Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Ounai, Marta tak chorowala po 1 czy 2 dawkach szczepionki?
Motylku, lacze sie w bolu, jestem przeziebiona i nie wiem jak podolam ze wszystkim w tym tygodniudzisiaj probuje sie kurowac, eh
Pierwsza jesienna chorobaWik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Ounai, Marta tak chorowala po 1 czy 2 dawkach szczepionki?
Motylku, lacze sie w bolu, jestem przeziebiona i nie wiem jak podolam ze wszystkim w tym tygodniudzisiaj probuje sie kurowac, eh
Pierwsza jesienna choroba -
U córki po mmr pojawiły się gulki za uszami na węzłach chłonnych i ma je do dziś.
-
Annia, zajrzałam do aplikacji i nic nie ma. Poczułaś jesień i chcesz uzupełnić szafę? Dla mnie to jest niepojęte, że jeszcze tydzień temu Mati zakładała crocsy, a teraz wjeżdżają skarpetki i bluzy 🙄
Wik89, LaBellePerle lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
edka85 wrote:U córki po mmr pojawiły się gulki za uszami na węzłach chłonnych i ma je do dziś.
Konsultowałaś to z kimś? Niby powiększone węzły chłonne po szczepieniu to norma ale moja znajoma wystraszona pojechała z dzieckiem na sor i ją przyjęli na badania i obserwację12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Karolina, bardziej myślałam o Mikołaju, bo zeszłoroczne jesienne rzeczy niestety już nie pasują...
Ewa, jak było tydzień temu to teraz pewnie trochę trzeba będzie poczekać na nową promocję. Ja to zawsze w porę się zorientuje...
Też macie chandrę, że już po lecie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, miałam właśnie na myśli szafę Mikiego. Teraz najgorszy czas, bo nie wiadomo jak ubierać. Tak, ja mam totalną chandrę, bo nie widzę siebie z Matyldą w domu w długie zimowe wieczory 🙄 macie jakieś plany na urodziny Mikiego?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ja mam zawsze pod koniec sierpnia taka chandre i nostalgie za mijajacym latem, teraz juz lepiej (poza tym ze sie rozchorowalam 🙈😬)
Musze tez chyba jakos uzupelnic garderobe Gucia, ale zostawiam to na chlodniejsze dni, takie przejsciowe jeszcze mam
Widzialam, ze w smyku sa jeszcze promocje, przynajmniej stacjonarnie, w zeszlym tygodniu fajne spodenki kupilam Guciowi:)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
KarolinaMaria wrote:Annia, miałam właśnie na myśli szafę Mikiego. Teraz najgorszy czas, bo nie wiadomo jak ubierać. Tak, ja mam totalną chandrę, bo nie widzę siebie z Matyldą w domu w długie zimowe wieczory 🙄 macie jakieś plany na urodziny Mikiego?
Dla mnie ciężko jeszcze dziecko ubrać bo: zajdzie słońce to jest zimno, wyjdzie słońce robi się ciepło. 🤨
Tak, w urodziny 7 września idziemy na sesję zdjęciową (mąż nawet też idzie!), a w sobotę robimy mu urodziny, będzie najbliższą rodzina z Opola i ze Śląska też przyjadą.Zamówiłam catering, tort, zrobię jeszcze jakiś ciepły obiad i mam nadzieję,że będzie fajnie.
Lalia, Wik89, KarolinaMaria, Suszarka, Ewa88 , Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Karolina, bardziej myślałam o Mikołaju, bo zeszłoroczne jesienne rzeczy niestety już nie pasują...
Ewa, jak było tydzień temu to teraz pewnie trochę trzeba będzie poczekać na nową promocję. Ja to zawsze w porę się zorientuje...
Też macie chandrę, że już po lecie?
Nie lubie jesieni, bo pogoda jest bardzo zmienna, jest zimno, robi się ciemno i pada deszcz. Ja zdecydowanie kocham latko 💜Annia lubi tę wiadomość
-
My na szczęście szafę na jesień mamy jako tako gotowa. Będę tylko polować na jakieś takie botki dla dziewczyn na pozna jesień. Póki co biegają w adidasach. Kurtki na jesień mamy, muszę za zimowymi się porozglądać. Ale to myślę nie wcześniej niż październik...
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Jejku ja kocham jesień ale taka prawdziwa Jesień ze spadającymi liśćmi , słoneczkiem i temperatura 15-20 stopni
uwielbiam .
Fakt ze również mam problem z ubiorem dzieci bo rano jak wychodzę z Bartkiem o 7 to jest ok 10 stopni. Właśnie wyciągnęłam na jutro już kocyk na nogi do wózka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2022, 20:33
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My we wtorek mamy meningokoki i Odrę. I troche sie cykam 🫣 chociaz Malwina nie reagowała na zadne szczepienia, nawet po mmr prawie nic jej nie bylo (po 2tyg pare krostek)..
U nas caly czas 25-30 stopni 🥰🔸28 lat
A ja uwielbiam jesień, to moja ulubiona pora roku 😁 lubię jak spadają liście, jak trochę wcześniej robi się ciemno, jak można iść do lasu na grzyby, a wieczorem wypić ze smakiem herbatkę z malinami. Uwielbiam deszczową pogodę, jak jest mniejszy ruch na ulicach, jak deszcz tłucze o dach i kołysze do snu 😁 Uważam że jesień to taki czas...wyciszenia? ❤️ Poza tym jesień to szarlotka i krem z dyni 😍 #jesieniara
Za latem nie przepadam. Upały w mieście są męczące, w domu gorąco, nie da się normalnie spać, komary latają i osy 😑 a daaaajcie spokój 😅
Ja właśnie trochę uzupełniam dziewczynkom garderobę. Muszę jeszcze kupić Jagodzie kurtkę na jesień i jakiś dresowy kombinezon, nie mam też dla niej czapki. Igi w miarę wyposażona, kurtkę na wiosnę kupowałam trochę większą i jeszvze pasuje.Iryska, veritaa, KarolinaMaria, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja uwielbiam wczesną jesień i pozna wiosnę. Lubię ten czas kiedy nosi się już swetry ale jeszcze nie rękawiczki, kiedy człowiek nie jest upocony jak prosiak 10 min po wyjściu z domu. Za to nie znoszę lata. Krótki rękaw tak, ale upały już nie.
Skręciliśmy Tymkowi biurko. A jutro idę na zebranie z rodzicami. Będzie poważnie. -
Ewa88 wrote:Konsultowałaś to z kimś? Niby powiększone węzły chłonne po szczepieniu to norma ale moja znajoma wystraszona pojechała z dzieckiem na sor i ją przyjęli na badania i obserwację
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
U nas garderoba też gotowa 👍
Akurat jesteśmy na etapie przejściowym jeśli chodzi o rozmiar butów, więc jeśli na dobre wyjdziemy z r.22 to elegancko na jesień przeskoczymy na r.23, a patrząc jak pasują obecne buty to do końca września to max 😅 oczywiście jesienne już czekają w szafie 😂
Co do kurtek, to na wiosnę Olek tak naprawdę wchodził dopiero w 86, więc wtedy były ze sporym zapasem, a teraz dopiero zaczyna wyrastać więc akurat je "dojedzie' na jesień 👍 dostał też od mojego brata czarną ramoneskę z Reserved r.92 i ciekawa jestem czy uda się ubrać już na jesień czy będzie dopiero na wiosnę 😁
Jeśli chodzi o bluzy/spodnie/body z krótkim rękawem, to to zazwyczaj kupuję wcześniej na wyprzedażach, bo uważam że to taka podstawa szafy, gdzie dresy to i w deszczowy dzień w środku lata potrafią się przydać 🙈
Wstrzymuję się z butami zimowymi, bo jak Olek wskoczy teraz jesienią w rozmiar 23 to zimowe również możemy kupować 23, a równie dobrze noga urośnie i trzeba będzie kupić 24 😵 więc to pewnie będą jedne z pierwszych butów które kupię na bieżąco bez hiper promki 🤣
Kurtka zimowa prawdopodobnie będzie dobra z poprzedniego roku, bo to była długa parka ze ściągaczami, a teraz dokupiłam mu jeszcze na jakiejś promocji kurtkę z Sinsay więc zimę powinien oblecieć 💪
Ja dla siebie nie kupuję nic bo nie wiem w co wejdę a po porodzie w co i na jak długo się zmieszczę 😄 na razie waga pokazuje +6 kg 😄