Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, jesteś?
jak wychodzi ta rozmiarówka w nike star runner 3? Są za stówkę w deichmann i butydlamaluszka
Mierzylam w czerwcu Mai te buciki ale juz nie pamietam jaki rozmiar, chyba 22 były ok na tamtą chwilę, ale chce je bardziej na jesień i nie wiem 🤔 ale i tak zamówię chyba dwa rozmiary. -
Ounai wrote:Może faktycznie tak być, ale Wiki ma super wagę, i w ogóle to prawdziwa fighterka! To jak ona nadgania z tego czym nam się tu dzielisz to jakaś magia. A jak oczka?
Póki co, dobrze, choć ma wadę, byliśmy na kontroli rok temu jak urodziłam Oliwke, w październiku. Teraz też mamy przyjść coś około tego terminu.
Wtedy wyszło +1,5 na obu oczkach, dr była zdziwiona, bo po laserze dzieci mają najczęściej minus, ale mówila, że jest dobrze i do kontroli za rok. Póki co nie ma wskazan do żadnych okularków, ale te oczy to moja bolączka. Generalnie ja widzę, że Wika widzi bardzo dobrze, zbiera z podłogi takie okruchy, których nawet ja nie dowidzę, ale ten strach z tyłu głowy zawsze gdzieś tam jest, to muszę przyznać.
Dziękujemy za ciepłe słowa, ja to samo myślę. Boże święty, to niemożliwe znać Wiktorię i nie wierzyć w cuda! ❤️
Ogólnie z Wiki zrobiła się już mała panienka ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2022, 12:41
Lalia, Tajka, MoTyLeK🦋, Annia, kic83, KarolinaMaria, calanthe, Nowastaraczka, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Lalia, jesteś?
jak wychodzi ta rozmiarówka w nike star runner 3? Są za stówkę w deichmann i butydlamaluszka
Mierzylam w czerwcu Mai te buciki ale juz nie pamietam jaki rozmiar, chyba 22 były ok na tamtą chwilę, ale chce je bardziej na jesień i nie wiem 🤔 ale i tak zamówię chyba dwa rozmiary.
Powiedziałabym, że standardowo 😁
Olek ma sandały Mrugała, trampki ze smyka i półbuty Primigi 22 i Nike też 22 😁
Na późną jesień ma Ricosty 23 i Nike 23,5 bo tam później jest taki dziwny przeskok rozmiarowy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2022, 12:32
Tajka lubi tę wiadomość
-
No dobra... Proszę o pomoc z prezentem na 2 latka dla Mikusia, bo muszę pomóc teściom i mamie z wyborem...
Rowerek biegowy Cruzee (zrzutka rodzinna) albo Cariboo?
Zjeżdzalnia plastikowa do ogrodu?
Kosiarka zabawkowa do ogrodu?
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Widziałam ostatnio wspaniałe serie Duplo Zwierzęta Świata, ale niestety Lego to bawie się ja a nie Mikołaj...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Powiedziałabym, że standardowo 😁
Na późną jesień ma Ricosty 23 i Nike 23,5 bo tam później jest taki dziwny przeskok rozmiarowy 🙂
No właśnie 🤔 Majka ma ze smyka teraz 21 ale zaraz będą za małe, to nir wiem czy te nike za miesiąc czy dwa będą 22 czy 23.5 😀 kolejne dylematy hah
A te nike pico wiesz jak rozmiarówka? -
Lalia wrote:Powiedziałabym, że standardowo 😁
Na późną jesień ma Ricosty 23 i Nike 23,5 bo tam później jest taki dziwny przeskok rozmiarowy 🙂
A ile cm ma stópkę wiesz? Też zastanawiam się nad nike dla Wiki -
Annia wrote:No dobra... Proszę o pomoc z prezentem na 2 latka dla Mikusia, bo muszę pomóc teściom i mamie z wyborem...
Widziałam ostatnio wspaniałe serie Duplo Zwierzęta Świata, ale niestety Lego to bawie się ja a nie Mikołaj...
Zabawkowa taczka do ogrodu też jest fajna🙂Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:Generalnie mam Lipikar Baume AP+M, jednak na te zmiany na karku nie pomagał. Dostałyśmy receptę na maść ze sterydem.
-
Annia wrote:No dobra... Proszę o pomoc z prezentem na 2 latka dla Mikusia, bo muszę pomóc teściom i mamie z wyborem...
Widziałam ostatnio wspaniałe serie Duplo Zwierzęta Świata, ale niestety Lego to bawie się ja a nie Mikołaj...Annia lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Wydaje mi się, że nie u takich wczesniakow. One często mają problemy z przybieraniem. Z wieloma wczesniaczymi mamami mam kontakt, z jedną się wręcz przyjaźnie. Ona i mąż postury podobnej jak my, raczej nie chuderlaki, ale ich córka urodzona dwa dni przed Wiki waży tyle co moja młodsza. W sumie jak tak pomyślę to żadne inne dziecko urodzone wtedy we wrześniu nie waży tyle co Wiki. Nasz lekarz mówi to samo.
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:LaBelle - Wikusia rozwinęła się przepięknie 💜 to już wcale nie taka Calineczka 💜
A Matyldę pokażesz? ☺️ -
LaBelle, cudne masz dziewczyny 🤩
Annia, u nas za to kosiarka i taczka się nie sprawdziły, ale na zjeżdżalni szaleje 👍
Tajka, my rozmiar 21 nosiliśmy równo 3 miesiące. W rozmiar 22 wskoczyliśmy jakoś w połowie lipca i myślę, że do końca września na pewno ponosimy.
Nike 23,5 i Ricosty 23 (taka sama wkładka) kupiłam z myślą o październiku/listopadzie, a potem dopiero będziemy kupować zimowe. Ale ten rozmiar 23-23,5 wydaje się taki duży 😂Annia, LaBellePerle, Tajka lubią tę wiadomość
-
Widziałam ostatnio wspaniałe serie Duplo Zwierzęta Świata, ale niestety Lego to bawie się ja a nie Mikołaj...
A kto jeszcze nie ma to polecam wielorazowe wodne malowanki, u nas to ostatni hitLalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022