Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaa wrote:Suszarka dzięki ze pytasz, przeszlo mu.
Mial 2, 5 doby wysokiej temp bo w pewnym momencie w uchu mi pokazalo 40,3 nawet.
Wczoraj juz od rana nie mial i cala noc bez. Rano mielismy pobranie krwi i wyniki tez sa okgorączka nie wróciła, wysypki nie ma. Jakis dziwny wirus chyba bo crp 6.
Kurde moj syn ma tylko 3 pary butow 🙈 sandalki, sportowe adidaski i kalosze. No i kapcie do żłobka 🤣
Mój Tymek często łapał takie wirusy- sama gorączka i nic więcej. Dobrze, że już po -
Kurde, bylam pewna ze Malwina zlapala bostonke. Kilka dni temu miala goraczke ale dosc niska i samo przeszlo, przedwczoraj pojawily sie krostki, wczoraj byla cala w krostkach (w buzi czysto) a dzis juz nie ma nic 🤔🔸28 lat
DMG, balerinki mamy z Emela, ale ja tam zamawiam tylko z działu "okazje". Płaciłam chyba 139zł 😊 te mini balerinki są mega słodkie 😊 Iga nie ma czapki z daszkiem ale podkrada kuzynom i nie chce zdejmować 😂😂
Enigvaa wrote:Kurde, bylam pewna ze Malwina zlapala bostonke. Kilka dni temu miala goraczke ale dosc niska i samo przeszlo, przedwczoraj pojawily sie krostki, wczoraj byla cala w krostkach (w buzi czysto) a dzis juz nie ma nic 🤔dmg111 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:
Może to była jakaś odmiana trzydniówki? Teraz tyle tego paskudztwa, że już się chyba nie idzie połapać 🙈
Teraz to juz sama nie wiem, nic jej nie dolega, zachowuje sie normalnie. Chyba musze puscic to w niepamięć i po sprawie 🙈🔸28 lat
Karolina, to ekstra masz ten wyjazd z przyjaciółką! Należało Ci się coś takiego, zazdroszczę pozytywnie 😊 I dziękuję Ci za to, co napisałaś na temat mojego wyjazdu na koncert, były mi potrzebne te słowa 😘Ounai, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Ja staram się kupować wszystkie skarpetki z abs, bo jednak córka się dużo mniej ślizga, szczególnie teraz są super do żłobka (nie używamy kapci). Jednak w rozmiarze 23-24 jest słaby wybór skarpetek z abs, dwa razy kupiłam z firmy YO!, a ostatnio dorwałam trójpak w pepco w tym rozmiarze.
Z butów mamy aktualnie dwie pary sandałków, adidaski, crocsy i kalosze, ale powoli trzeba już myśleć o jesieni
Herbata tez zamówiłam to pianinko12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
My jedziemy, jeszcze jakieś 150 km do Warszawy. Poryczałam się jak wychodziłam z domu i zostawiałam Olusia z mamą 😭 A tak poza tym, to: nie mogliśmy znaleźć biletów, pada deszcz, mój mąż marudzi że on do Warszawy autem nie wjedzie a ja dostałam okres 3 dni wcześniej, więc z jakichś ewentualnych przygód z mężem w trakcie wyjazdu nici 🤣 No, ale i tak jest radość i ekscytacja wycieczką
Bilety w sumie kupiłam 3 lata temu, ale wiadomo, przez covid wszystko było odwoływane. Czy w trakcie czekania na to, aż koncert się odbędzie zdążyłam wyjść za mąż i urodzić dziecko? Być może 😏😅Lalia, Zulugula, dmg111, ZielonaHerbata, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Clover mimo przeciwności losu udanego koncertu!!
Moi rodzice przywiezli corke po tygodniu u nich, teraz wzieli Bartka i poszli we 4 na spacerwiec chilluje sama przy ciastku i kawie 🤣
Lalia, Suszarka, Iryska, Ewa88 , dmg111, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Suszarka wrote:Verita a jak się czuje Twój synek?
Lalia, myślałam że Olek ma dużo butów, ale zrobiłam rachunek sumienia i Iga ma 5 par. Adidasy (na wyjścia), trampki (na plac zabaw/do babci na wieś), sandały wyjściowe, sandały takie piankowe na podwórko, i balerinki. Choć te balerinki to mój kaprys, chciałam żeby miała eleganckie buty na chrzest siostry i wesele wujka 😁 na jesień jej upolowałam fajne sneakersy na Zalando, będą pasowały do eleganckich rzeczy i do sportowych 👍
Gdzie kupujecie dzieciom skarpety stopki? H&M, Sinsay oraz Smyk są wymiecione do cna 🙈 w Pepco by pewnie były ale miałam stamtąd raz i były okropne więc nie chcę.
Najlepsze abs skarpetki stopki kupywalam na alii nawet szybka dostawa
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Marta chyba załadowała aktualizację. Od wczoraj pięknie mówi zdania złożone z 3 słów, np mama daj pić, albo nie chce jeść, nie tę buciki. W dodatku większość wypowiadanych słów da się zrozumieć. I miesza polski z angielskim, np mówi po jedzeniu że chce iść wash hands 😂
Mówię Wam, to jest niesamowite jak ona zrobiła się komunikatywna i już wszystko co chce (lub czego nie chce) potrafi wyrazić słowami.
W dodatku coraz lepiej odgrywa scenki. Np układa w wózku lalkę do snu i najpierw lula ja na rękach, później kładzie do wózka, głaszcze i daje buziaka. Jestem pod takim wrażeniem, że aż trudno mi to wyrazić, bo przecież ona jeszcze nie ma nawet dwóch lat. Przecież ja dopiero ze szpitala ją przywiozłam a tu już taka duża dziewczynka! Chyba muszę sobie trzecie urodzić 😂🤣Suszarka, Ania81, Iryska, Ewa88 , dmg111, Wik89, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
wróciłam z proseco o 5 😂😂😂
Foch męża bezcenny, a rano córka "tatusiu, mamusia ma jakiś tatuaż na ręku" 😂😱🤦 - pieczątka klubu - nic nie da się ukryć 😂Suszarka, Lalia, Ewa88 , KarolinaMaria, dmg111, Wik89, Nowastaraczka, Clover, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka wrote:Brawa dla Marty, mądra dziewczynka 🥰 chyba masz źle ustawiony suwaczek Martusiowy, bo pokazuje jakby jej urodziny miały być za tydzień, a nie za miesiąc ;>
Btw ciężarówki, dajcie update brzucha!
Kic, to dałaś ognia 🤣 mężowi już przeszło?