Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Lalia, będziecie w Czarnym Potoku czy w Prezydencie? Czy w Eris?
nie wiem jakie macie plany, ale ogrody sensoryczne w Muszynie są godne uwagi, a z Krynicy to jest niedaleko
Krynica to są moje okolice, więc jakbyś czegoś potrzebowała to pisz 😘
Hotel Krynica Conference & SPA 😂💙
Dziękuję Ci bardzo 😘😘😘
Ounai, właśnie dlatego wspominałem o Matyldzi 😅😅
Motylku, my od zawsze jeździmy na budżetowe wakacje, Grażynowo w Polsce i noclegi w prywatnych kwaterach i nigdy nie narzekaliśmy 😁 zaszalelismy raz w podróż poślubną do Grecji, bo mieliśmy kasę z wesela i wiedzieliśmy że długo taka okazja się nie nadarzy (no i tak jest 😂), drugi raz byliśmy na weekend w lepsiejszym hotelu ale tylko dlatego, że mieliśmy bon turystyczny Olka haha, no i teraz hotel ale tak jak pisałam, za kasę którą mieliśmy przeznaczona na wyjazd ale go skróciliśmy o połowę 🤣
Ja z rodzicami nie wyjeżdżałam, bo nie było nas stać, pamiętam że raz zabrali nas na weekend do KRAKOWA do zoo i aqua parku i było tak super że do tej pory z bratem wspominamy 😁💙MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Tak Meggi 😁 chyba Twoje rejony? 😅
Byliśmy tam dwa razy i teraz mieliśmy jechać trzeci raz, bo mega nam się tam podoba 💙
Tak moje, nawet mój wujek ma ram domki i pensjonat na wynajem, ale wstyd się przyznać ja byłam tam ostatni raz za czasów liceum 🙈
Ale to były niezapomniane wyjazdy... Znaczy zapomniane xd
Pierwszy pocałunek za gimnazjum... Imprezy do rana w Kotwicy a później na plaży xD.
Nawet akcja ratunkowa jak na środku jeziora zaczął nam tonąć rowerek wodny, bo się rozszczelnił 🤦♀️
Ja zawsze wolałam ta spokojniejsza część jeziora, nie centrumLalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, mnie to trochę rozbawiło no tak to zabrzmiało jakby posiadanie wiekszej ilości starszych dzieci sprawiało, że to mniejsze już nie sprawia tych problemów co wtedy kiedy się ma tylko jedno. A przecież skoro 1,5 roczny jedynak nie wytrzyma dłużej niz 2h na basenie to 1,5 roczny dzieciak z 3 starszego rodzeństwa też jie wytrzyma, więc ostatecznie fakt, że starsi mogą coś więcej nic nie zmienia, bo nadal jest to młodsze.
Taki przykład naszej rodziny, z Tymkiem moglibyśmy już pojeździć coś pozwiedzać w Turcji, wybrać się na przejażdżkę jeepem bez dachu itd. Ale nie pojedziemy bo musiałabym zostawić Martę 🤷♀️ i tak czy siak musimy czekać aż ona dorośnie do tych atrakcjiLaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, Miki jeszcze gorączkuje, ale już o wiele rzadziej, o wiele niższe temperatury i dłużej trzymają się okresy bez temperatury. Mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze!
Ounai, miłego urlopu! Kiedy wylatujecie? Jest szansa, że okres skończy się przed wylotem?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Annia, oby jutro było już lepiej. Miki ma wysypkę? Czy 'jeszcze' nie? Jak Wasze nowe mieszkanie? Kiedy zaczynacie wykańczać?
Mieszkanie ma być do odbioru w pierwszej połowie sierpnia od dewelopera i jakoś we wrześniu/październiku ma wejść ekipa. Mamy już wybrane i zamówione wszystko do łazienek, podłogi i drzwi wewnętrzne.
Co do wakacji kredytowych, nas na szczęście dzięki temu, że udało się sprzedać stare mieszkanie rodziców temat już nie dotyczy, ale na pewno bym korzystała i nadpłaciła kredyt tą kasą.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Jak to powiedziała fryzjerka: "srebrzy się" 😂
Dzięki dziewczyny za życzenia 😘 ja jestem urodzinowym freakiem, uwielbiam świętować swoje urodziny jak małe dziecko 😀
Annia, hotel diament w ustroniu. Dla bombelków tez fajnie, jest plac i sala zabaw, brodzik, tor tubingowy, dla starszych animacje, gry i zabawy, wczoraj byl iluzjonista 👍niedaleko jest taki park, gdzie sarenki chodzą wolno, kozy, świnie, można zobaczyć orła, sowy. Toms zawsze kozami jest najbardziej zachwycony 🐐🐐
Dużo zdrówka dla Mikiego. Oby to tylko byla trzydniówka
Ounai udanego urlopu!
Zulu dziękuję! Choć dzisiaj emocje trochę opadły, bo wiadomo, najfajniej jest gonić króliczka i to odliczanie fo urlopu to były emocje jednak 😂 -
Zulu sto lat!!
Ja to nie znam osoby które mają kredyt i z wakacji nie korzystają. My korzystamy i dzieki temu chyba mamy pieniądze na wykonczenie. Albo bedzie nam brakować bardzo niewiele.
Chociaz rate mamy juz taka duża ze powaznie zaczęliśmy zastanawiać się nad sprzedażą obecnego mieszkania i pozbyc sie kredytu.
Co do wakacji my zawsze jezdzimy do apartamentu w sensie zeby byly 2 pomieszczenia i aneks kuchenny bo ja glownie biorę nasze jedzenie. Nie to ze nie idziemy w ogole na obiad do restauracji czy cos tylko z dziecmi jest ciezko, tego nie zje a to zje, a nie chce akurst czrkac a cos tam. Plus mi nie sluzy to jedzenie z knajp. Dzieciaki sa zadowolone cokolwiek bysmy nie robili, zawsze to jakiś spacer nawet i w deszczu wpadnie.
Fakt ze nigdy nie mielismy wakacji gdzie leje przez caly pobyt. Maks 1 dzien nad morzem.
Ja kocham polskie morze, lubie ten piasek. Wg mnie czy to w Grecji czy w Chorwacji takiego nie ma 😁😁Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Annia, nie dziwię Ci się, w Twoim życiu zabrakło kogoś bardzo ważnego i pewnie przez to masz problem z odczuwaniem radości, ale wierzę, że jak się przeprowadzicie to poczujesz radość z nowego mieszkania.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:A tak z ciekawości, która korzysta z wakacji kredytowych? My dziś złożyliśmy wniosek
Annia, wylatujemy w środę.
Ja tez dzis skladam wniosek jak Malwi usniedobra okazja zeby nadpłacić troche kapitał
Milego urlopu!🔸28 lat
Muszę pochwalić moją gwiazdę, bo po ponad roku słabego spania, po przeniesieniu do jej pokoju, śpi od deski do deski ok 20-6, jak się obudzi to zazwyczaj coś jęknie i zasypia dalej 😀 spala już u siebie 8 nocy i na te 8 mocy tylko jakieś 5x trzeba było interweniować glaskaniem i ciii 😊 niesamowite 😀 a dzisiaj wstała o 6 wypila mleczko i sama zasnęła w pokoju jeszcze na godzinę... Chyba mi dziecko podmienili? Jak tak falej pójdzie to czekają mnie jeszcze 4 miesiace wysypiania się 😀
Ale jak cos to nic tu nie pisałam, żeby nie zapeszać 😀😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2022, 21:46
Clover, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość