Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina współczuje Ci bardzo ! Moja Ania zasnęła nie wiem o ktorej bo ja obudziłam się w jej łóżku o 22.50 🙈🙈 mąż akurat pojechał na saunę wiec nie miał mnie kto obudzić … wstałam i poszłam robić śniadanie do pracy na dzisiaj 🤣
Ounai to nie jest mobbing to po prostu toksyczna dziewczyna. Ja zrobiłabym podobnie jak Clover. Swoją droga brawo Clover , te tekstu które Tobie fundowała to poniżej pasa i bardzo dobrze ze się odezwałas
Za wszystkie staraczki ogromne kciuki !
Ja właśnie jadę do pracy , spałam w nocy dzisiaj 5h i to jeszcze z pobudkami. Nie wiem jak dzisiaj dam radęClover lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zielona, to dobrze! Moze byc tak, ze juz po wszystkim, bo te zatrucia (to ze żłobka?) to takie sa wlasnie
Clover, brawo za reakcje
Karolina, Ounai, no to Wasze corki ida na rekord 🙈 Gucio tez wczoraj szalal ale w koncu przed 22 padlClover lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggi110818 wrote:Oliwka też po 22 usypia. Jak raz nie spała w dzień to poszła spać po 19.
Zastanwiam się czy nie pozbawić jej tego spania w dzień 🙈
Powoli bym odbierała. U na jak był kryzys to po prostu wychodziliśmy na spacer ok 16.30 czy cos tak do 18. Kolacja szybka kąpiel i spanie o 18.30. Oczywiście nie u każdego dziecka to się sprawdza wiadomoCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wik89 wrote:Zielona, to dobrze! Moze byc tak, ze juz po wszystkim, bo te zatrucia (to ze żłobka?) to takie sa wlasnie
Clover, brawo za reakcje
Karolina, Ounai, no to Wasze corki ida na rekord 🙈 Gucio tez wczoraj szalal ale w koncu przed 22 padlWik89 lubi tę wiadomość
-
Siemka!
U nas dziś dużo lepiej, Matylda już sporadycznie kaszlnie,więc chyba ja jutro puszczę do żłobka. Poobserwuje jeszcze dzisiaj jak się będzie zachowywać i czuć
P.s. jeszcze śpi - zasnęła wczoraj o 19.20, ale nie miała drzemki w dzień.
Ja zostaję ten tydzień na home office. Też mnie coś gardło drapie i zaczynam kaszleć. Nic dziwnego, co chwila ktoś w domu chory. Muszę się wykurować,bo w poniedziałek szpital z Kornela.
Miłego dnia dziewczyny! -
U nas zawsze zasypia 19;30. Na palcach jdnej reki moge policzyc kiedy poszla.spac kolo 20. Póki co cieszę się z tego bo od 19:30 mamy czas dla siebie i jednak bardzo dużo to daj. Ale pewnie za jakiś czas też to się zmieni.
Żeby się nie 💩💩to mamy jeszcze w nocy pobudki i wstaje wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 09:08
-
veritaa wrote:Powoli bym odbierała. U na jak był kryzys to po prostu wychodziliśmy na spacer ok 16.30 czy cos tak do 18. Kolacja szybka kąpiel i spanie o 18.30. Oczywiście nie u każdego dziecka to się sprawdza wiadomo
U nas bunt ubierania jest, lata w pampersie samym cały dzień a jak muszę wyjść I ja ubrać to katorga, nie wiem co jej się umaiło🤦
Więc marzę teraz żeby wyjść na dwór, ma spacer 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 09:35
O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:U nas zawsze zasypia 19;30. Na palcach jdnej reki moge policzyc kiedy poszla.spac kolo 20. Póki co cieszę się z tego bo od 19:30 mamy czas dla siebie i jednak bardzo dużo to daj. Ale pewnie za jakiś czas też to się zmieni.
Żeby się nie 💩💩to mamy jeszcze w nocy pobudki i wstaje wcześnie.
U nas podobnie. Maks 20.05 juz śpi, wstaje ok 6 zazwyczaj, ostatnio coś dłużej przysypia, a teraz w chorobie to i do 8 potrafiła przysnąc, ale noce były ciężkie. I też sie budzi, czasem noce przesypia ale ostatnio coś krzyczy.
Dobrze, że u szefowej już ok 👍
Maja też już dzikuje, dzisiaj poszła do żłobka na 4h,mam nadzieję że nic nie przyniesie znowu 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 10:06
-
Zulugula wrote:Odkąd nastal czas letni to T zasypiał 22, nawet później. W sierpniu zaczęło się robić wczesniej ciemno i udalo się zejść do 21. Kilka razy zasnal po 20. Jak zmienią czas to liczę na 19:30-20😃
Nie jestesmy gotowi na brak drzemki w dzień. Nie jestesmy nawet gotowi na "tylko" 2godzinną drzemkę🤣
Dmg, Wik testujecie jakoś niedługo?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Czy Wasze dzieci nadal się bawią Arlą Noego?
Zastanwiam się nad hipciowozem, ale nie wiem czy Młoda już nie jest za dużo na to 🙈BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi, Matylda coś tam się bawi arką, ale szału nie ma. Przydają się nam te zwierzątka do zabawy.
Matylda padła ostatecznie o 22.20. Dziś przerwa w nocnym spaniu od 2.30 do prawie 5 😔 nie mam już siły, L to samo. Leżeliśmy obok niej i patrzyliśmy jak się bawi w najlepsze 🤦♀️ Jestem nadal chora, od dziś zaczynam antybiotyk, bo kaszlę już prawie tydzień i cały czas mam stany podgorączkowe/lekką gorączkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 10:47
🦄 2021 r. -
Ounai wrote:Marta w ogóle się tym nie chciała bawić. U nas już takie zabawki powoli odchodzą do lamusa. Marta woli zmieniać pieluchy i karmić lalki albo bawi się autkami i garażem. Uwielbia też ciastolinę. Albo lalki typu evi i odgrywa scenki. No i godzinami bawi się tym domkiem co dostałam na urodziny.
Pokaż jaki to domek?O ❤️
Z ❤️ -
Zulu, z tym chwaleniem się 4h drzemką to stąpasz po grząskim gruncie😉(#niezesrajsie 😉).
Zielona, dobrze że mała już ok.
Karolina, przytulam wirtualnie 💓.
Ounai, też uważam że laska z Twojej pracy jest po prostu toksyczną pindą. Totalnie ignorować to jedyna (moim zdaniem) metoda. Można niby wejść w dyskusję, z tym że ja uważam że do dyskusji to trzeba mieć partnera, a toksyczne osoby się do tego nie nadają.Iryska, Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙