Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:A czy któraś z Was była na Teneryfie lub innych Wyspach i poleca?
Mieliśmy jechać do Chorwacji ale byliśmy już tam kilka razy i zaczeliśmy myśleć o Wyspach Kanaryjskich bo po relacjach znajomych widzę, że jest tam przepięknie ❤
Anet.kaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:A czy któraś z Was była na Teneryfie lub innych Wyspach i poleca?
Mieliśmy jechać do Chorwacji ale byliśmy już tam kilka razy i zaczeliśmy myśleć o Wyspach Kanaryjskich bo po relacjach znajomych widzę, że jest tam przepięknie ❤
Ja byłam na Lanzarote i Fuercie, polecam. Tylko my połączyliśmy 7 dni jakoś na Lanzarote i później promem na Fuercte (2 dni na nią nam starczyło) i jeszcze pomiędzy jest mała wyspa Lobos, super polecam ja zobaczyć, jeden dzień nią trzeba, znaczy nie cały bo tam lodzie odpływają z niej max do 17 bodajrze, a później nie ma gdzie nocować na niej bo tylko ze 2 domki tam są.Anet.kaa lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
.
Polka na robocie pozdrawia. Strasznie dużo pracy z tym piachem, trzeba kopać i kopać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 22:53
Iryska, Zulugula, Suszarka, Lalia, Ladyo, Enigvaa, dmg111, Annia, Ewa88 , KarolinaMaria, Ounai, Clover, Meggi110818, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Michaś też pozdrawia w trakcie przerwy we wrzucaniu kamieni do wody 😄
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 18:13
Zulugula, Suszarka, Lalia, Enigvaa, dmg111, Annia, KarolinaMaria, Clover lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Michasiu, witaj słodziaku 😍 ale wyrosłeś!! Pamiętam jak leżałeś w łóżeczku i się piłką bawiłeś mając zaledwie kilka miesięcy 🤭💙
Polcia w swoim żywiole 😍😍😍Iryska lubi tę wiadomość
-
Meggi, spokojnie, rodzice dadzą radę. Moja mama też wielu rzeczy sie boi, bo to jednak duża odpowiedzialność. Taki wyjazd dobrze Wam zrobi. My myślimy o wspólnym weekendzie we dwoje, może kiedyś się uda. Na razie w przyszłą sobotę Matylda zostaje pierwszy raz u moich rodziców na noc, bo my idziemy na koncert. Już to przeżywam, bo ostatnio zasypia tylko przy mnie. Ale bardziej martwię się o moją mamę, żeby się nie umęczyła.
Co z Twoim wychowawczym? Złożyłaś już podanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 21:03
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria z doświadczenia widzę, że dzieci zasypiają inaczej przy babciach. Mam wrażenie, że babcie działają na nich kojąco. My jeszcze nigdy na noc Poli nie zlstawialiśmy ale często wychodzimy wieczorami i wtedy Pole kładzie spać babcia.
U Was też Twoja mama ma duży kontakt z Małą bo się nią opiekuje więc myślę, że na spokojnie to.ogarnie
Enigva, myślisz że to jakiś wiruś? Jak teraz miewa się Malwi?
Dmg - Jula cudo! A ten jej uśmiech rozbraja wszystko!
Zulu - Twój opis odnośnie Teneryfy brzmi baaardzo dobrze, właśnie na tę wyspę mam największą.ochotę i tam będziemy celować. Szkoda tylko że nie ma bezpośredniego lotu z Wro (kiedyś był).dmg111, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Aneta to jeśli chcecie plażować, a nie tylko zwiedzać to ja doradzę ulokować się na Południu wyspy, ewentualnie w okolicach klifów Los Gigantes. My stacjonowaliśmy na północy, właśnie w Puerto de la Cruz, owszem jest mega pięknie i nie tak typowo "kurortowo" (bo wiele kurortów na Kanarach powstało dopiero w latach 70 XX wieku i nie ma tam nic ciekawego architektonicznie), ale pogoda bywa mocno kapryśna i ja uważam, że ta miejscowość powinna się nazywać Puerto de la Cloud.
Wydaje mi się, że lepiej robić wypady na Północ ze słonecznego Południa niż na odwrót. Na tydzień pobytu w drugiej połowie maja mieliśmy maks kilka godzin pełnego słońca... przez cały wyjazd. 😂
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Enigva, myślisz że to jakiś wiruś? Jak teraz miewa się Malwi?
.
Wczoraj przez chwile miala 37.8, ale goraco bylo. I po gorączce, przeszlo bokiem, uff. Bo w srode jedziemy do szpitala i juz sie troche balam 🙈🔸28 lat
Jutro mam zamiar powiedzieć kierowniczce i zawieźć podanie do Prezesa. Nadal biję się z myślami. Nie wiem na ile go rozpisać. Chyba wezmę na pół roku, z przedłużeniem ewentualnym,a raczej pewnym, bo dopiero teraz by poszła do przedszkola jako 2.5 latek.
Nie wiem tylko jak by to było jakbym zaszala w ciążę, bo niby od września mamy zielone światło.
Na koniec września miałam termin, a tak dopiero we wrześniu będę mogła się starać 😑O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Meggi znam to okropne uczucie.
Mam nadzieję, że i ja dostanę we wrzesniu zielone światło jakims cudem i będziemy się wspierać w staraniach
Dziewczyny czy Wasze dzieci śpią już w rampersie itp?
Mnie czeka w sierpniu drożność jajowodów, raz to miałam już. Tam gdzie robiłam robią bez znieczulenia, ketonal w żyłę i kieliszek zielowej nalewki, co zaczyna działać po zabiegu dopiero.O ❤️
Z ❤️ -
Zulu, Olek śpi już w rampersie, ale on nie jest jakiś bardzo ciepłolubny, a poza tym u nas na poddaszu dzisiaj w ciągu dnia było prawie 30 stopni, więc w nocy pewnie niewiele mniej będzie 🥵
A miałam ostatnio pytać, jak Twoja blizna? Ból minął? -
Zulugula wrote:Meggi znam to okropne uczucie.
Mam nadzieję, że i ja dostanę we wrzesniu zielone światło jakims cudem i będziemy się wspierać w staraniach
Dziewczyny czy Wasze dzieci śpią już w rampersie itp?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️