Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie, warto probowac z tym samodzielnym dmuchaniem nosa, u nas jakos na wiosne Gucio sie nauczyl mniej wiecej, jak to robic, choc sadzilam, ze to za wczesnie
A to bardzo ulatwia
Karolina, no szkoda ze tak szybko zlapala katar, ale moze jak podzialasz od razu, to sie to nie rozwinie i normalnie pochodzi dalej do zlobka po krotkiej przerwie
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A ja polecam Zrobic sobie samemu plasterki w stylu aromactiv. Ja przyklejam nasączona wkładkę bądź podpaske olejkami (Ja daje zazwyczaj 3 KROPLE inhalol /oilbas oil gdzies w okolice łóżka . Aromactiv ma średni skład, dużo chemii .
Anetka ja mam balsam Lekki oddech. Nie wiem czy polecam czy nie mam wrażenie ze katar i tak swoje musi niestety trwać . W przypadku moich dzieci ok Tydzień.
Ale jak ma katar Bartek to nacieram mu stopki tym balsamem na noc , na klatkę nie polecam bo od razu miał wysypkę mimo ze on nie ma alergii czy w ogole problemów ze skóra. Moja Koleżanka ma podobne doświadczenia z tym balsamem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 08:32
emdar lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:A ja polecam Zrobic sobie samemu plasterki w stylu aromactiv. Ja przyklejam nasączona wkładkę bądź podpaske olejkami (Ja daje zazwyczaj 3 KROPLE inhalol /oilbas oil gdzies w okolice łóżka . Aromactiv ma średni skład, dużo chemii .
Anetka ja mam balsam Lekki oddech. Nie wiem czy polecam czy nie mam wrażenie ze katar i tak swoje musi niestety trwać . W przypadku moich dzieci ok Tydzień.
Ale jak ma katar Bartek to nacieram mu stopki tym balsamem na noc , na klatkę nie polecam bo od razu miał wysypkę mimo ze on nie ma alergii czy w ogole problemów ze skóra. Moja Koleżanka ma podobne doświadczenia z tym balsamem.
Też miałam właśnie to napisać, bo robię tak samo, nasączam wkładkę higieniczną oilbasem i pachnie w całym pokoju ☺️emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Właśnie mi się wydaje że przez bolące gardło on kaszle. Próbuję dodzwonic się do lekarza narazie bez skutku. Zawsze robilismy inhalacje a teraz nie ma szans , wiec nie wiem co podawac. Daję narazie tantum verde i miód 🤷♀️
-
Jeśli chodzi o odtykanie noska to ja polecam Olejki doTerra. Mamy Air który się już niestety kończy i odtyka świetnie, byłam w szoku jak na taki zawalony nosek pomógł.
Niestety są drogie więc myślałam, że może ten Balsam da radę.
Już sama nie wiem czy jednak nie zainwestować w olejek skoro balsam ma rózne opinie a olejek jest sprawdzony. -
Ja też robię "plasterki" z wkładek higienicznych. Nam plasterki Aromactive laryngolog odradziła właśnie z powodu dużej ilości chemii w składzie.
Zdrowia dla wszystkich ❤. Karolina, przytulam wirtualnie, rozumiem te emocje "pierwszego gila ze żłobka"😔.
U nas lepiej, tzn. Julek to już zupełnie zdrowy, śladu jakiejkolwiek infekcji brak, ale i tak go jeszcze zostawię dziś i jutro na pewno, w środę zrobię mu test czy mogę go puścić co by nie zarażał wkoło. My z mężem tak średnio( wiecie jak to chorowanie w wieku 40+😂), ale bez tragedii.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anet.kaa wrote:Jeśli chodzi o odtykanie noska to ja polecam Olejki doTerra. Mamy Air który się już niestety kończy i odtyka świetnie, byłam w szoku jak na taki zawalony nosek pomógł.
Niestety są drogie więc myślałam, że może ten Balsam da radę.
Już sama nie wiem czy jednak nie zainwestować w olejek skoro balsam ma rózne opinie a olejek jest sprawdzony.
Do dyfuzora używasz czy na wkładkę? Jak lepiej odtyka?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Co macie dzisiaj na obiad?
Ja już nie mam pomysłów 🙈
Ja Napisze Ci cały tydzień bo jestem typem
Który planuje wszystko 🙈
Dzisiaj mamy makaron z sosem bolońskim
Wtorek zapiekanka ziemniaczana z boczkiem papryka i cebula 🤭
Środa zupa krem z cukinii a na drugie kluski leniwe
Czwartek zupa krem plus naleśniki Ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i feta
Piątek dorsz pieczony z marchewka i porem, ziemniaki i fasolka szparagowaUlaa, emdar, Lalia lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Suszarka wrote:Ja na katary i przeziębienia polecam Depulol do smarowania stóp i klatki piersiowej. Kosztuje ułamek ceny tego lekkiego oddechu a zasada działania identyczna.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙