Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Meggi jak tam, testujesz ?
Czy któraś tu zaszła od jednego 🐝? 😄
U nas był tylko jeden na rozgrzewkę także nie pokładam nadziei 😂
Tak, dzisiaj mam taki zamiar, tyle że leje jak scebra a nie mam testu w domu xD. Ale jak się uspokoi to Młodą w wózek i się przejdę do apteki.
Jakiego jednego? U Nas to zawsze były i są maratony 6 dniowe xD
Ale nic nie czuje, z Oliwką w dniu implantacji w nocy spać nie mogłam, rano plamienie miałam takie kakaowe, a teraz nic. A o cp wolę nie myśleć nawetO ❤️
Z ❤️ -
Tajka, u nas pomaga Depulol.
Ounai ja dostałam od współpracowników żelazko 😂😂 a koleżance kupowaliśmy mini chłodziarkę na wino.
Fajne są te drzewka z podarujdrzewko, o ile mają gdzie posadzić. Może też być bon do home and you albo do ikei, album na zdjęcia, voucher do fajnej restauracji.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anet.kaa wrote:Ja bym kupiła porcelane Bolesławiecką. Sama to z pracy dostałam i uważam to za rewelacyjny prezent. Za.300 zł coś tam już wybierzecie.
Gratuluję rozmowy z szefem. Planuję taką odbyć przed nowym rokiem. Tylko u mnie w pracy niestety ilość pracy spadła o jakieś 60-70% (wszystkim). Na pewno dostanę awans stanowiskowy ale nie koniecznie musi on się wiązać z podwyżką a na niej najbardziej mi zależy.
Dużo zdrówka dla Marty ❤ -
Zulugula wrote:Meggi jak tam, testujesz ?
Czy któraś tu zaszła od jednego 🐝? 😄
U nas był tylko jeden na rozgrzewkę także nie pokładam nadziei 😂
Zulu u nas było więcej bzyków dużo przed owulacją, a już w okolicach owu tylko jeden i to jeszcze owulacja się przesunęła więc armia plemników musiała poczekać na jaśnię Panią komórkę jajową i udało się 😂 więc chyba zdarzają się takie przypadki. Trzymam kciuki 💪Zulugula lubi tę wiadomość
-
Lalia całe szczęście, że to tylko jakiś błąd 🥰 cieszę się, że Oluś ma się dobrze 😙 najadłaś się na pewni dużo strachu! Wczoraj podczytywałam, ale już nie miałam siły nic konstruktywnego napisać 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
-
Wiem, że to infekcje są w żłobku nieuniknione. Majka słabo przechodzi katar, bardzo sie męczy. No praktycznie nie może spać, co chwile pobudki, nawet na pół h nie zaśnie. No może za bardzo to przeżywam, ale u nas, jak dotąd, był tylko katar, więc nie znam jeszcze "prawdziwej" choroby...
Suszarko, depulol na klatce smarujesz?
Anetko, z tego co czytam, to acatar ma tą samą substancję, co nasivin, który mam, to już chubanie będę kupowała, ale dzięki za polecajke 👍
Ounai, my koledze kupiliśmy kiedyś fajny koszyk na piknik z wyposażeniem. Bon to też fajne rozwiązanie. Albo zestaw sztućcy. Zestaw ładnej pościeli może.
Edit.zestaw do fondue też fajne, bo taki zakup samemu ciezko przychodzi 😛
My drzewko z podaruj drzewko kupiliśmy na prezemt dla rodziców na nasz ślub, fajne to, fajnie rosną 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2022, 09:02
-
Zulugula, edka85, Iryska, Ounai, Tajka, Ewa88 , Enigvaa, Annia, Suszarka, Ulaa, Clover, asias86, Belie lubią tę wiadomość
-
U nas synek z jednego bzyka w w dzień owulacji nic więcej bzykow nie było tamtego miesiąca. Córka chyba z bzyka 2 dni przed owu i później dwa dni po owu . I żadnych maratonów u nas nie było
Zulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:Edka,myślę że Karolinie nie chodziło o to co napisałaś tylko w o sposób doboru słów.
Masz rację.
Lalia, przepraszam jeśli faktycznie mój post sprawił ci przykrość. Nie chciałam Cię urazić.Lalia lubi tę wiadomość