Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBelle gratulacje 🥰
LaBellePerle lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
nick nieaktualny
-
Co do jedzenia to Kuba mógłby ciągle jeść a już w czasie podróży komunikacja albo podczas odbierania że żłobka to jakieś krakersy czy musy to must have. Ze słodkich rzeczy to ewentualnie je herbatniki albo biszkopty jak dostał kawałek ciasta na urodziny to euforii nie było.
U nas na razie gastrolog stwierdził że refluksu Kuba nie ma więc mogliśmy odejść od diety nawet ciocie w żłobku się ucieszyły bo przykro im było jak Kuba mówił że chce to dzieci. 25.10 idziemy na jeden dzień do szpitala jeszcze dokładnie sprawdzić badaniami ten refluksWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2022, 10:02
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Dziewczyny gratulacje kolejnych ciąż !
Musze zupełnie szczerze przyznać ze mnie ten widok kresek już nie rusza to chyba znak ze moja macica ma dość 🙈 a tak zupełnie poważnie to gratuluje Wam i podziwiam tez. Mnie dwójka dzieci przeorała … serio. Może gdybym nie pracowała zawodowo to inaczej by to wyglądało . Teraz próbuje znaleźć jakiś balans pomiędzy wychowaniem dzieci , praca zawodowa, prowadzeniem domu. JEST Nam z mężem cholernie ciężko. Obydwoje jesteśmy wypompowani , czasu dla siebie nie mamy nic. Mam nadzieje ze jeszcze z 1,5 roku i zacznę brać oddech. Teraz niestety czuje momentami ze się dusze…Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
La Belle gratulacje! Ja jestem tylko cichą obserwatorką waszych testów, ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Annia, Meggi, Zulu, czuję, że w przyszłym roku będziecie rodzić w jednym terminie 🤭
Asia, dobrze kojarzę, że diagnostyka refluksu trwa już u Was dość długo? Dobrze, że gastrolog dał zielone światło i Kuba może wszystko jeśćjak się czujesz w te upały?
Verita, Twoje wpisy są mi bardzo bliskie. Ja mam problem ze złapaniem życiowego balansu przy jednym dziecku i babci na etacie niani 🤦♀️ jak L wyjeżdża i zostaję sama na 4 dni to włączam tryb 'przetrwanie' i często wtedy myślę o m.in. o Was że dajecie sobie radę bez żadnej pomocy z zewnątrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2022, 12:38
Annia, LaBellePerle lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anniu, tulę Cię mocno!🥺
Verita, mnie się wydaje, że to też trochę zależy od charakteru dzieci. Gdyby moje dwie były takie same (czyli tak samo uciazliwe jak Oliwa) to nigdy bym się nie zdecydowała na trzecie. A Wika, oprócz jakichś swoich buntów i gorszych okresów, jest naprawdę ZLOTYM dzieckiem!Annia lubi tę wiadomość
-
Karolina dajemy radę ale chyba tylko my wiemy jakim kosztem 🙈 jest cholernie ciężko, jak patrzę na siebie w lustrze to momentami siebie nie poznaje… wpadam w jakaś depresje a jest lato jeszcze , boje się co będzie zima.. ja na razie jadę schematem dnia i cały czas jesteśmy w trybie przetrwać tak jeszcze z rok aż Bartek zacNie być bardziej wspolpracujacy… naprawdę po 4 latach doszło u mnie do takiej zmiany ze absolutnie nie żałuje ze mam dzieci ale rozumiem ludzi którzy świadomie nie chcą ich miec 😂
Ja i tak pracuje na 6,5h i o 15,30 jak się dobrze układa jestem z dziećmi w domu. Jakbym była np o 17 to chyba nic bym nie zrobiła. Wiele rzeczy odpuściłam bo inaczej się nie da . Odpuściłam sobotnie sprzatanie bo chyba tylko ja byłam zadowolona ale reszta rodziny średnio. Teraz sobota i niedziela jest dla naszej 4, zazwyczaj luzujemy, zamawiamy jedzenie , jeździmy na jakieś mniejsze lub większe wycieczki , zapraszamy znajomych bądź znajomi przychodzą do nas .
Niestety 3/4 obowiązków robię wieczorem jak dzieci już śpią czyli po 21 . To skutkuje tym ze jestem po prostu przemęczona…
Dojrzewam do decyzji o Zatrudnieniu Pani sprzątającej chociaż raz na 2 tyg.
Z gotowania nie zrezygnuje bo od zamawianego jedzenia boli mnie zoladek 🙄
Niania odpada bo raz ze nie stać nas ale
Nawet jeśli by było to przyznam ze ciężko mi powierzyć opiekę nad chorym dzieckiem niani ( raz tak było w lipcu )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2022, 13:21
KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Enigvaa wrote:Gela, na razie ciezko. Nie chce nic jesc, upaly tez jej chyba nie pomagaja. Ma problem ze spaniem, nie moze sie wyciszyc, jest troche słabsza, mniej ruchliwa niz zazwyczaj. Mam nadzieje ze niedlugo to minie i wrocimy na dawne tory
Mi tez jest ciezko, bez jezyka, nic nie rozumiem. 🫣 -
Annia wrote:Ounai robicie jakąś imprezkę urodzinową dla Marty?
W sumie ja też jestem zadowolona, bo mąż jutro w nocy wyjeżdżą w delegację więc zostałabym sama z całym burdelem poimprezowym a tak będę mogła go gonić do porządków;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2022, 14:05