Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Ja bym sie z checia skusiła na majtki menstruacyjne 😃
-
Ja miałam kiedyś kubeczek zwykły, chyba nawet z Aliexpress i to był sztosik. Na razie o dziwo nie mam okresu więc temat póki co odwieszony na haczyk.
A co do promek to wczoraj byłam w H&M w galerii i naprawdę można tam zaszaleć na dziale dziecięcym. Zwłaszcza na tym dla trochę starszych dzieci, od 92 w górę. Były naprawdę fajne okazje, np. dżinsy za 20zł, komplety za 30-40, koszulki za 5-8zł, legginsy po dyszce. Ja ostatecznie nie wzięłam nic bo moja córka robiła scenę na korytarzu wydzierając się mama mama i wychodząc z wózka 😵 a, i asortyment przeceniony w sklepie rozni się od tego online. Stacjonarnie są na wyprzedaży niektóre modele które na apce są w cenie regularniej.Ounai lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
trzymajcie kciuki, dziś mój mąż będzie spał z Maksem, to będzie pierwsza próba do odstawienia go!Lalia, Clover, Suszarka, Zulugula, Ounai, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Enigva, udostępniam i dorzucam coś od siebie. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki ❤️
Zulu, ekstra, brawo dla Tomcia! 💙
Tajka, gratuluję kolejnej małej księżniczki! 💖 Jeśli chodzi o rozpoczęcie przygody z plastyką, to my zaczęliśmy od kredek woskowych, ale chwila nieuwagi wystarczyła, żeby Olek sobie odgryzł kawałeczek 🤣 Kupiłam farby, ale nie używaliśmy jeszcze - właśnie sobie o nich przypomniałam 😅 My teraz większość dnia spędzamy na dworze, więc takie "domowe" zajęcia często nie mieszczą się już w planie dnia 😅
Kic, trzymam kciuki za sprawne odstawienie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2022, 18:37
-
calanthe wrote:Enigvaa do mnie to jakoś średnio przemawia. Gdybyś się zdecydowała i przetestujesz daj znać 😉
Edit. Teraz przejrzałam, bo nie interesowałam się tematem, ale te majtki to przy średnio obfitym bądź skąpym okresie, więc kiepsko, bo tak czy siak trzeba mieć jakąś alternatywę w zanadrzu.
Jeszcze czekam kilka miesięcy jak dalej bedzie, bo poki co dopiero 2 razy mialam okres po ciazy 🙈 ja nigdy nie mialam obfitych a teraz to juz w ogole sa skape. Ale jeszcze poczekam az sie ureguluje bo moze cos sie zmienic🔸28 lat
Cześć dziewczynki ❤️ Nic się nie odzywałam ostatnio, bo od poniedziałku wróciłam do pracy, wiecie jak to jest na początku. W pracy naprawdę super, wszyscy mnie witali, miło przyjęli. A ja robię to co lubię wiec czas mija szybko. Muszę się jednak przyzwyczaić do tego trybu życia bo jak wracam do domu i patrzę na Mele to mam wrażenie ze coś tracę, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. Jestem przyzwyczajona ze byłam z nią przez cały czas a teraz nagle tego nie ma. Póki co wychodzi na to ze Melcia 2 razy w tygodniu jest z niania a 3 razy z tatusiem. O ile z tatą maja najlepszy czas, widzę jak się do siebie zbliżyli przez te kilka dni, o tyle z nianią trochę płacze
dziś byłyśmy u fizjo to nawet nie dała się dotknąć, nie wiem czy nie skojarzyła sobie ze inna Pani to pewnie jak niania i mama zaraz zniknie
Na pewno musimy obie nauczyć się tej nowej sytuacji. Enigva ja również się wczoraj dorzuciłam i jeśli tylko dam rade to zamierzam dorzucać się co miesiąc ❤️ Kic trzymam kciuki za odstawienie
wiem ze początki są trudne. Mi bardzo pomogło jak po pierwszej ciężkiej nocy dziewczyny tu napisały mi ze najgorsze już za nami. I tak właśnie było. Z każda chwila będzie lepiej
Belie woooooooow! Kochana gratuluje ciazy!!!! Ale super! Zulu gratulacje dla Tomsona! Piękne robi postępy! Aż miło się czyta jak opisujesz Wasze ćwiczenia, wyobrażam sobie Was wtedy
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Mnie tez zainteresowały te majtki menstruacyjne, właśnie jestem ciekawa jak to się sprawdza w praktyce. O kubeczku słyszałam ale nigdy bie próbowałam, jakoś mi sie wydaje ze wypadnie albo coś takiego. Póki co mój okres jeszcze nie powrócił! Chociaż skończyłam karmić 21 maja! Jakieś 3 tygodnie temu odstawiłam całkowicie tabletki anty, a brałam te jednoskładnikowe, które sie bierze bez przerwy, to może sie nareszcie pojawi jaśnie pani @.
-
nick nieaktualny
-
Ounai, ja przed ciążą używałam Perfect cup rozmiar M (tak dobrałam na podstawie ich tabelki), ale ciągle mi coś nie pasowało w nim. Strasznie mnie uwierał i czasem jak go miałam to dosłownie nie mogłam usiedzieć na tyłku, często przeciekał bo nie układał się odpowiednio, ciągle miałam też problemy z bezbolesnym wyciągnięciem go. Po ciąży zaczęłam używać Facelle z Rossmana, który kupiłam za jakieś śmieszne pieniądze, bo była akurat przecena. Rozmiar też M. I on jest zupełnie inny niż ten Perfect Cup, jest zrobiony z bardziej miękkiej i elastycznej gumy i całkiem inaczej się układa, nie przeszkadza mi i nie uwiera, mimo, że rozmiar niby taki sam. Tamten poprzedni był taki sztywniejszy - wiadomo, że każdy szuka czegoś innego i pewnie wielu kobietom on odpowiada (miał sporo pozytywnych komentarzy, dlatego się skusiłam), ale mi on nie podpasował kompletnie. Tylko mi kubeczek ogólnie w pierwszych dniach na bardzo krótko "wystarcza" 😅 bo ja po ciąży mam bardzo obfite miesiączki i używam zamiennie z tymi największymi tamponami. Ale ogólnie kubeczek to wg mnie rewelacja 😁 Chociaż niektórym moim koleżankom nie podpasował w ogóle.
-
nick nieaktualnyClover wrote:Ounai, ja przed ciążą używałam Perfect cup rozmiar M (tak dobrałam na podstawie ich tabelki), ale ciągle mi coś nie pasowało w nim. Strasznie mnie uwierał i czasem jak go miałam to dosłownie nie mogłam usiedzieć na tyłku, często przeciekał bo nie układał się odpowiednio, ciągle miałam też problemy z bezbolesnym wyciągnięciem go. Po ciąży zaczęłam używać Facelle z Rossmana, który kupiłam za jakieś śmieszne pieniądze, bo była akurat przecena. Rozmiar też M. I on jest zupełnie inny niż ten Perfect Cup, jest zrobiony z bardziej miękkiej i elastycznej gumy i całkiem inaczej się układa, nie przeszkadza mi i nie uwiera, mimo, że rozmiar niby taki sam. Tamten poprzedni był taki sztywniejszy - wiadomo, że każdy szuka czegoś innego i pewnie wielu kobietom on odpowiada (miał sporo pozytywnych komentarzy, dlatego się skusiłam), ale mi on nie podpasował kompletnie. Tylko mi kubeczek ogólnie w pierwszych dniach na bardzo krótko "wystarcza" 😅 bo ja po ciąży mam bardzo obfite miesiączki i używam zamiennie z tymi największymi tamponami. Ale ogólnie kubeczek to wg mnie rewelacja 😁 Chociaż niektórym moim koleżankom nie podpasował w ogóle.
A ja wzięłam S, bo się bałam większego na początek i może dlatego się tam zgubił kiedyś 🙈
Dziękuję ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2022, 20:29
Clover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny