Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dmg, ja myślę, że w kolejnym miesiącu to wiele z Was też będzie swoje pęcherzyki w macicy oglądać. 😚
Zulu, masz rację, za 2 tyg będę się stresować czy będzie zarodek.Generalnie ciążą to ciągły stres.
KarolinaMaria jak wieczorem Wasze samopoczucie?
Tajka, jak Majka? Infekcja się rozkręciła czy jest dobrze?dmg111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, ja już za połową, a ostatnio w nocy wpadłam w panikę, że chyba dawno ruchów nie czułam i zaczęłam dźgać brzuch palcem 🙈
-
Lalia wrote:Anniu, ja już za połową, a ostatnio w nocy wpadłam w panikę, że chyba dawno ruchów nie czułam i zaczęłam dźgać brzuch palcem 🙈
Palcem ? Słabo 😅 ja pamietam ze brałam brzuch tak jakby w objęcia i trzęsłam na prawo, lewo góra dół żeby ruchy pocZuc 🤭
Anniu gratulacje !
Ogólnie dziewczyny gratuluje Wam udanych wizyt
Karolina dużo zdrowiaLalia, Annia lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
dmg111 wrote:Nie musisz 😉
Tak? Pamiętam że idąc na wychowawczy uzupełniałam druk jakiś o innych przychodach, renta itp tam były, ale szczerze nie pamiętam co jeszcze.
Po wychowawczym chciałabym ciągnąć obie pracę, a może z czasem w tej nowej udałoby mi się przejść na normalną umowę, bo od dawna chciałam zacząć coś nowego.O ❤️
Z ❤️ -
veritaa wrote:Palcem ? Słabo 😅 ja pamietam ze brałam brzuch tak jakby w objęcia i trzęsłam na prawo, lewo góra dół żeby ruchy pocZuc 🤭
Anniu gratulacje !
Ogólnie dziewczyny gratuluje Wam udanych wizyt
Karolina dużo zdrowia
Hahaha 🤣💙 wygrałaś! -
nick nieaktualny
-
Ania super! Innych wieści się nie spodziewałam, teraz czekamy na serduszko ❤️
Ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy malutkiej 🥰
Pływała jak mała rybka 😍Annia, Lalia, Ounai, Enigvaa, Tajka, Zulugula, asias86, Nowastaraczka, Suszarka, Wik89, Ewa88 , MoTyLeK🦋, dmg111 lubią tę wiadomość
-
My się zdecydowaliśmy na poród w prywatnym szpitalu. Po przygodach z Julkiem mam traumę i nie chcę znowu narażać siebie i dziecka kiedy mogę zminimalizować ryzyko
Annia, Lalia, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:My się zdecydowaliśmy na poród w prywatnym szpitalu. Po przygodach z Julkiem mam traumę i nie chcę znowu narażać siebie i dziecka kiedy mogę zminimalizować ryzykoMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ula, szybciutko poczułaś ruchy 😍
Ja w obu ciążach w okolicy 18+0/18+4 😁
Belie, ponoć bardzo dużo zależy czy łożysko jest z przodu, czy z tyłu czy coś takiego, ale nie pamiętam 🙈
Już wiadomo kto Ci mieszka w brzuszku? 🙂 -
Annia, super wieści 🥰🥰
Maja lepiej, noc jeszcze była ciężka, wymiotowała, ale od rana się normalnie zachowuje, dzikuje jak zwykle, tylko ma bardzo słaby apetyt. Mnie jeszcze nic nie wzięło. Moich rodziców też nie, bo jesteśmy u nich akurat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2022, 21:36
Annia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ula, szybciutko poczułaś ruchy 😍
Ja w obu ciążach w okolicy 18+0/18+4 😁
Belie, ponoć bardzo dużo zależy czy łożysko jest z przodu, czy z tyłu czy coś takiego, ale nie pamiętam 🙈
Już wiadomo kto Ci mieszka w brzuszku? 🙂
Wiesz, może dlatego, że to moja czwarta ciąża 🤭
W pierwszej poczułam w 18tyg, w drugiej i trzeciej w 17tyg -
Ja też szybko poczułam ruchy w ciąży z Michałkiem - 16 tc. Byłam w szoku bo to pierwsza ciąża i zwykle chyba w 18-20 tc są pierwsze ruchy. Ale może to dlatego że jestem chuda i wtedy może szybciej czuć 🤔
Annia, gratulacje, zdrowej ciąży Ci życzę 🙂Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Z Mają wczoraj lepiej, a dzisiaj znowu pogorszenie. Spała 12h,gdzie do niej to nie podobne, wstała mega głodna, bo wczoraj prawie nic nie jadła, więc coś zjadła i zaraz znowu mega słaba i lekko zwymiotowała i zasnęła..
Myślałam, że jak wczoraj już było naprawdę ok, to już będzie dobrze, a to wróciło..