Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wierzę, że ten czas tak zleciał. Ale... powoli planujemy 2 urodziny Martusi.
Oczywiście wszyscy chcą poznać pomysły na prezenty. Macie jakieś zabawkowe hity dla dwulatki, która kocha misie, uwielbia wozić lalę wózkiem ale nie ogarnia jeszcze samodzielnego przebierania jej, lubi puzzle i wszelkiego rodzaju zabawy ruchowe? Wszystko malogabarytowe bo nie mam miejsca, więc kuchnie i inne takie sprzęty odpadają -
Mnie się podobają lalki Miniland. Im można potem dokupować stroje. Iga na roczek dostała piękny wiklinowy wózeczek z pościelą, lubi się nim bawić, a przy okazji cieszy oko
mamy też plecak z laleczką Metoo, jak coś to polecanko bo jest super. Piękne maskotki szyje dziewczyna z insta lapinati. Jeszcze mi przychodzą do głowy układanki magnetyczne skoro lubi puzzle.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mnie się podobają lalki Miniland. Im można potem dokupować stroje. Iga na roczek dostała piękny wiklinowy wózeczek z pościelą, lubi się nim bawić, a przy okazji cieszy oko
mamy też plecak z laleczką Metoo, jak coś to polecanko bo jest super. Piękne maskotki szyje dziewczyna z insta lapinati. Jeszcze mi przychodzą do głowy układanki magnetyczne skoro lubi puzzle.
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ula, gratulacje ❤️❤️❤️i kciuki za córcie 😍😍😍
Dziewczyny, a ja matka wariatka buciara się popisałam 🤣🤣🤣🤦🤦🤦
Na wiosnę Olek zaczął rozmiar 21 i miał dwie pary trampek ze Smyka (różne modele), zamówiłam mu wtedy też trzy pary Nike Star Runner 3 w trzech rozmiarach: 21, 22 i 23,5 bo rozmiarówka producenta była tak dziwna że nie wiedziałam które będą najlepsze. Po dokładnym (🤣🤣🤣) zmierzeniu zostawiłam 22 i uparcie Wam pisałam że Nike wypadają rozmiar większe niż inne buty.
Teraz Olek wyrósł z 21 i przeszliśmy na 22, w rozmiarze 22 ma też dwie pary trampek ze Smyka i sandały Mrugała, więc Nike zamówiłam rozmiar większe czyli 23,5.
Jako że były dobre ceny i dostępność rozmiarów, to wzięłam mu też Nike Pico 5 jeszcze większe żeby były na jesień.
Dzisiaj przyszło zamienienie 🙈🙈🙈
Jak wyciągnęłam wkładkę z trampek ze Smyka 22 to się okazało że jest identyczna jak Nike 22 🙈 Nike 23,5 są cm większe 🙈
Nie wiem jak ja to macałam ale Olek musiał mieć dużo większy zapas niż sądziłam, ale ekstra w nich chodził 😂😂😂
Ostatecznie Nike Star Runner 3 w rozmiarze 22,5 zostawiam na jesień, a Nike Pico 5 r.25 odsyłam bo takie pewnie będziemy kupować już zimowe 🤭🤭🤭
W ogóle do tych Pico mam trochę "ale" bo zamówiłam całe czarne i strasznie są pobrudzone klejem, praktycznie na każdym łączeniu odstają takie kulki i nitki 🙄 a druga sprawa, to o ile między Star Runner 22 a 23 jest z centrymetr różnicy, o tyle między Star Runner 23,5 a Nico 25 praktycznie nie ma 😅😅
Tak czy siak, na lato Olek jest zabezpieczy 😁💪💪💪
A na jesień czekają Nike Star Runner 3 😁👌👌👌
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ula, gratulacje ❤️❤️❤️i kciuki za córcie 😍😍😍
Dziewczyny, a ja matka wariatka buciara się popisałam 🤣🤣🤣🤦🤦🤦
Na wiosnę Olek zaczął rozmiar 21 i miał dwie pary trampek ze Smyka (różne modele), zamówiłam mu wtedy też trzy pary Nike Star Runner 3 w trzech rozmiarach: 21, 22 i 23,5 bo rozmiarówka producenta była tak dziwna że nie wiedziałam które będą najlepsze. Po dokładnym (🤣🤣🤣) zmierzeniu zostawiłam 22 i uparcie Wam pisałam że Nike wypadają rozmiar większe niż inne buty.
Teraz Olek wyrósł z 21 i przeszliśmy na 22, w rozmiarze 22 ma też dwie pary trampek ze Smyka i sandały Mrugała, więc Nike zamówiłam rozmiar większe czyli 23,5.
Jako że były dobre ceny i dostępność rozmiarów, to wzięłam mu też Nike Pico 5 jeszcze większe żeby były na jesień.
Dzisiaj przyszło zamienienie 🙈🙈🙈
Jak wyciągnęłam wkładkę z trampek ze Smyka 22 to się okazało że jest identyczna jak Nike 22 🙈 Nike 23,5 są cm większe 🙈
Nie wiem jak ja to macałam ale Olek musiał mieć dużo większy zapas niż sądziłam, ale ekstra w nich chodził 😂😂😂
Ostatecznie Nike Star Runner 3 w rozmiarze 22,5 zostawiam na jesień, a Nike Pico 5 r.25 odsyłam bo takie pewnie będziemy kupować już zimowe 🤭🤭🤭
W ogóle do tych Pico mam trochę "ale" bo zamówiłam całe czarne i strasznie są pobrudzone klejem, praktycznie na każdym łączeniu odstają takie kulki i nitki 🙄 a druga sprawa, to o ile między Star Runner 22 a 23 jest z centrymetr różnicy, o tyle między Star Runner 23,5 a Nico 25 praktycznie nie ma 😅😅
Tak czy siak, na lato Olek jest zabezpieczy 😁💪💪💪
A na jesień czekają Nike Star Runner 3 😁👌👌👌
Cytuję samą siebie, bo jak przeczytałam ten post to mam ochotę skomentować:
"Natalio, urzekła mnie Twoja historia🤨"
Hahaha 🤣🤣🤣Ladyo, Zulugula, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
-
Ulaa, wielkie gratulacje ❤
Dziewczyny pozdrawiam Was znad lampeczki prosecco 🥂 jestem z przyjaciółką w górach, wracamy jutro, pierwszy taki wyjazd od narodzin Mati 🙊 zdobyłyśmy szczyt, teraz rozpędzamy zakwasy winem i idziemy do strefy spa. Tego było mi trzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 18:52
Suszarka, Lalia, veritaa, Ladyo, Ulaa, Zulugula, kic83, Wik89, calanthe, dmg111, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ulaa, wielkie gratulacje ❤
Dziewczyny pozdrawiam Was znad lampeczka prosecco 🥂 jestem z przyjaciółka w górach, wracamy jutro, pierwszy taki wyjazd od narodzin Mati 🙊 zdobyłyśmy szczyt, teraz rozpędzamy zakwasy winem i idziemy do strefy spa. Tego było mi trzeba!
Ojej ale Ci zazdroszczę!!! Ja na taki wyjazd w góry szykuje sie za rok. Z dziewczynami z tego forum swoją drogą 😁😁
Ula przyjmij moje gratulacje. Tak wiem, tak dlugo sie zabieralam za wysłanie testow ze az mi wstyd. Dobrze ze sie udalo! Uwierz ze nie bylo to celowe mam za duzo chyba na glowie 😁 przepraszam!!Ulaa, Wik89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Ojej ale Ci zazdroszczę!!! Ja na taki wyjazd w góry szykuje sie za rok. Z dziewczynami z tego forum swoją drogą 😁😁
Ula przyjmij moje gratulacje. Tak wiem, tak dlugo sie zabieralam za wysłanie testow ze az mi wstyd. Dobrze ze sie udalo! Uwierz ze nie bylo to celowe mam za duzo chyba na glowie 😁 przepraszam!!
Nic się nie stało 🙈 jak widać jakoś sobie poradziliśmy 😅
Dziękuję bardzo ❤️