Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Tak, dokładnie ten.
Meggi, rozumiem, że na kulka cykli tylko raz nie pękł pęcherzyk?
Tak, nie pękł cykl temu.
Teraz od miesiąca mam zwiększoną metformine ona też wpływa na pękanie.
Ale wiem że jak stymulacja to i dwa pęcherzyki są i wtedy większą szansa jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 18:43
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Tak, nie pękł cykl temu.
Teraz od miesiąca mam zwiększoną metformine ona też wpływa na pękanie.
Ale wiem że jak stymulacja to i dwa pęcherzyki są i wtedy większą szansa jestBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:A sprawdzałaś więcej cykli czy tylko dwa? Bo może one faktycznie pękają. Stymulacja to zawsze jakaś ingerencja dodatkowa. Wiadomo, że każda starajaca się wolałaby mieć 2 czy 3 jaja w cyklu, ale to jednak sztuczna ingerencja w organizm.
4 łącznie teraz i poand 2 lata temu też, ale tamtych nie liczę. W cp też byłam po czy pękł.
No mówił że jajniki mogą "zwariować" i wtedy torbiele się robić i żeby 3 miesiące naturalnie się starać jeszcze.
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, jestem lekko osrana. Córka jakaś godzinę temu pierwszy raz w życiu zwymitowala. 3 razy. Nie zjadła kolacji. Nie ma gorączki. Jest już mega Śpiąca. Co robić? Kłaść, czy lepiej jeszcze ja przetrzymać ? Proponować coś do jedzenia a jeśli tak to co ?
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, jestem lekko osrana. Córka jakaś godzinę temu pierwszy raz w życiu zwymitowala. 3 razy. Nie zjadła kolacji. Nie ma gorączki. Jest już mega Śpiąca. Co robić? Kłaść, czy lepiej jeszcze ja przetrzymać ? Proponować coś do jedzenia a jeśli tak to co ?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, jestem lekko osrana. Córka jakaś godzinę temu pierwszy raz w życiu zwymitowala. 3 razy. Nie zjadła kolacji. Nie ma gorączki. Jest już mega Śpiąca. Co robić? Kłaść, czy lepiej jeszcze ja przetrzymać ? Proponować coś do jedzenia a jeśli tak to co ?
Jak nie chce jeść to nie dawać, picie podawaj łyżeczką, male ilości, za dużo wypitej wody na raz może spowodować wymioty też. Nie daje się też mleka, ale wiem że z tym różnie jest. Chrypka kukurydzianego, sucharka, ja dawałam też dusozne jabłko, duszoną marchewkę, ale przez 2 dni w sumie nic nie jadła.
Aby wodę podawać.O ❤️
Z ❤️ -
Dzięki dziewczyny. Póki co już śpi w lozeczku. Podlozylam ręcznik. Wody wypiła łyk. Była taka biedna 😥😥
Coś czuje, że dzisiaj nie zasnę i będę cała noc czuwała. Trochę się stresuje, te wymioty były spore. Pierwszy raz coś takiego nam się trafiło i to na noc.
-
Herbata, zdrówka dla szefowej i spokojnej nocy 😘😘
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dzięki dziewczyny. Póki co już śpi w lozeczku. Podlozylam ręcznik. Wody wypiła łyk. Była taka biedna 😥😥
Coś czuje, że dzisiaj nie zasnę i będę cała noc czuwała. Trochę się stresuje, te wymioty były spore. Pierwszy raz coś takiego nam się trafiło i to na noc.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Suszarka wrote:Ewa zamierzasz eliminować tę butelkę w nocy czy czekasz aż Mała się sama odzwyczai?
Narazie zostawiam. Ona pije ok 4-5 nad ranem. Do żłobka idzie na 7.30. Śniadanie mają ok 8.30. Rano już nie daję jej śniadania, a bez tej butli nie wiem czy nie byłaby głodna.
A tak z ciekawości karmi jeszcze ktoś w nocy w wieku 1,5 do 2 lat?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Narazie zostawiam. Ona pije ok 4-5 nad ranem. Do żłobka idzie na 7.30. Śniadanie mają ok 8.30. Rano już nie daję jej śniadania, a bez tej butli nie wiem czy nie byłaby głodna.
A tak z ciekawości karmi jeszcze ktoś w nocy w wieku 1,5 do 2 lat?
Malwina kilka razy budzi sie w nocy, nie wiem czy chce ale dostaje cycka i idzie spac dalej 🙈 dla mnie to wygodne jak tylko steka to czasami nierejestruje ze sie przebudzamEwa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Herbatko, łączę się w bólu, ja teraz też nieźle spanikowałam jak Maja zaczęła wymiotować pierwszy raz w zyciu. Na szczęście było to tylko wieczorem, w nocy nie. Ale wstawała i tak krztusiła się, jakby chciała... Niezły stres. Maja też prawie nic nie jadła. Nawet chrupka nie chciała, musu. Tylko suchą bułkę podjadała. Już jej lepiej od 2 dni, ale dalej ma mniejszy apetyt. Dzisiaj jak mąż ją zobaczył po kilku dniach, to złapał się za głowę, jak zobaczył wklęsły brzuch. Ale pewnie niedługo nadrobi. Będzie dobrze 👍
Meggi, mi pęcherzyki pękały raczej co cykl, bo miałam co miesiąc monity, a mimo to miałam stylumacje, jak pytałam lekarza, czy to ma sens, to powiedział, że nie tylko to sprawia, że pęcherzyk pęka, ale poprawia się też jakość komórki. No w moim przypadku zadziałało. Miałam clo i ovitrelle. -
ZielonaHerbata wrote:Ewa my mleko już od dawna mamy odstawione.
Myślicie, ze jest jakaś szansa, że obudzi się w nocy i będzie głodna ? Wtedy coś jej proponowac? Może jogurt kokosowy ? Albo juz coś przygotować ? Nabiału nie je.
Ja nic nie dawałam. Przy jelitowce dziecko nie jest w stanie raczej jeść. Sama przechodzę i też mało co przełykam, po prostu nie mogę. Jak ja Mai dałam rano mleko i kawałek banana, bo juz sie naprawdę upominała po kilkunastu godzinach, to zaraz robiła się znowu niemrawa, pokładała się i zwymuotowała. Żołądek odmawia jedzenia. -
ZielonaHerbata wrote:A przy jelitowce jest zawsze gorączka ? Tak myślę, że może jest opcja, że zjadła za dużo fasolki dzisiaj..