Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Verita ten polecany wrocławski osteopata wcale nie jest taki super ale nie bede sie rozpiywala na ten temat.
My dopiero po któryms osteopatcie trafilismy na kogoś dobrego a tez nam mowili, ze wszytsko ok a jednak sama czulam, ze tak nie jest i drążyłam.
Okazało się, że sprawa z językiem i buzia, to u nas nie tylko kwestia wędzidelka tylko zablokowane nerwy i napiecia- tak jak Meggi pisala. Nie napiszę Ci dokładnie co u nas było nie tak bo nie pamiętam tych określeń ale był problem z nerwem czaszkowym, ta nieszczęsna taśmą, oraz miednica była zbyt do przodu. Wszytsko to zebrało się do kupy i wpływało na buzię i język. Mielismy lacznie chyba z 8 spotkan. Babeczka w ogóle nie pracuje w buzi, więc myślę, że da radę popracować z Twoim synem.
Poza tym napięcia w ciele mogą się na nowo tworzyć, więc nawet jeśli pół roku temu osteopata to zlikwidował, to po takim czasie napięcie mogło wrócić.
Niestety znalezienie dobrych specjalistów, to często droga przez mękę.
Herbatko napiszesz u kogo byliście? My tez przerobiłyśmy już kilku we Wrocławiu i średnio byłam zadowolona.// -
Ounai wrote:La Belle, jesteś moją bohaterką. Dzieci z roczną różnicą wieku w tym wczesniak i kolejne! Szacun!
A może właśnie nie jestem bohaterką tylko jestem głupia? 🤣
Nie no, dużo jest przeciw, ale i dużo za. Widzę jaki dziewczyny mają ze sobą kontakt i nie chce, żeby trzeci był takim rodzynkiem. Taka mała różnica wieku to naprawdę super sprawa!
Annia, tak, ale na razie czekam dopiero na okres. Jeju, ale się będzie dłużyło 🙉Annia lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:A może właśnie nie jestem bohaterką tylko jestem głupia? 🤣
Nie no, dużo jest przeciw, ale i dużo za. Widzę jaki dziewczyny mają ze sobą kontakt i nie chce, żeby trzeci był takim rodzynkiem. Taka mała różnica wieku to naprawdę super sprawa!
Annia, tak, ale na razie czekam dopiero na okres. Jeju, ale się będzie dłużyło 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2022, 13:43
Annia, Iryska, LaBellePerle lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
A ja szybko wpadam podzielić się nowiną, że byłam dzisiaj na usg i jest zarodek z bijącym ładnie sercem 🥰
Na tą chwilę jest wszystko ok. Ja czuję się naprawdę fantastycznie, żadnych ciążowych nieprzyjemności więc oby tak zostało 🙏Iryska, Annia, Nowastaraczka, Ewa88 , Suszarka, Inga28, Zulugula, Lalia, Ania81, Ounai, Enigvaa, LaBellePerle, asias86, dmg111, MoTyLeK🦋, Tajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:A może właśnie nie jestem bohaterką tylko jestem głupia? 🤣
Annia, tak, ale na razie czekam dopiero na okres. Jeju, ale się będzie dłużyło 🙉Annia, LaBellePerle, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Za nami właśnie pierwszy cykl starań, dzisiaj zaczęliśmy drugi... Niestety z urlopu nie wróciliśmy w powiększonym składzie. 😅
madziulix3, Ulaa, Suszarka, Inga28, Zulugula, Lalia, Ania81, Nowastaraczka, LaBellePerle, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia, trzymam kciuki 😁
Podziwiam Was dziewczyny ze chcecie kolejne dzieci. Mnie wykańcza jedno a co dopiero dwójka albo trójka😄
Ja szczerze nie chce póki co, i chyba prędko nie zmieni się to..
Ulaa, gratulacje, niech dzidzia rośnie zdrowo 🙂
Annia, Nowastaraczka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Annia, trzymam kciuki 😁
Podziwiam Was dziewczyny ze chcecie kolejne dzieci. Mnie wykańcza jedno a co dopiero dwójka albo trójka😄
Ja szczerze nie chce póki co, i chyba prędko nie zmieni się to..
Ulaa, gratulacje, niech dzidzia rośnie zdrowo 🙂
Haha ja mam to samo, dopiero od niedawna czuje ze odzyskałam minimum czlowieczenstwa i ze odnajduje sie w roli mamasity. Mysl o niemowlaczku mnie poki co przeraza🙈KarolinaMaria, Iryska lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, niby ma być na luzie bo w sumie pierwotnie planowaliśmy zacząć się starać dopiero za pół roku, ale same wiecie jak to jest... Zawsze drobna nutka rozczarowania się pojawia.
Lalia, Tajka, Suszi a wam w którym cyklu zaskoczyło na Bobo nr 2?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nowastaraczka wrote:Haha ja mam to samo, dopiero od niedawna czuje ze odzyskałam minimum czlowieczenstwa i ze odnajduje sie w roli mamasity. Mysl o niemowlaczku mnie poki co przeraza🙈
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.