Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kto potrafi oparzyć całą dłoń zalewając herbatę? Kobieta w ciąży 🤦♀️
Kto potrafi gotować na parze bez bez dodania wody i spalić cały garnek?
Kobieta w ciąży 🤦♀️
Piękny dzień 👍Wik89, edka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dziękuję, a pamiętacie od jakiej bety powinno być już widać pęcherzyk? Próbuje oszacować na kiedy się umowić na 1 wizytę "pęcherzykową ".
W sobotę beta 160. Wtorek W dniu wizyty miałam pęcherzyk 2 mm, a w środę beta wynosiła 855. 🙂
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Kto potrafi oparzyć całą dłoń zalewając herbatę? Kobieta w ciąży 🤦♀️
Kobieta w ciąży 🤦♀️
Piękny dzień 👍
Ja wczoraj w popłochu szukałam słuchawek, przetrzepujac cała torbę mając słuchawki zawieszone na ręce. -
nick nieaktualnyTajka wrote:Kto potrafi oparzyć całą dłoń zalewając herbatę? Kobieta w ciąży 🤦♀️
Kobieta w ciąży 🤦♀️
Piękny dzień 👍 -
Meggi kciuki za następny cykl i żeby wredna torbiel się wchłonęła.
Tajka, mocno się oparzyłaś?
A jak nasze chorowitki? Moti, Tajka jak córeczki?
Belie, dzięki za info! Bałam się, że przyszły piątek będzie za wcześnie na pęcherzyk, ale w sumie może się umówię na wtedy. Do wybranego na prowadzącego mam na 10 października dopiero.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dzięki Kicku. ❤ Co u Was słychać? Mało Cię tu ostatnio.
Kochana,
wszystko dobrze, dwójka dzieci na głowie, Wiki poszła 1.09 do szkoły, ma dodatkowe zajęcia, chodzi na tańce do Eguroli Dance studio, angielski, plastykę (ma duże zdolności jak na swój wiek). Do tego dochodzi praca, codzienne treningi i tak jakoś życie między palcami ucieka.
W międzyczasie postanowiłam, że chce zmienić pracę, na spokojnie się rozglądam co jest na rynku. Staram się wychodzić z przyjaciółkami jak tylko czas na to pozwoli. W październiku znów powtórka i spotkanie z Dominiką
Bardzo się cieszę,że na nowym wkrótce już będziecie we czwórkę! Czy masz preferencje co do płci?dmg111, Lalia, Wik89, KarolinaMaria, Ounai, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia, najbardzuej cały kciuk i wewnętrzna strona jednego palca, piecze już którąś godzinę..
Majcia ma końcówkę gila, wrócił apetyt, humorek, więc jest ok 👍 jutro i w piątek idzie na2-4h do żłobka 👍
Dzisiaj na spacerze spotkałyśmy opiekunkę z dwójką dzieci ze zlobka, poszłyśmy z nimi sie przejść, ale pożegnanie oczywiście masakra... Maja wpadła w histerie, zaczęła płakać, krzyczeć, dopiero w domu się uspokoiła.. 🤦♀️ -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Meggi kciuki za następny cykl i żeby wredna torbiel się wchłonęła.
Tajka, mocno się oparzyłaś?
A jak nasze chorowitki? Moti, Tajka jak córeczki?
Belie, dzięki za info! Bałam się, że przyszły piątek będzie za wcześnie na pęcherzyk, ale w sumie może się umówię na wtedy. Do wybranego na prowadzącego mam na 10 października dopiero.
Ja wtedy w ciąży z młodym poszłam tak szybko, bo się nie dogadałam z Panią w rejestracji. Pomyliłam tygodnie ciąży, ale przynajmniej wiedziałam, że coś się dzieje w macicy a nie gdzie indziej. 🙂
Teraz w ciąży poszłam 2 tygodnie i 1 dzień po pozytywnym teście. Teraz z kolei nie chcialam iść tak szybko i było już serduszko na pierwszej wizycie. 🙂Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia gratulacje 💖💖💖💖💖💖💖💖, cudowne wieści. Spokojnej i bardzo nudnej ciąży życzymy.
Clover skąd ja znam te ''cudowne'' porady. Nasłuchałam się również w drugą stronę, czyli a po co więcej dzieci, pieluchami się oblorzylas, a po co ty studia kończyłas jak się gromada dzieci oblorzylas (to mój ''ulubiony'" hit poradniczy, do dnia dzisiejszego nie mogę zrozumieć korelacji między studiami a ilością posiadanych dzieci😂😂😂😂). Prawda taka, że każdy powinien decydować za siebie, czy chce czy nie i ile.
U nas jakoś leci czas. A właściwie zasuwa, Haris mówi już nawet krótkie zdania i prowadzi rozmowę, ale moje wysiłki by mówił po polsku spełzają na niczym. Wybiera angielski. Starszaki w szkole dają sobie radę.
Mam nadzieję, że już moze w przyszłym tygodniu będę mogła podzielić się z wami kilkoma nowinami. Trzymajcie kciuki by udało się.Wik89, Annia lubią tę wiadomość
-
Uwaga! Moja córa zdjęła spodnie, pampersa i wyciągnęła z łazienki nocnik. Usiadła, zrobiła siku, założyła z powrotem spodnie na gołą pupę i sobie poszła dalej. A ja wciąż stoję z taką miną 😲😲😲
Lalia, Suszarka, Zulugula, Ounai, Ladyo, Ania81, madziulix3, Ewa88 , Enigvaa, dmg111, asias86, Annia lubią tę wiadomość
-
Mamasity co kupić dziewczynce na niecałe dwa latka? Bon odpada, lalki i akcesoria do lalek odpada, książeczki też odpadają. 😁
Tak do 150zl. Jakieś pomysły ? Koleżanka powiedziała, że zdaje się na moją kreatywność A jakoś nie wiem co może interesować niespełna dwuletnie dziecko 🙈🙈 -
ZielonaHerbata wrote:Mamasity co kupić dziewczynce na niecałe dwa latka? Bon odpada, lalki i akcesoria do lalek odpada, książeczki też odpadają. 😁
Tak do 150zl. Jakieś pomysły ? Koleżanka powiedziała, że zdaje się na moją kreatywność A jakoś nie wiem co może interesować niespełna dwuletnie dziecko 🙈🙈 -
ZielonaHerbata wrote:Mamasity co kupić dziewczynce na niecałe dwa latka? Bon odpada, lalki i akcesoria do lalek odpada, książeczki też odpadają. 😁
Tak do 150zl. Jakieś pomysły ? Koleżanka powiedziała, że zdaje się na moją kreatywność A jakoś nie wiem co może interesować niespełna dwuletnie dziecko 🙈🙈Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai- kojarzę ten domek, muszę go bardziej obczaić 😁
Suszarko- ciastolina brzmi mega spoko! Już sprawdzałam, że jest sporo ciekawych zestawów z playdoh.
Jeszcze myślałam nad takim drewnianym zestawem typu jakieś filiżanki, czajniki itp. Na wieczorne herbatki z misiami i lalkami 🙈Lalia lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Ten zestaw do herbatki też jest super pomysłem, miałam proponować ale mówiłaś że nie chcesz akcesoriów dla lalek 😁
-
Annia gratulacje 🙂
Na kiedy termin porodu Ci wypada wdl om ?Annia lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Po Nurofenie wczoraj Jagoda zasnęła o 19:40, dała się odłożyć za 1 razem, do 1:30 spala w swoim łóżeczku - przebudziła się tylko na karmienie jeden raz. Potem syrop już niestety przestał działać i było "jak zwykle". Nie wiem dlaczego nie wpadłam na to wcześniej, mam wyrzuty sumienia że męczyłam ją i siebie przy okazji.
Dodatkowy bonus: od wczoraj robi obroty z pleców na brzuch, od razu na obie strony 😂 😂 wczwsniej zrobiła obrót tylko dwa razy, bezpośrednio po wizycie u fizjo, a później jakby zapomniała tej umiejętności. Teraz jest szaleństwo 🤸 odetchnęłam, moja głowa już różne scenariusze pisała 😎KarolinaMaria, Wik89, Lalia, Iryska, Zulugula, madziulix3, Ania81, Ewa88 , Belie, Ladyo, Ounai, Enigvaa, edka85, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022