Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:W tym HM to już ich pogięło z rozmiarówka, pajacyk do spania w rozmiarze 98 jak dla 6latka... 🙈 Jegginsy 92 i 98 ta sama długość tylko 98 szersze... Wszystko do zwrotu. 😑
Anniu, ja rzadko kupuję w HM, chyba że pajace, bluzy i czapki (uwielbiam ich czapki 💙) , ale właśnie Domi mi coś kiedyś pisała, że przeskok z 92 na 98 jest dramatyczny, zwłaszcza jeśli chodzi o pajace 🙈Annia lubi tę wiadomość
-
To mam smuteczek, bo niedługo u nas pora zmienić piżamki na 98, a kupuję tylko tam 🙈 tam ta rozmmiarowka jest dziwna, mam koszulki z długim rękawem na 98 dla Igi, to niektóre są idealne, a niektóre to co najmniej 104. T-shirty na lato mialam w rozmiarze 92, to pod koniec sierpnia były już jak crop topy (domawialam więcej na 98 niedawno i te są idealne na teraz). A jednocześnie bez problemu mieści się w jedne body na 86 😂
Annia, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia wrote:Anniu, ja rzadko kupuję w HM, chyba że pajace, bluzy i czapki (uwielbiam ich czapki 💙) , ale właśnie Domi mi coś kiedyś pisała, że przeskok z 92 na 98 jest dramatyczny, zwłaszcza jeśli chodzi o pajace 🙈
Suszi, Mikołaj ma tak samo: body z krótkim rękawem ma 92, piżamkę 86, Tiszerty 98, ale ten pajac to jakieś kuriozum... Nie ma drugiego sklepu z tak rozjechaną rozmiarówką jak HM wg mnie... a lubię ich ciuchy. A i w polarkach 86 jeszcze się miesci.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Jasne Moti, myślałam, że ty mieszkasz w samym Szczecinie, a to duże miasto i aż nie chciało mi się wierzyć, że w żadnym żłobku nie ma miejsc.
Przytulam cię, bo jesteś trochę w sytuacji bez wyjścia. A w zeszłym roku w tym żłobku było ok? Czy Matylda chodziła gdzie indziej?
-
Ounai, Olek też jeszcze 86 😁 myślę, że niektóre rzeczy mógłby mieć już 92 ale on jest bardzo szczupły, więc jak "uwiesze to" na nim koszulkę czy bluzę to zawsze zyskam jakieś 1-2cm, tak samo spodnie jak mu się zsuną i nosi klin w kolanach 🙈 sznureczki niewiele pomagają 😅 to że niedługo będzie czas na 92 widzę głównie po bodziakach, bo już coraz trudniej je zapiąć w kroku 😉
Annia, Suszi ja "rozmiarówkowo" najbardziej lubię Smyk i C&A bo wydaje mi się, że tam ta rozmiarówka jest dość ujednolicona 👍 w ogóle to bardzo lubię ubrania i wzory z c&a tylko serce mnie boli, bo tam baaaardzo rzadko są jakiekolwiek promocje czy kody 😂 -
Ounai, Mikołaj jest wysoki nie wiem po kim.
Bo ja jestem niska, mąż nisko-średni. Ale on waży tylko niecałe 12kg, tylko dłuuuugi jest.
Lalia też lubię CA, tam na stały rozmiar, obecnie 98.Smyk tak samo.
Ewa niby znam, a nigdy tam nic nie kupiłam. Jakość HM jest różna... Ale jakoś lubię ich wzory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 14:06
Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja uwielbiam Zare. Ostatnio właśnie kupiłam kilka par legginsow, bluz i koszulek prazkowanych z długim rękawem typowo na jesień.
W h&m coś od dawna już nic mi się nie podoba a i rozmiarowka fatalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 14:16
-
Ja dla moich najczęściej kupuje next i my basic ale
Rzadko nowe… poluje na vinted /Olx. Często kupuje z Lidla tez ubrania bo jakość wg mnie jest bardzo dobra .
Body nie kupuje odkąd nosi 86. Nie lubię. Tylko koszulki na długi rękaw
Cocodrillo znam i mam kilka rzeczy i to polska firma co dla mnie ważneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 14:19
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Polcia nosi 80 z HM
nakupiłam teraz 86 ale są za duże. Getry na długość może i ok ale wiszą więc musi biedna chodzić w 80 które są nad kostki
Dziewczyny, Ciocia (okazuje się że można też mówić ciocie) dziś powiedziała, że jest z Poli bardzo dumna 🤩🤩🤩 podobno plakała tylko po wrjściu a tak to się bawiła. Wychodzi mega szczęśliwa, z rewelacyjnym humorem cały czas spiewając sobie pod nosem ❤❤❤❤
Jestem taka szczęśliwa bo wiecie jak bardzo bałam się powtórki. Wiem, że wszystko może jeszcze się zmienić ale myślę że takiego dramatu jak.tam to już nie będzie.
Polcia bardzo często po wyjściu z tamtego żłobka szlochała przez pół h jeszcze 😭 a tu idzie i śpiewa piosenki i śmieje się ze wszystkiegoZulugula, Lalia, Annia, Wik89, Ewa88 , KarolinaMaria, veritaa, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, a nie masz problemu ze spodniami z hm dla Tomcia?? Olkowi często spadają, a jak je podciągnę na miejsce to są na styk albo przykrótkie 🙈