Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Dzięki Ounai za opinię. Dam mu jeszcze z dwa miesiące i jak po drugich urodzinach nie zacznie składać zdań to przejdę się z nim do logopedy.
Dziewczyny czy w ciąży można robić paznokcie żelowe i hybrydy? 🤔
W ogóle szukałam wakacji do zarezerwowania na przyszły rok nad Bałtykiem i powiem Wam, że ceny są z kosmosu. Chcieliśmy jakiś fajny hotel z basenami i spa... Ale w życiu tyle nie zapłacę za tygodniowy pobyt nad Bałtykiem a nie na Malediwach.
Ja miesiąc temu zaklepałam nam domek na przyszły rok w lipcu, w mniejszej miejscowości koło Dziwnowa. Na tyle osób za domek, bez żadnych przywilejów typu basen, spa itd dałam 2800. To i tak była najtańsza oferta. Ale domki nowe, tegoroczne. Ogród jest. Do plaży niedaleko. Nam to wystarcza -
Annia wrote:Ewa88, dużo zdrowia dla córeczki!
Motylku, dla nas jednak basen wewnętrzny to must have - z pogodą w Polsce bywa różnie...
My byliśmy na początku lipca nad jeziorem tutaj u nas na Podlasiu i na 6 dni dziewczyny raptem raz się kąpały. To dopiero dramat. Na noc włączaliśmy farelke, wszyscy wróciliśmy z katarem.
Fajnie było generalnie, ale mam straszny ból dupy o tę pogodę 😥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2022, 10:14
dmg111, Ounai, Annia, Clover, kic83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulu, sto lat, sto lat kochana! 🥳🥳🥳
Motylku, my mieliśmy jechać w lipcu na 6 nocy nad Jezioro Białe (wynajmować pokój z aneksem), ale że nam wyjazd nie wypalił, to jedziemy końcem sierpnia do Krynicy-Zdroju. A że to już nie jest tak pewnie z pogodą, to mamy zarezerwowany hotel z basenem i spa, ale na 3 noce 😂 więc finansowo da radę to dźwignąć, ale coś za coś 🤣 będziemy mieć bardziej wypaśny hotel, ale połowę krótszy wyjazd 😅Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, sto lat, sto lat kochana! 🥳🥳🥳
Motylku, my mieliśmy jechać w lipcu na 6 nocy nad Jezioro Białe (wynajmować pokój z aneksem), ale że nam wyjazd nie wypalił, to jedziemy końcem sierpnia do Krynicy-Zdroju. A że to już nie jest tak pewnie z pogodą, to mamy zarezerwowany hotel z basenem i spa, ale na 3 noce 😂 więc finansowo da radę to dźwignąć, ale coś za coś 🤣 będziemy mieć bardziej wypaśny hotel, ale połowę krótszy wyjazd 😅
Nie no, my jakby nie narzekamy. Mamy co robić w każdą pogodę, także luz. Nie mam spiny, że np nie ma słońca, choć wiadomo dzieciaki wolałyby się chlapać.
Rok temu byliśmy nad morzem na 3 dni i całe 3 dni padało. A oni taplali się przed domkiem i też byli zadowoleni 😈
Tak jak mówisz, coś za coś.
Za 10 czy 15 lat sobie z mężem podbijemy i pojedziemy na jakąś bezludna wyspę 🌴Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulu, wszystkiego najlepszego!
Ja właśnie ptzrkazalam szefowi obowiązki, wysłałam ostatnie maile i zaczynam urlop.. okresem. Od rana mam takiego pmsa że dramat. Prawie zwymiotowałam w samochodzie jadąc do pracy, nawet w ciąży nie miałam takich mdłości. Ale już powoli pojawia się plamienie więc niech soe szybko rozkręca bo Turcja czeka;)MoTyLeK🦋, Annia, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, sto lat, sto lat kochana! 🥳🥳🥳
Motylku, my mieliśmy jechać w lipcu na 6 nocy nad Jezioro Białe (wynajmować pokój z aneksem), ale że nam wyjazd nie wypalił, to jedziemy końcem sierpnia do Krynicy-Zdroju. A że to już nie jest tak pewnie z pogodą, to mamy zarezerwowany hotel z basenem i spa, ale na 3 noce 😂 więc finansowo da radę to dźwignąć, ale coś za coś 🤣 będziemy mieć bardziej wypaśny hotel, ale połowę krótszy wyjazd 😅
Nad to jezioro białe w Lubelskim?Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Nad to jezioro białe w Lubelskim?
Tak Meggi 😁 chyba Twoje rejony? 😅
Byliśmy tam dwa razy i teraz mieliśmy jechać trzeci raz, bo mega nam się tam podoba 💙 -
MoTyLeK🦋 wrote:To z naszą ilością osób może uda nam się pojechać na 1 dobę 😂😂😂
Nie no, my jakby nie narzekamy. Mamy co robić w każdą pogodę, także luz. Nie mam spiny, że np nie ma słońca, choć wiadomo dzieciaki wolałyby się chlapać.
Rok temu byliśmy nad morzem na 3 dni i całe 3 dni padało. A oni taplali się przed domkiem i też byli zadowoleni 😈
Tak jak mówisz, coś za coś.
Za 10 czy 15 lat sobie z mężem podbijemy i pojedziemy na jakąś bezludna wyspę 🌴
Motylku, ja absolutnie nie mowie że ZAWSZE się da!!
My jesteśmy w tej, lepszej sytuacji, że oprócz tego że Olek jest jeden, to za niego nigdzie nie płacimy, nawet za łóżeczko w hotelu.
Ty masz większe dzieci i pewnie większość osób wlicza je już do opłaty za pobyt, a przynajmniej za część kwoty.
Ale za to Ty masz większe dzieci (prócz Matyldy) i nawet w deszczu da radę coś im zorganizować na parę godzin, np kino, sale zabaw, aqua park czy nawet jakieś muzeum bajek czy park naukowy.
My z Olkiem nawet na basen nie pójdziemy dłużej niż 1-1,5 h 😅MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Motylku, ja absolutnie nie mowie że ZAWSZE się da!!
My jesteśmy w tej, lepszej sytuacji, że oprócz tego że Olek jest jeden, to za niego nigdzie nie płacimy, nawet za łóżeczko w hotelu.
Ty masz większe dzieci i pewnie większość osób wlicza je już do opłaty za pobyt, a przynajmniej za część kwoty.
Ale za to Ty masz większe dzieci (prócz Matyldy) i nawet w deszczu da radę coś im zorganizować na parę godzin, np kino, sale zabaw, aqua park czy nawet jakieś muzeum bajek czy park naukowy.
My z Olkiem nawet na basen nie pójdziemy dłużej niż 1-1,5 h 😅 -
Motylku, myślę że niea co się tłumaczyć. Fajne jest to, że zabieracie dzieci gdziekolwiek. My z mężem po ślubie byliśmy tak biedni, że nawet na podróż poślubną nas nie było stać. Jedyne wakacje jakie wspólnie spędzaliśmy to Piesza Pielgrzymka na Jasną Górę jako grupa organizacyjna bo wpisowe kosztowało wtedy 30zl. Nie liczy się miejsce a wspomnienia!
Suszarka, LaBellePerle, Annia, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Lalia, będziecie w Czarnym Potoku czy w Prezydencie? Czy w Eris?
nie wiem jakie macie plany, ale ogrody sensoryczne w Muszynie są godne uwagi, a z Krynicy to jest niedaleko
Krynica to są moje okolice, więc jakbyś czegoś potrzebowała to pisz 😘
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022