Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulaaaa
Fantastycznie! Gratulacje, dużo zdrówka dla Kropka!Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A ja w drodze na Proseco 🍾🥂
Zostawiłam męża, dzieci i idę się dobrze bawić ze znajomymiLalia, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Ounai, Ladyo, veritaa, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia, u nas Primigi okazały się za małe. Wg tabeli rozmiarów rozm 22 powinien być ok, a nawet z zapasem , a okazały się za ciasne. Żałuję że nie wzięłam jeszcze 23, bo już jest wyprzedany 😕
No nic, szukam innych butów.
Jak ja nie lubię kupować butów dla dziecka, koszmar 😑😑12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia, ile Oluś ma par butow? Chyba wiecej niz ja hahhah 😅😀
Irysko, a jakich butow poszukujesz?
Karolina, mega, udanego wyjazdu!
Ja wlasnie odstawilam syna do babci i zamierzam sie regenerowac po calym tygodniu, bo jestem zmeczona i przeziebiona
KarolinaMaria, Lalia, dmg111, Ladyo, Clover lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Lalia, ile Oluś ma par butow? Chyba wiecej niz ja hahhah 😅😀
Irysko, a jakich butow poszukujesz?
Karolina, mega, udanego wyjazdu!
Ja wlasnie odstawilam syna do babci i zamierzam sie regenerowac po calym tygodniu, bo jestem zmeczona i przeziebiona12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, szkoda że nie pisałaś wcześniej, bo ja dzisiaj 23 wrzuciłam do paczkomatu do zwrotu!
A z innych firm jaki nosi rozmiar? Bo ta wkładka w Primigi 22 jest ciut dłuższa niż trampki ze Smyka, sandały Mrugała czy Nike 22. Tyle że mi się wydaje że one nie są najlepsze na wysokie podbicie 🤔
Wik, 6 par 🤭🤣
Sandały Mrugała (139zl), Nike Star Runner 3 (79zl), półbuty Primigi (76zl), trampki ze Smyka Barefoot (45zl) i "kapcie"/trampki ze Smyka (30zl) i kalosze allegro (40zl)🙈
Tylko że my często jesteśmy na wsi, na placu zabaw, w piachu i błocie i trochę dzielimy buty na wyjściowe i podwórkowe 😅 (te ceny w nawiasach to w takich kupiłam)
Olek pozdrawia 😁💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 21:51
Tajka, dmg111, Iryska, Zulugula, Wik89, veritaa, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Lalia toż to wczoraj pisalam, że zasugerowałam się runneraki Olka 22 ale na Tomsa były grubo za wielkie 😂
KarolinaMaria wow ale super! Bawcie się dobrze!
Zulu, a na Olka właśnie 21 wtedy wydawały mi się na styk a 23,5 za wielkie więc dlatego zostały 22, a on w nich super chodził 😂 -
Verita a jak się czuje Twój synek?
Lalia, myślałam że Olek ma dużo butów, ale zrobiłam rachunek sumienia i Iga ma 5 par. Adidasy (na wyjścia), trampki (na plac zabaw/do babci na wieś), sandały wyjściowe, sandały takie piankowe na podwórko, i balerinki. Choć te balerinki to mój kaprys, chciałam żeby miała eleganckie buty na chrzest siostry i wesele wujka 😁 na jesień jej upolowałam fajne sneakersy na Zalando, będą pasowały do eleganckich rzeczy i do sportowych 👍
Gdzie kupujecie dzieciom skarpety stopki? H&M, Sinsay oraz Smyk są wymiecione do cna 🙈 w Pepco by pewnie były ale miałam stamtąd raz i były okropne więc nie chcę.Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Kurcze Irysko, szkoda że się nie dogadalysmy to bym Ci wysłała te co odsyłałam!
Mi się strasznie podobają te Primigi 🤭 są takie niby dziecięce ale nie kiczowate, one mi się marzyły jako jedne z pierwszych butów na wiosnę tylko wtedy kosztowały te 240 zł i serce mnie bolało 🤣
Suszarko, jakbym za każde jedne buty płaciła 200zl lub więcej to Olek miałby pewnie dwie pary: sandały i sneakersy, a ja jedynie zwracałabym uwagę czy łatwo i szybko się je czyści 🙈 ale skoro udaje mi się kupować mu naprawdę fajne buty w super okazyjnych cenach, to nie widzę problemu w tym że ma 6 par 😅😅😅 zwłaszcza że wiosna/lato to jest taki beznadziejny czas że i są upały po 30stopni kiedy sandały to must have i fajne przyjemne dni po 25 stopni na trampki, ale też kilkudniowe opady kiedy bez sneakersów się nie obejdzie 🙄
Na jesień Olek będzie miał pewnie sneakersy i później jakieś półbuty/trzewiki zanim będą potrzebne zimowe, ocieplane buty 🙂
Ja sama jesienią latam raz w trampkach raz w sneakersach a raz w botkach więc nie widzę sensu żebym Olkowi żałowała 🤣 -
Suszi, to zależy czy chcesz ABS w tych stopkach czy nie 😅 z ABS najlepsze mamy z Pepco i ze Smyka, chociaż w Pepco moim zdaniem są dramatyczne wzory, przynajmniej te chłopięce, totalnie lata 90🙈
Jeśli bez ABS to bardzo fajne są z c&a, chociaż z Sinsay i hm też nam się sprawdziły 👍
Olek u nasew mieszkaniu biega na bosaka (goła stopa), zdejmuje buty oo skarpetki jak tylko przekroczy próg 🤣 u teściów czy rodziców używamy skarpetki z ABS bo oni z deczka panikują 😅
Ale moje totalnie ulubione skarpetki teraz na lato mamy z aliekspress🤭
To są takie stopki jakby z podwyższonym tyłem i dzięki temu nie ocierają pięty 💙
20,28 zł 23%OFF | 5 par/partia dzieci chłopcy dziewczęta skarpetki noworodki niemowlęta śliczne rysunek przedstawiający pandę skarpetki cienkie miękkie dziecięce bawełniane skarpetki letnia jesień
https://a.aliexpress.com/_mtytwsqSuszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarka dzięki ze pytasz, przeszlo mu.
Mial 2, 5 doby wysokiej temp bo w pewnym momencie w uchu mi pokazalo 40,3 nawet.
Wczoraj juz od rana nie mial i cala noc bez. Rano mielismy pobranie krwi i wyniki tez sa okgorączka nie wróciła, wysypki nie ma. Jakis dziwny wirus chyba bo crp 6.
Kurde moj syn ma tylko 3 pary butow 🙈 sandalki, sportowe adidaski i kalosze. No i kapcie do żłobka 🤣Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
dmg111 wrote:Jeszcze trochę i wracam do pijactwa z Tobą ❤️ Dzisiaj wychodziłam na plac zabaw do męża i Julki i pomyślałam "z Kic bym miała bidon z prosecco" i łezka poleciała, hahaha ♥️🤣
Już w sierpniu znów razem ❤️😘dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność