Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
asias86 wrote:Tajka i Laila jal się czujecie?
Asia, u mnie w dzień jest już lepiej, lekkie mdłości do opanowania, ale wieczory dalej ciężkie i prawie każdego dnia albo mnie naciąga albo wymiotuję. Najgorzej jak jestem zmęczona, wczoraj miałam nieprzespaną noc, upał i ból gardła i pół wieczoru wymiotowałam 🙄
Ale myślę że tydzień, dwa i może wszystko przyjdzie 😘 -
Zulugula wrote:Oo dzięki za info. Zrobimy też w takim razie z krwi. Czy myślisz z doświadczenia żeby nie bawić się nawet w kał? Właśnie czytalam, że wykrywalnosc owsikow w kale to tylko 5% czułość , że lepiej taśmę na odbyt zastosować. A u Oliwki co wyszlo jesli można wiedzieć?
Podobno z kału czy z taśmy to lepiej wysyłkowo do felixa dać albo to laboratorium weterynaryjnego, żeby nie do sieciowek typu luxmed itp.
Ja robiłam z krwi lamblie, tasiemca i glistę.
U Nas owsiki było widać w kale, ale nie u Oliwka, ale u mnie. Jak wyszłam że szpitala, być może tam się zaraziłam. Wtedy cała rodzina musieliśmy odrobaczyć.
A tak ani z krwi, ani z kału nic nie wyszło. Ja robiłam pod kątem tego migdała, alergii bo to niby połączone. Ale nic Oliwce nie wyszło. Nawet wtedy jak ja miałam to obserwowałam jej 💩. Jej zachowanie w nocy i nic. Owsikow wydaje mi się że nie da się przeoczyć bo są mega "wkurzające"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 15:59
Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Lalia to już 11 tydzień łooo, a dopiero co mówiłaś że jestem w ciąży 😃
Sama w to nie wierzę 🤭
Jutro po południu mam wizytę u lekarza (po miesiącu!) i nie ukrywam, że z jednej strony się bardzo cieszę, ale z drugiej po historii Małej Mi mam też jakiś taki wewnętrzny lęk 🥺
Czekam kiedy więcej dziewczyn znacznie kolejną rundę 🤰😍Belie, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wasze dzieci chodzą od czasu do czasu na palcach ? U nas wszystko z chodem było Ok, ładnie stawiała stopy. Jesteśmy pod kontrolą fizjo i nie było się do czego przyczepić. Aż tu nagle od jakiegoś tygodnia zaczęła od czasu do czasu chodzić na palcach A już się nakręcam 🙈🙈
Za tydzień mamy fizjo więc zobaczymy co nam powie. -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzieci chodzą od czasu do czasu na palcach ? U nas wszystko z chodem było Ok, ładnie stawiała stopy. Jesteśmy pod kontrolą fizjo i nie było się do czego przyczepić. Aż tu nagle od jakiegoś tygodnia zaczęła od czasu do czasu chodzić na palcach A już się nakręcam 🙈🙈
Za tydzień mamy fizjo więc zobaczymy co nam powie.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny i u nas od wczoraj wieczora gorączka 37,7 do 38,2
Ale nic poza tym...iść do pediatry, zrobić badanie moczu czy jeszcze poczekać?
Zulu 37 centyl to wcale nie tak mało, wg mnie oczywiście.
Córka pije aktualnie 2 butelki 270ml, przed spaniem i w nocy. Rano je kaszkę tez na mm.
Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzieci chodzą od czasu do czasu na palcach ? U nas wszystko z chodem było Ok, ładnie stawiała stopy. Jesteśmy pod kontrolą fizjo i nie było się do czego przyczepić. Aż tu nagle od jakiegoś tygodnia zaczęła od czasu do czasu chodzić na palcach A już się nakręcam 🙈🙈
Za tydzień mamy fizjo więc zobaczymy co nam powie.
Tak, mieliśmy tak. Z dnia na dzień zaczęła na palcach chodzić, trwało to że 3 tyg, tak 50/50, a później tak samo z dnia na dzień przestała. Fizjo widziala ostatnio Nas, sprawdzała obciążenie stop, czy jakoś tak na takim świecącym pudełku i jest ok.
To jakiś etap chyba jest.
To chodzenie u Nas wyglądało jakby celowo coś próbowała. Bo szła normalnie, zatrzymywała się, kminila i zaczynała na palcach, po chwili znowu normalnieO ❤️
Z ❤️ -
Ech do nas zadzwonili ze zlobka i syn z gorączka 38,7
od 15 jestem z nim w domu i od 15 praktycznie ciagle go nosze bo krzyczy... Nie wiem co mu jest. Teraz zasnal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 19:57
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Sama w to nie wierzę 🤭
Jutro po południu mam wizytę u lekarza (po miesiącu!) i nie ukrywam, że z jednej strony się bardzo cieszę, ale z drugiej po historii Małej Mi mam też jakiś taki wewnętrzny lęk 🥺
Czekam kiedy więcej dziewczyn znacznie kolejną rundę 🤰😍
Ja czekam na wieści z wizyty co tam u małej kropeczki 😃 ❤️ Na pewno będzie wszystko dobrze! 😘
Ale masz rację, bardzo przykra sprawa ☹️Lalia lubi tę wiadomość
-
Pozdrawienia z Mazur Mamuśki ☀️☀️☀️
Pogoda piękna, ale trochę za gorąco, bo po 30 stopni. Dla Majusi tu jak w raju 🥰
Asia, ja czuję sie świetnie, może te wakacje i pogoda mnie tak nastraja, ale jestem pełna energii mimo ze wstaje o 4 razem ze sloncem, bo tu na oknie dachowym nie ma rolet 😀 czuję się jakbym w ciąży nie była. Ale przypominam sobie jak bobas kopnie 🥰🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2022, 18:12
Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, asias86, MoTyLeK🦋, Suszarka, kic83, KarolinaMaria, dmg111, calanthe lubią tę wiadomość
-
Lalia, trzymam kciuki za wizyte!
Ja mam we wtorek za tydzień 🥰Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Asia, u mnie w dzień jest już lepiej, lekkie mdłości do opanowania, ale wieczory dalej ciężkie i prawie każdego dnia albo mnie naciąga albo wymiotuję. Najgorzej jak jestem zmęczona, wczoraj miałam nieprzespaną noc, upał i ból gardła i pół wieczoru wymiotowałam 🙄
Ale myślę że tydzień, dwa i może wszystko przyjdzie 😘Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Pogoda piękna, ale trochę za gorąco, bo po 30 stopni. Dla Majusi tu jak w raju 🥰
Asia, ja czuję sie świetnie, może te wakacje i pogoda mnie tak nastraja, ale jestem pełna energii mimo ze wstaje o 4 razem ze sloncem, bo tu na oknie dachowym nie ma rolet 😀 czuję się jakbym w ciąży nie była. Ale przypominam sobie jak bobas kopnie 🥰🥰[/QUOTE]
Mnie te upały wykańczają i mój syn. Ja może kopnięciem tego nie nazwę, ale czuję ta pływająca rybkęKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022