Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Pytanie do doświadczonych mam, jak się zaczyna ospa?
Edit: 2 tygodnie po bostonce podejrzewam ospę u Matyldy 😖 jest to prawdopodobne, bo mija 11 dni od wizyty w przychodni, gdzie mogła ją złapać, a to dziadostwo się tyle wykluwa
Enigva, uwierz mi, nie każdy miałby odwagę rzucić wszystko żeby szukać leczenia gdzie indziej. Jesteście bohaterami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2022, 14:19
-
KarolinaMaria wrote:Pytanie do doświadczonych mam, jak się zaczyna ospa?
Edit: 2 tygodnie po bostonce podejrzewam ospę u Matyldy 😖 jest to prawdopodobne, bo mija 11 dni od wizyty w przychodni, gdzie mogła ją złapać, a to dziadostwo się tyle wykluwa -
Belie wrote:Dziewczyny czy szczepilyscie na meningokoki? Jeśli tak to kiedy i jak dziecko zniosło szczepienie? 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2022, 16:36
Belie lubi tę wiadomość
-
Enigva, zgadzam się z tym że to co robicie dla Malwi jest wspaniałe. Rozumiem, że perspektywa tych kosztów jest przytłaczająca - tak być nie powinno
Pamiętaj, że w internecie jest duża siła i na pewno zbiórka by Wam znacząco pomogła.
Jesteście cudownymi rodzicami ❤❤❤dmg111 lubi tę wiadomość
-
Polutek też nadal katarzy i kaszle. Nie wiem czy ją poślę w tym tygodniu do żłobka. Liczę że w sierpniu troszkę się odkujemy bo w sierpniu nie posyłamy jej do żłobka. Taka przerwa przed drugą falą chorób nasz czeka
Macie coś do polecenia na katar mokry?
Verita, Wy w końcu rekrutowaliście do żłobka państwowego ? -
Ounai wrote:Dziewczyny, z ciekawości ile ważą Wasze dzieciaki? Marta dziś miała szczepienie i wyszło 82cm (Choć myślę że ma 83cm bo krzywo stanęła) i 12kg
Wzrostowo podobnie, ok.83/84cm i 10,45 kg, chociaż po chorobie to może być ciut mniej 🙂 -
Anet.kaa wrote:Polutek też nadal katarzy i kaszle. Nie wiem czy ją poślę w tym tygodniu do żłobka. Liczę że w sierpniu troszkę się odkujemy bo w sierpniu nie posyłamy jej do żłobka. Taka przerwa przed drugą falą chorób nasz czeka
Macie coś do polecenia na katar mokry?
Verita, Wy w końcu rekrutowaliście do żłobka państwowego ?
Anetka my od roku chodzimy do publicznego na sądową. Mialam w tym roku przenosic go do prywatnego bo mamy blizej ale nie zdecydowałam sie ze wzgledu na koszty. Wiec drugi rok zostaniemy na Sadowej.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Anetka my od roku chodzimy do publicznego na sądową. Mialam w tym roku przenosic go do prywatnego bo mamy blizej ale nie zdecydowałam sie ze wzgledu na koszty. Wiec drugi rok zostaniemy na Sadowej.
Ja nadal jestem przerażona tą liczebnością grupy w Państwowym. -
KarolinaMaria
nie podobają mi się te Wasze plamy na plecach
Kiedy idziecie do pediatry?
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Ah no tak. Pomyliłam się, przepraszam.
Ja nadal jestem przerażona tą liczebnością grupy w Państwowym.
Tak dla mnie to jedyny minus. Serio. Z calej reszty jestem zadoowlonaa grupa 1 ktora teraz konczy moj Bartek to w ogole rewelacja. Bylo ich na liscie 24, chodzilo realnie max 15 i bylo 5 Pan.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wik89 wrote:Gucio byl dzis na szczepieniach i ma 86 cm i 12,4 kg
Maks wydaje mi się, że ma wymiary jak GucioWik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia, calanthe, Zulugula, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 , Enigvaa, kic83, Ania81, asias86, Wik89, Ounai, dmg111, Belie, Ulaa, emdar, Clover lubią tę wiadomość
-
Z Dzidzią wszystko w normie, zdrowa 🥰
Majka na roczek ważyła 11kg 😀 nie pamiętam ile mierzyła, ale obecnie nosi ubranka 86 😊
Jejku, tak czytam o tych bostonkach i współczuję Wam bardzo i Waszym dzieciaczkom, muszą sie bardzo męczyć ☹️ zdrówka!!
My w niedzielę wrocilismy z Mazur, było super 😊 wykorzystaliśmy czas na maksa 😊 ale mąż wrócił przeziębiony i z rozciętym palcem, idzie w czwartek do chirurga czyścić ranę i zszyć, bo ma jakieś zakażenie 🤦♀️ i u Majci dzisiaj zaczął sie katar ☹️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2022, 20:48
Wik89 lubi tę wiadomość