Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza nocka Majeczki w swoim pokoju zaliczina 👍 nie było najgorzej, do północy tylko kilka krotkich pobudek, 3x trzeba było iść i pogłaskać 😊 później spala do 5.30, po pogłaskaniu zasnęła jeszcze na godzinę. Zaśnięcie raczej bez problemu, tylko ja dalej ją kołyszę ręką lub głaszcze plecki i pupe jak leży na brzuszku, jak zabieram rękę to od razu wstaje i dzikuje, muszę postarać się to wyeliminować, bo później jak sie budzi to też potrzebuje tego głaskania i sama nie umie znów zasnąć.
emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja tez pozytywnie zazdroszcze takich prawdziwych wakacji.
My jestesmy od tygodnia w okolicach mojego meza na podkarpaciu. Mam tutaj wieksza namiastke wakacji. Dom jest w lesie, na górce, na dole plynie rzeka. Jestesmy z dziecmi i jeszcze sa dwie kuzynku (7 i 3,5 roku) na wakacjach wiec od rana do wieczora jest 4 dzieci która ostro wariuje. Ale przynajmniej jest wesolo.
we wrzesniu jedziemy na 5 dni nad polskie morze.
Na wakacje moze bysmy jechali takie za granicę ale odpuscilismy w tym roku (wykonczenie mieszkania, kredyt z rata taka dosc sporą i kupilismy jeszcze dzialke ROD obok nowego mieszkania) wiec rozsadek zwyciezyl)
Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Clover, super wyglądacie, Olek widać, że szczęśliwe dziecko 🥰🥰
Wstyd sie przyznać, ale my mieszkamy nad morzem, a jeszcze Maja ani razu się w nim nie pluskała 😀😀
Fajnie, że możecie spędzić ostatnio trochę czasu we dwoje 🥰 my z mężem przez rok i 3 miesiące bylismy sami 3 razy, 2x w lidlu na pół godziny i raz w biedronce, a no i 2x u lekarza na prenatalnych ostatnio, więc no.... 😀
Ale w następny weekend może moi rodzice przyjadą, a mąż ma urodziny, to wyskoczymy sami gdzieś na obiad 😀
Ostatnio teściowa do mnie "mam w następnym tygodniu urlop, to może chciałabyś....." myślę sobie : "... Żebym przyjechała w jakiś dzień jak M będzie w pracy, to wezmę Maje na spacer" ale za dużo chyba oczekiwałam i końcówka brzmiała "... Pojechać ze mną do ikei albo Agaty" 🤦♀️
Kiedyś wpadła na godzinę do Mai i po godzinie "dobra muszę lecieć, bo obowiązki wzywają... Muszę jechać na zakupy do Riviery(galeria handlowa)" 🤦♀️
Chociaż jak ją prosimy o pomoc, np wczoraj żebyśmy mogli razem jechać do lekarza, to przyjedzie na 1.5h i posiedzi z Mają, ale dłużej Mai z nią nie zostawię, bo nawet jej nie przebierze....kiedyś wróciliśmy od lekarza z prenatalnych a Maja z kupą... Ciekawe jak długo....
Nie wiem jak to będzie na poród, bo moja Mama 150km stąd, więc tak od razu nie przyjedzie, mogłaby wcześniej, no ale też ciężko trafić kiedy to bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2022, 12:48
Clover lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Clover, super wyglądacie, Olek widać, że szczęśliwe dziecko 🥰🥰
Wstyd sie przyznać, ale my mieszkamy nad morzem, a jeszcze Maja ani razu się w nim nie pluskała 😀😀
My tez, a Malwina w tym roku pierwszy raz i zachwycona nie byla 🤣 wolala bawic sie w piasku 🤣🔸28 lat
Nie wierzę, że to już połowa 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2022, 12:57
Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wpadam tylko na chwilkę z pozdrowieniami od Mikusia z wakacji. 🌞🌞🌞
Myślałam, że na urlopie będę miała czas nadrobić forum, ale jest jeszcze mniej czasu na sprawdzenie telefonu niż na codzień. Ale może to dobrze.Lalia, Suszarka, Iryska, emdar, dmg111, Ewa88 , Enigvaa, Wik89, MoTyLeK🦋, veritaa, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja polecam emotopic 50+, jest mineralny
A ostatnio na szybko kupilam w lidlu marki cien dla dzieci 50+ w sprayu i jest super, lekki i super sie rozprowadza 😊Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Tajka, a z tą kupą to było celowe? Mam na myśli czy Twoja teściowa wprost mówi że nie zmieni dziecku pieluchy? Pytam, bo moja mama z nami mieszka, i normalnie nie ma problemu żeby zmienić dziewczynom pieluszki. Ale właśnie jak byłam na prenatalnych to Iga była nieprzebrana, 💩 ogromna. I też nie wiem ile z tym chodziła - możliwe, że długo, bo miała czerwoną pupę już. Ale wiem że to nie było celowe, po prostu coś ją zajęło i nie zauważyła. Taka sytuacja była jeszcze raz później. A co do porodu, może miej teściową i mamę "na telefon", i niech teściowa posiedzi te 2-3h, a potem mama? Myślę że w takiej wyjątkowej sytuacji na pewno nie odmówi
Anniu udanych wakacjiMikołaj to już taki przedszkolaczek ❤️
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka, Asia, super że z maluchami wszystko ok❤❤.
Annia, udanych wakacji!!! Bardzo dobrze Cię rozumiem z tym brakiem czasu na wakacjach 😘
Meggi, a mąż tak nagle zaczął częściej wychodzić z domu czy wcześniej też tak było? Porozmawiaj z nim po prostu,że trochę to słabe,że zostawia Was same i sobie wychodzi z kolegami...
Motylek, urlop to podobno najlepszy czas na remont 🙂. Wiem,że wolelibyście spędzić go inaczej,ale czasem nie ma wyjścia i już 🙂.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙