Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Annia, Suszi ja "rozmiarówkowo" najbardziej lubię Smyk i C&A bo wydaje mi się, że tam ta rozmiarówka jest dość ujednolicona 👍 w ogóle to bardzo lubię ubrania i wzory z c&a tylko serce mnie boli, bo tam baaaardzo rzadko są jakiekolwiek promocje czy kody 😂
W c&a tez jest przeskok, miedzy 92-98. 92 na Malwine juz za male a 98 (body) dluzsze o 8-10cm wiec za dlugie 🙈🔸28 lat
Olek musi podgonić, bo jest mniejszy od narzeczonej 😂💙 -
Lalia wrote:Czyli nie ma reguły 🙈
Olek musi podgonić, bo jest mniejszy od narzeczonej 😂💙
Teraz znowu urosla 🙈 stopki ma male 20-21, ale dluga kluska, ubranka ma 92-98 glownie, ale i 98-104 coraz czesciej. 86 oczywiscie tez sie znajdawiekszosc za szerokie w tym rozmiarze 🙈
Ale chlopcy chyba w okresie dojrzewania najmocniej wyrastają? Wtedy przegoni 🤣
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Matylda na 90% idzie jutro do żłobka. Po raz pierwszy na 6.30, a nie dopiero na śniadanie o 8. Babcia odbierze ją ok. 10.Lalia, Suszarka, veritaa, emdar, Nowastaraczka, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a gdzie kupujecie body na rozmiar 98 lub 104? Latem zakładałam koszulki ale jesienią i zimą wolę jak plecki są zakryte 🤔
Anetko, super ze Pola zadowolona 👏❤Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Jak zachęcić to uparte dziecko do picia wody albo czegokolwiek innego? 😭 On pije tylko przy jedzeniu, i to jeszcze ja muszę mu przypominać i podstawiać kubek pod buzię bo inaczej nic by nie pił. Próbowałam z kompotem, sokiem, nawet dodawałam cukru do wody i NIC 😭12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Jak zachęcić to uparte dziecko do picia wody albo czegokolwiek innego? 😭 On pije tylko przy jedzeniu, i to jeszcze ja muszę mu przypominać i podstawiać kubek pod buzię bo inaczej nic by nie pił. Próbowałam z kompotem, sokiem, nawet dodawałam cukru do wody i NIC 😭
Iryska lubi tę wiadomość
-
Anniu, sto lat dla Mikołajka! 🥳🥳🥳 Dopiero był takim okruszkiem 🥺💙
Ewa, c&a ma body do 104👍
Irysko, a próbowałaś dawać pić z różnych naczyń? U nas nadal króluje bbox, ale Olek chętnie pije z doidy, zwykłego kubka, szał też robi zwykła butelka z wody mineralnej 1,5l😂 a i butelka z dziubkiem niekapkiem po soku Kubuś Baby (ten konkretny rodzaj ma tylko ten dziubek) i ja przelwam do tej butelki czasami 😁Ewa88 , Annia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a doradzicie jakieś płatki do mleka dla dzieci?
Po naszym ostatnim wyjeździe i śniadaniach hotelowych Olkowi mocno podpasowały płatki śniadaniowe z mlekiem, ale Corn Flakes a zwłaszcza Cheerios (moje ulubione 💙) to nie jest najlepsza opcja 🤣 -
Annia, Sto Lat dla Mikołaja ❤🎂🎁! Samych cudownych dni:)
Lalia, u nas płatki nie podeszły totalnie, więc nie doradzę.
Na śniadanie u nas rządzą jajka 🍳🥚( ostatnio najbardziej wchodzi szakszuka).Lalia, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙