Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:W aplikacji rossmann jest kod - 50% na wiele rzeczy w tym na bebilon profutura 😊
Zgadza się, super promka. My dzisiaj z mężem dwa razy korzystaliśmy, raz stacjonarnie, a drugi raz online 😃Ewa88 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Kochana,
wszystko dobrze, dwójka dzieci na głowie, Wiki poszła 1.09 do szkoły, ma dodatkowe zajęcia, chodzi na tańce do Eguroli Dance studio, angielski, plastykę (ma duże zdolności jak na swój wiek). Do tego dochodzi praca, codzienne treningi i tak jakoś życie między palcami ucieka.
W międzyczasie postanowiłam, że chce zmienić pracę, na spokojnie się rozglądam co jest na rynku. Staram się wychodzić z przyjaciółkami jak tylko czas na to pozwoli. W październiku znów powtórka i spotkanie z Dominiką
Bardzo się cieszę,że na nowym wkrótce już będziecie we czwórkę! Czy masz preferencje co do płci?A jak sytuacja ze starym mieszkaniem? Udało się sprzedać? Jak Wiki podoba się w szkole?
Co do płci: ważne, żeby było zdrowe.Wolałabym chłopca, ale czuję, że to dziewczynka. 😅
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Polecacie jakaś linię kosmetyków do twarzy?
Ja dzisiaj wpadłam na szybkie zakupy, nie miałam czasu wybierać i zdalam się na panią z rosmanna 😀 poleciła mi krem do twarzy i serum z isany, z kwasem hialuronowym (takie niebieskie), jest jeszcze krem pod oczy z tej serii, żel do mycia twarzy under 20 😀 taki zielony z pompka, on akurat nie był na promce ale i tak był przeceniony za dychę chyba 😊 i peelimg enzymatyczny 3 enzymy z tołpy. Mówiła, że te kosmetyki super się sprzedają, dużo klientek bierze i wszystkie sprzedawczynie też 😀 no zaufałam, spróbuję -
KarolinaMaria, pisałaś o tych butkach zimowych wcześniej. W sumie to brałam je online i nie mialam porównania z innymi zimowymi, jak zginalam to się zginają, nie tak jak inne, co wybieram Mai, ale zalozylam, że takie są zimowe... Takie masywniejsze i ciężko będzie o bardziej elastyczną podeszwe. Ale dzisiaj byłam stacjonarnie i rzeczywiście można znaleźć bardziej elsatyczne, chociażby te z lasockiego, co chyba Dmg polecała. Więc pewnie zdecyduje się na inne, a te oddam 😊
A co teraz noszą wasze dzieci? Adidasy/półbuty do kostki czy już jakieś botki nieocieplane? Majka ma na teraz adidaski i półbuty do kostki i nie wiem czy jakieś botki za kostkę jeszvze kupować, pewnie na miesiąc, póki nie zacznie nosić zimowych ocieplanych? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 20:08
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Zulu, trudno cokolwiek doradzić bo każda z nas ma inną cerę. Zupełnie inne kosmetyki się sprawdza przy skórze tłustej a zupełnie inne przy naczynkowej. Dodatkowo myślę że trudno wybrać jedną serię. Ja np uwielbiam na dzień kremy emotopic które przy mojej atopowej skórze świetnie sprawdzaja się pod makijaż, a do tego krem holika z filtrem 50. Tonik mam z AA, płyn micelarny garnier, twarz myję serią hagi a na noc używam nieco inny krem emotopic,masełko z miodowej mydlarni a pod oczy kosmetyki la le. Ale to ni3 jedyne kosmetyki bo zmieniam je. A jakbyś zapytała emdar to zapewne zebrałaby jeszcze lepszy zestaw.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Tajka wrote:Ja dzisiaj wpadłam na szybkie zakupy, nie miałam czasu wybierać i zdalam się na panią z rosmanna 😀 poleciła mi krem do twarzy i serum z isany, z kwasem hialuronowym (takie niebieskie), jest jeszcze krem pod oczy z tej serii, żel do mycia twarzy under 20 😀 taki zielony z pompka, on akurat nie był na promce ale i tak był przeceniony za dychę chyba 😊 i peelimg enzymatyczny 3 enzymy z tołpy. Mówiła, że te kosmetyki super się sprzedają, dużo klientek bierze i wszystkie sprzedawczynie też 😀 no zaufałam, spróbuję
Tajka, ja pracuje w fabryce, gdzie jest robiona isana i dokładnie te kremy, o których tutaj piszesz...myślę,że będzie lepiej jak poszukasz czegoś innego😬Annia lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 wrote:Tajka, ja pracuje w fabryce, gdzie jest robiona isana i dokładnie te kremy, o których tutaj piszesz...myślę,że będzie lepiej jak poszukasz czegoś innego😬
Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Gela093 wrote:Tajka, ja pracuje w fabryce, gdzie jest robiona isana i dokładnie te kremy, o których tutaj piszesz...myślę,że będzie lepiej jak poszukasz czegoś innego😬
-
Zulugula wrote:Polecacie jakaś linię kosmetyków do twarzy?
Konkretnie nie polecę kosmetyków, bo nie wiem jaką masz cerę, ale mogę polecić Ci na ig i bloga Marty Grzegorzak, ma też ekstra ebooki z rozpisaniem planem działania do każdego typu cery i rozpiską kosmetyków (są różne opcje i droższe i tańsze).
Ps. Nie polecam kosmetyków Miya, zawsze coś dziwnego działo się z moją skórapo nich -
Tajka wrote:A dlaczego?no ja tak zaufałam w ciemno 😀 a nigfy wcześniej nie miałam nic z isany, tylko z alterry olejek do twarzy i mi służył.
Ten peeling enzymatyczny z tołpy jest ekstra i ja też polecam ❤️Tajka lubi tę wiadomość
-
Jakie polecacie otulacz do fotelika i rożek dla noworodka? Z jakiej firmy?
Otulacz miałam jukki, w sumie był ok, ale Maja mało go używała, bo kupilam poncho i sprzedałam. I chyba kupię te same chyba że coś polecicie fajnego 😊 -
Potwierdzam. Moja siostra przy tym pracuje. Co ciekawe juz drozsze linie typu Barbara sturm czy babor sa z dbałością rozlewane i pakowaneAnnia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ja miałam dla Julka i teraz dla Gabi rożek i otula z z baby steps. Sprawdzało nam się super.Lalia lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Jakie polecacie otulacz do fotelika i rożek dla noworodka? Z jakiej firmy?
Otulacz miałam jukki, w sumie był ok, ale Maja mało go używała, bo kupilam poncho i sprzedałam. I chyba kupię te same chyba że coś polecicie fajnego 😊
I rożek i otulacz do fotelika mamy z Miminu 🙂 jedno i drugie dostanie po Olciu teraz juniorek 😁Tajka lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Ja miałam dla Julka i teraz dla Gabi rożek i otula z z baby steps. Sprawdzało nam się super.
Ulaa lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ulaa wrote:Ja miałam dla Julka i teraz dla Gabi rożek i otula z z baby steps. Sprawdzało nam się super.
Ulaa lubi tę wiadomość