Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Hej dziewczyny😉
Mam problem pierwszego świata 🤪
Nie wiem jakie spodnie nałożyć do samolotu. Lot 2
5h tylko, ale nie mam pojęcia 🙈 z jednej strony klima w samolocie, z drugiej upał w Polsce i upał na Zakyntos
Udanego wypoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 09:34
-
Dziewczyny my od poniedziałku zaczynamy żłobek
I mam pytanie. Czy któreś w Waszych dzieci było usypiane w domu na rękach a w żłobku usypiało samo? Bardzo się tym martwię jak to będzie
W piątek mamy jeszcze szczepienie na ospę12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi110818 wrote:Hej dziewczyny😉
Mam problem pierwszego świata 🤪
Nie wiem jakie spodnie nałożyć do samolotu. Lot 2
5h tylko, ale nie mam pojęcia 🙈 z jednej strony klima w samolocie, z drugiej upał w Polsce i upał na Zakyntos -
Ewa88 wrote:Dziewczyny my od poniedziałku zaczynamy żłobek
I mam pytanie. Czy któreś w Waszych dzieci było usypiane w domu na rękach a w żłobku usypiało samo? Bardzo się tym martwię jak to będzie
W piątek mamy jeszcze szczepienie na ospę
Rozumiem Twój stres, to jest trudny czss dla rodziców a szczególnie mam, ale wierze że będzie dobrze i dacie radę.
Polecam Ci prpfil na instagramie żłobek_jest_ok znajdziesz tam dużo merytorycznej wiedzy, ukojenia niepokojów i otuchy.Zulugula, Ounai, Ewa88 , Lalia, veritaa, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
W piątek mamy jeszcze szczepienie na ospęEwa88 lubi tę wiadomość
-
Ewa, może to nie to samo, ale ja muszę się nagimnastykować, żeby położyć Matyldę na drzemkę, a jak jest z moją mamą to zasypia w mig 🙄 dzieci zupełnie inaczej zachowują się przy rodzicach a inaczej przy innych opiekunach. Kciuki za dobry start w żłobku.
Ewa88 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa moja ciocia pracuje w żłobku, i wszystkie dzieci usypiają tam w wózkach. Mówi to samo co dziewczyny, że w żłobku dzieci mają inne przyzwyczajenia i inaczej się zachowują niż w domu. Wyobrażam sobie jakie to stresujące przeżycie, ale pamiętaj że dzieci chłoną nasze emocje.
Ewa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ewa nie martw sie. Moja dwojka usypiala tylko na piersi albo na rekach. U meza na rekach tez a w zlobku obydwoje zasypiali po prostu sami w łóżeczkach.
Ewa88 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
A ja dziś zostawiłam moja malutka dziewczynkę pierwszy raz sama u niani na taka mini adaptacje. Stałam pod drzwiami i słuchałam czy nie płacze 😂 po 10 minutach pojechałam na zakupy. Przyjeżdżam po nią po godzinie a ona sobie słodko śpi! Teraz siedzę w domu przed telewizorem, popijam sobie kawkę w ciszy i czekam na telefon ze się obudziła
powiem Wam, ze naprawdę mnie to ucieszyło, psychicznie uspokoiło bo Mela nie zaśnie jeśli komuś nie ufa. Wyglada na to, ze czuje się tam dobrze
Jestem pełna optymizmu. Tym bardziej ze mąż dostał już grafik na lipiec i wychodzi ba to, ze Mela będzie u niani tylko 8 razy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 13:25
Zulugula, Suszarka, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
-
Zulu ja przechodziłam jak Jagoda była mała i szczerze to przechodziłam to baaaaardzo źle! Wysoka gorączka i pęcherze w buzi przez które nie dało się nic jeść i pic. Ale myśle ze to sprawa indywidualna, tak samo jak dzieci - jedne przechodzą lepiej inne gorzej. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko ❤️
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, mnie przez 2 dni bolało gardło i czułam się przeziębiona, ale bez gorączki. Nie wiem czy to wirus bostonki, czy przypadek i zaziębiłam się w inny sposób. Wzięłam leki i dziś jest już ok. Też byłam przerażona i ciągle oglądałam dłonie i stopy🙈 Zdrowiej!'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
W piątek mamy jeszcze szczepienie na ospę
Leos tez bujany i noszony a w zlobie przytulany zasypia, raz chyba sam zasnal ale wtedy go cos zbieralo. Ciocie maja sposoby na roznych ekstremistow 😄Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ladyo, Mała zadowolona i serce matki spokojne , to najważniejsze 😊
Ewa, wiem że łatwo mówić starej zlobkowej wyjadaczce, ale nie martw się, będzie dobrze:)
Mnie coś bierze.. chyba się zarazilam. Mam 38 w uchu, głowa boli, gardlo, generalnie kiepsko się czuję, i jeszcze mam mdłości. Noż kurna.
Czy ktoś z Was przechodzil z dzieckiem bostonke? Zastanawia mnie czy faktycznie dorosły tak strasznie to przechodziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 21:01
-
Zulugula wrote:Meggi udanego wypoczynku! Daj znać potem jak ten Zakyntos Wam się podobal 🏝🏝
Jutro mamy wylot, na razie jesteśmy u dziadków, żeby Oliwka się przyzwyczaiła. Pierwsza noc i ranek bez Nas, jak przyszliśmy to nawet zbytnio na niej wrażenia nie z robiliśmy 🙈 nie wiem czy to jest normalne 🤪
Zakyntos mamy zamiar całe zobaczyć ( za duże nie jest😉) , samochód i w każdy zakątek wejść. Być może też na jeden dzień na kefalonie się wybierzemy.Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️