze nie mogę uwierzyć, że Julek już nie ma 3 miesięcy 😂
A Ty Ula chyba jeszcze szczuplejsza jestes!
Dziewczyny, czyli polecacie Rodos? Jakaś konkretną część wyspy?
My we wrześniu chcemy leciec do Grecji ale "obawiam" się, że skończy się na Włoszech.
Najbardziej chciałabym na Kretę ale ponoć tam bardzo wieje. Rodos też mi się przewija w zestawieniu, korfu i zakyntos. Ale mam nieodparte wrażenie, że na tych 2 ostatnich nie ma co robic, z tego go widzę w internecie. My lubimy głównie pozwiedzać cuda przyrody ale też żeby było gdzie się ruszyć do knajpki, jakieś stare miasto itp.
Może coś polecicie:)
Zawsze jak szukam wakacji z dzieckiem to początkowo myślę,że wystarczy fajny hotel z pysznym żarelkiem, basen i plac zabaw, a potem zaczynam wydziwiać i nic mi już nie pasuje i chciałabym za dużo 😃
Ja mogę polecić tam gdzie teraz byliśmy ☺️
Kolymbia hotel Leonardo Hotels&Resorts.
Hotel szczególnie uwzględniający rodziny i małe dzieci ☺️
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:Ulaa, piękne mieliście wakacje! Juluś słodki i jaki już duży ☺️ Piękna z Was rodzinka! Zmieniłaś kolor włosów? Bo chyba pamiętam Cię w blondzie
Belie, sprawdziłam sobie właśnie i mój Olek na 5m3t ważył 9800g 🤭 Teraz natomiast ma max 3,5 kg więcej. Jak skończył pół roku, to przestał już tak szybko przybierać. Ale była kiedyś kluseczka z niego i dalej nie wygląda na maluszka, chociaż moim zdaniem bardzo się "wyciągnął".
Wróciłam do swojego naturalnego koloru 😃
Z braku czasu chodzenia do fryzjera na farbę 🤭Clover lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ja polecam Kretę, byłam w okolicy Chanii. Na pewno pojadę tam jeszcze kiedyś🙂 Tam jest bardzo dużo zwiedzania, dużo pięknych plaż, zabytków itp. Co do wiatru - wieje faktycznie tzn, jak my byliśmy we wrześniu to wiało mocno przez dwa dni, a w resztę dni spokojnie raczej.O ❤️
Z ❤️ -
My lecimy za 2 tyg na zakyntos. Uwaga lecimy we dwójkę 🙈 znaczy ja i mąż, bez dziecka 🙈 Oliwka z dziadkami, ciocią i sąsiadkami zostaje.
Nie wiem czy dam radę tyle bez Oliwki, ale z drugiej strony specjalnie lecimy we dwoje żeby mieć ten czas dla siebieLalia, Suszarka, Annia, Clover, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Wow! Zainspirowałaś mnie... 😂😂😂
Kiedy lecicie? Daj potem znać jak to jest z tym zakyntosem:)
Miała być Sardynia albo Miniorka, a jak zwykle wyszła Grecja. Bardzo lubię grecki klimat i jedzenie. Bardzo kameralna i piękna jest mała wyspa skiatos (można połączyć z wycieczka na kontynecie) i lefkada.
Zante też chcę połączyć z kefalonia. Kreta ma piękne laguny Balos i elafonisi i mniej wiało niż na Fuercie. W sumie może trafiłam na taki okres ale w ogóle z Krety nie pamiętam żeby wiało 😅O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Właśnie ja myślałam, żeby leciec do chanii,zatrzymać się w okolicy, pochillowac poplazowac, zwiedzić miasto a na wypad autem Właśnie balos i elafonisi. Czyli coś fajnego zobaczymy a nie będzie tak intensywnie dla Mlodego
a w jakim miesiącu bylas na Krecie? Może po prostu przesadzam z tym wiatrem, ale kojarzę że Anetka tez mówiła ze wieje.
Oj nie pamiętam, ale było dość blisko tej wioski z ceramika i co jest jedyne słodkie jezioro na wyspie. Ale wtedy byłam w takim kameralnym hoteliku, takim przez rodzinę grecką prowadzonym.
Na elafonisi trochę wiało, bo tam jest blisko sachary, ale ten wiatr to tak jak z suszarki ustawionej na gorące grzanie 😅
Moi rodzice objechali całą Kretę z skuterach, spiąć co 2 dni w innym miejscu i bardzo sobie chwalą, jest to ich drugie miejsce, pierwsze to objazdówka po Włoszech, Wenecja itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 10:42
O ❤️
Z ❤️ -
Cześć dziewczynki
widzę że o rozmiarach mówicie. Melcia jest zdecydowanie długonoga
wczoraj już wyciągnęłam jej rozmiar 86, bo spodnie 80 zaczynały być za krótkie. W body 80 jeszcze spokojnie chodzi
Zulu my byliśmy na Krecie, moja siostra była z nami z 5 miesięcznym synkiem i było super. Byłyśmy w hotelu Eri Beach & village i super było, bo fajne baseny ale tez bliziutko do morza, jedzenie bardzo dobre
szczerze mówiąc to były wakacje życia, Jagoda miała kilka lat, był fajny basen dla dzieci z zamkiem itp. Byliśmy w lipcu Clover zgadzam się z dziewczynami - uciekajcie! Zanim zatruje życie Wam wszystkim! Jesteś super babeczka, bardzo mądra, jestem pewna ze ułożycie sobie życie z dała od tej czarownicy! Aniu przepięknie wyglądacie ❤️ Megi ale fajnir z tymi wakacjami! Świetny plan! My teraz byliśmy weekend bez Meli i naprawdę odpoczęłam psychicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 11:03
Annia, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
-
Zulu, my byliśmy na Krecie koniec września- początek października i wiało mocno. Na Rodos byłam w połowie września i też trochę wiało, natomiast mniej niż na Krecie. Na Krecie byliśmy w Peninsula Hotel ma on słabą infrastrukturę dla dzieci ale obłędne widoki ❤
Rodos jest mniejsze więc wg mnie fajniejsze do zwiedzania z dzieckiem.
Megi, ale ekstra! Mega Wam zazdroszczę takiego wypadu! Na pewno będziecie tęsknić ale też na pewno wypoczniecie. My się nosimy z wyjazdem na jedną noc i coś nie możemy tego zorganizowaćZulugula lubi tę wiadomość
-
Lalia, ja mam tak z Olusiem.jak Ty piszesz o Poli, wg mnie on jest podobny do Ciebie, ale jak widzę zdjęcie Twojego męża to wtedy widzę w nim tatę.
Nie sądziłam, że jesteśmy podobni z mężem do siebie
Clover, dziewczyny już chyba wszystko napisały. Współczuje Ci bo wyobrażam sobie jak takie teksty potrafią wkurzać. Myślę, że dla samego Olka powinniście jak najszybciej się z tamtąd wynieść (wiem że to nie takie proste) aby i jemu teściowa nie zatruwała głowy gdy będzie już bardziej kumaty.
Clover, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Zulu, my byliśmy na Krecie koniec września- początek października i wiało mocno. Na Rodos byłam w połowie września i też trochę wiało, natomiast mniej niż na Krecie. Na Krecie byliśmy w Peninsula Hotel ma on słabą infrastrukturę dla dzieci ale obłędne widoki ❤
Rodos jest mniejsze więc wg mnie fajniejsze do zwiedzania z dzieckiem.
Megi, ale ekstra! Mega Wam zazdroszczę takiego wypadu! Na pewno będziecie tęsknić ale też na pewno wypoczniecie. My się nosimy z wyjazdem na jedną noc i coś nie możemy tego zorganizować
Może właśnie zależy w jakim miesiącu, na Krecie byłam w połowie czerwca to jedynie na efalonissi wiało, ale nie jakoś mocno.
Trzymam kciuki żeby tylko Oliwka niczego nie złapała, ale jak już nie będzie chodziła do żłobka to jest szansa..
Eh tylko moja Młoda to Zosia Samosia, wszystko sama, a moi rodzice nie mogą zrozumieć jak ona nie pije już mleka, jak sama może jeść obiad i że zjadła sama całą kromkę chleba... O zgrozo... I że po schodach też wchodzi. Boje się że będą ją tam wyręczali ze wszystkiego i dawali papki 🙈😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 11:17
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:1 ego lipca lecimy.
Miała być Sardynia albo Miniorka, a jak zwykle wyszła Grecja. Bardzo lubię grecki klimat i jedzenie. Bardzo kameralna i piękna jest mała wyspa skiatos (można połączyć z wycieczka na kontynecie) i lefkada.
Zante też chcę połączyć z kefalonia. Kreta ma piękne laguny Balos i elafonisi i mniej wiało niż na Fuercie. W sumie może trafiłam na taki okres ale w ogóle z Krety nie pamiętam żeby wiało 😅
Pewnie zależy od pory roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 11:58
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
A czy któraś z Was była na Teneryfie lub innych Wyspach i poleca?
Mieliśmy jechać do Chorwacji ale byliśmy już tam kilka razy i zaczeliśmy myśleć o Wyspach Kanaryjskich bo po relacjach znajomych widzę, że jest tam przepięknie ❤ -
megi, myślę że Oliwka nie cofnie swoich umiejętności w tydzień, wg mnie niech dziadkowie zajmują się nią jak chcą ważne aby była zaopiekowana. Dziadkowie zawsze bardziej się boją niż rodzice, to zrozumiałe. Przy nas jak maluch coś sobie zrobi to trochę coś innego niż jak przy dziadkach. U mnie też nigdy babcie Poli nie pozwalają samej schodzić po schodach bo się o nią boją a przy mnie schodzi sama bez asekuracji - jak babcie to widzą to mają zawał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 13:12
Suszarka, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość