Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pomocy 😭 od wczoraj boli mnie jedna pierś. Zaczęło się od takiego łagodnego bólu, pod wieczór bolało już mocniej. Myślałam że przejdzie. W nocy jak się Jagoda obudziła na karmienie to już bolało tak mocno że nie byłam w stanie zasnąć ponownie. Popłakałam się z tego bólu jak małe dziecko. Dostałam też dreszczy i temperatura 38 😑 czy to zapalenie? Mam dzwonić do lekarza po antybiotyk? Póki co wzięłam tylko w nocy Nurofen Forte i po tym chociaż dreszcze przeszły. Boli nadal choć do wytrzymania. Teraz mam jakieś 37... A jutro wesele mamy 🥺Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Pomocy 😭 od wczoraj boli mnie jedna pierś. Zaczęło się od takiego łagodnego bólu, pod wieczór bolało już mocniej. Myślałam że przejdzie. W nocy jak się Jagoda obudziła na karmienie to już bolało tak mocno że nie byłam w stanie zasnąć ponownie. Popłakałam się z tego bólu jak małe dziecko. Dostałam też dreszczy i temperatura 38 😑 czy to zapalenie? Mam dzwonić do lekarza po antybiotyk? Póki co wzięłam tylko w nocy Nurofen Forte i po tym chociaż dreszcze przeszły. Boli nadal choć do wytrzymania. Teraz mam jakieś 37... A jutro wesele mamy 🥺
Iryska, Suszarka lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Lalia, co się nie chwalisz wizytą? 😛
Jakieś mam zamieszanie w życiu i nie mogę się ogarnąć 😵😵😵
Na wizycie wszystko dobrze, dzidziulek sobie fikał, płci lekarz nie potrafił ocenić bo obraz nie był jednoznaczny 😘😘 12 lipca mam prenatalne 😘😘KarolinaMaria, Ania81, Nowastaraczka, dmg111, Wik89, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Anetka a jakie ma opinie ten żłobek? Jaka jest różnica w cenie? Od kiedy Pola tam pójdzie?
-
Ounai wrote:Ibuprofen 400mg 3x dziennie przynajmniej przez tydzień. Wymacaj pierś czy nie ma gdzieś twardych guzków, jeśli są to tam jest zastój. Zobacz czy na brodawce nie ma takich bialych cypelkow. Jesli są trzeba się ich pozbyć. Lecytyna 3x dziennie. Przed karmieniem rozgrzej piers (ja wkładałam termofor z pestek do stanika i tak chodziłam), po karmieniu schlodz (mokra pieluchę możesz wrzucić do zamrażalnika i tez wsadzić do stanika). Staraj się odpoczywac (wiem, dobry zart z 2 dzieci). I najlepsze lekarstwo- przystawiaj Jagode jak najczęściej. Ja nawet puściłabym Idze jakieś bajki, przez 2 dni nic jej nie będzie a Twoje zdrowie wazniejsze. Jesli gorączka wróci dzwoń do lekarza. Albo zadzwoń od razu i będziesz mieć gotową receptę na antybiotyk jakby się pogorszyło.
mnie jak pierś bolała to się do tego wszyztkiego stosowałam co Ounai doradziła i pomogło
Jeszcze co mogę dodać to masować jakby głaskać mocniej w kierunku brodawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 11:33
Suszarka, Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/d28358b030324.jpg.html
287 gram szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 11:57
Lalia, Ounai, Suszarka, Ania81, Ewa88 , Ladyo, Nowastaraczka, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ounai wrote:Gratulacje Asia!!! You are oficially MOM OF BOYS!!!!
(Btw, Twoje prywatne dane są na foto, nie wiem czy Ci to przeszkadza)Ounai lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022