Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Anetka, dobrze przeczytać, że Pola zadowolona ❤
Moti, gadałaś z tą dyrektorką?
Matylda na 90% idzie jutro do żłobka. Po raz pierwszy na 6.30, a nie dopiero na śniadanie o 8. Babcia odbierze ją ok. 10.
Zobaczymy na ile to pomoże...
Wiem, że jeszcze 2 rodziców z grupy w tym tyg wybiera się do Pani Dyrektor. -
Lalia wrote:Dziewczyny, a doradzicie jakieś płatki do mleka dla dzieci?
Po naszym ostatnim wyjeździe i śniadaniach hotelowych Olkowi mocno podpasowały płatki śniadaniowe z mlekiem, ale Corn Flakes a zwłaszcza Cheerios (moje ulubione 💙) to nie jest najlepsza opcja 🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mogę uwierzyć, że to już 2 lata. 💔 2 lata temu jeszcze na luzie sobie pisalam z Wami z indukcji, później miałam małe burrito w domu, co 3 kg nie ważyło, a teraz mam rezolutnego, ciekawego świata chłopczyka, a nie już bobaska. 🥰 Kiedy to minęło...
KarolinaMaria, Lalia, Enigvaa, emdar, Meggi110818, Suszarka, Wik89, Ewa88 , Ulaa, Ounai, MoTyLeK🦋, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Matka stała wczoraj cały dzień przy garach, a córka co? Przez cały dzień zjadła tylko pół kilograma makaronu z masłem(broń boże z sosem alno czymś innym...) i wypiła 2 szklanki mleka owsianego zagryzajac jabłkiem.
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Matka stała wczoraj cały dzień przy garach, a córka co? Przez cały dzień zjadła tylko pół kilograma makaronu z masłem(broń boże z sosem alno czymś innym...) i wypiła 2 szklanki mleka owsianego zagryzajac jabłkiem.
makaron to ulubione danie Poli
Czasami ja się nagotuje a Pannica mlaszcze na słoiczek jak na danie z najlepszej resto -
I mamy hiper bunt 2 latka...
Moje dziecko jest jedynym które o tej porze roku lata po placu zabaw boso 🤦🤦
Nic nie pomaga, groźby, proźby, a jest tak silna że wyrywa mi się. Cieszę się jak chociaż ma skarpetki, ale to też graniczy z cudem
Wchodzi na plac zabaw i z automatu od tygodnia ściąga buty i skarpety.
Pansa nie da się założyć. Na nocnik też nie piżama jest beee. Wczoraj jak zsikala się na narożnik i powiedziała "ooo oo" dopiero dała nałożyć pampersa, ale spać poszła na golasa 🙈
Ogólnie wszystko jest na NIEWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2022, 13:52
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, moja dwukatka też gdy widzi piasek, to od razu zrzuca buty 🤦♀️
Annia, stówka dla Mikołaja. Ja pamiętam jeszcze jak się strałaś po cp i jak nam się razem udało wejść na wątek wrześniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2022, 13:41
Annia lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Meggi, moja dwukatka też gdy widzi piasek, to od razu zrzuca buty 🤦♀️
Annia, stówka dla Mikołaja. Ja pamiętam jeszcze jak się strałaś po cp i jak nam się razem udało wejść na wątek wrześniowy
Anetka, my będziemy kupować Cariboo, niewiele cięższy niż Cruzee, a o połowę tańszy.edka85 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Może na następny wątek też się uda razem.
A ty od kiedy starasz się o rodzeństwo?
-
edka85 wrote:No ja właśnie wypatruję swojej pierwszej @ (myślę, że w najbliższych dniach będzie) i wracam do gry
A ty od kiedy starasz się o rodzeństwo?
Mam nadzieję, że wiele więcej tych cykli starań nie będzie. 😅
Meggi, u nas też jest etap zaznaczania swojej niezależności. Ja próbuję to obchodzić dając mu wybór: którego pampersa chcesz wlożyć? Które ubranko? Jakie buty? I jakoś to trochę pomaga (podkreślam słowo trochę).
Ounai, a Marta szybko załapała biegówkę?Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023