Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover, u nas to samo, uzywamy tradycyjnych pieluch, klade dziecko i zakladam, jak za noworodka
W zlobku tez prosili o zwykle pieluchy
Ja najbardziej lubie Happy, na drugim miejscu wlasnie Pampers Activr BabyClover lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U nas też był mega bunt na przebieranie, ale jakoś minęło. Wymyśliłam wesołą piosenkę o tym, że trzeba się przebrać i że podnosimy pupę do góry i takie tam i jest już spokój. Olka bardzo śmieszą słowa takie, jak pupa, kupka czy bąki, więc może dlatego to działa 😅
Aaa tak w ogóle, to w końcu kupiliśmy nocnik 😅 Na razie Olek się w ogóle przyzwyczaja do tego, że coś takiego jest w domu i tłumaczymy mu, do czego to służy. Siedział kilka razy, ale trwa to kilka sekund po czym wstaje i ucieka z gołą pupą 😅Lalia lubi tę wiadomość
-
U nas nie ma szans na pieluchy. Tylko pantsy i to w biegu jak uda mi się ją złapać. Przebieranie pampersa to jaka katorga u nas. Czasami uda mi się ją położyć ale 3swkundy i już jej nie ma. Nie ma takiej siły, która zmusialaby ją do leżenia na plecach.
-
Mój plan był taki, że Olek idzie na drzemkę, a ja się biorę za odkurzanie. Niestety moje plany moimi planami, a Olek ma swoje i to on odkurza 🤣
https://pl.bloggif.com/output/f/b/fbeae6556a5c6bae5c62acbd85a87dea.gif?1664794191Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 13:15
-
Haha, nadrabiam Was ale jestem mega niewyspana i musiałam kilka razy czytać, żeby dojść do tego, o co chodziło z tym #niezes*ajsię 🤣🤣🤣
Karolina, zdrowiej! 🍀
Tajka, przykro mi że Cię to dopadłoDużo zdrówka!
Zulu, ekstra, że wracacie już do normalnego trybu 😊
Ounai, zdrówka dla Marty i Tymka!
Meggi, trzymam kciuki 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 13:05
-
Zulu, odebrałaś już buty ze Smyka? 😘
Jeśli tak, to mogłabyś mi zmierzyć wkładkę w 23 i 24? 😘 -
Ounai wrote:Weźcie nie dobiajajcie leżącego. MRta może być domeczona na maksa ale ona ma drugą bateryjkę którą zschowujr specjalnie na wieczór. Aktualnie już prawie godzinę ja usypiam i spiewa mi piosenki...z pokazywaniem.
Zasypianie u nas:
Zuzia 15min
Filip 10 min
Kornelia i Matylda -do 2 godzin -
Ounai wrote:Karolina, dlatego ja już nie planuję tylko korzystam z okazji 😂
Pytałaś o pieluchy- u nas oryginalne pampers, ale na noc te zwykłe, są wystarczające, więc nie przepłacam za night. Kupuję na allegro, szukam po cenie za sztukę i biorę najtańsze. W żłobku ciocie mówią że im obojętne czy Marta ma pieluchy czy pansty więc kupujemy pieluchy.
U nas ciekawy poranek. Tymek 39 stopni, Marta kaszel całą noc. Mąż wyciągnął krótsza zapałkę 😉 i wygrał cały dzień z dziećmi
U nas Matylda z gilami i lekki kaszel,więc dziś i jutro zostaje w domu jeszcze.
Filip całą noc kaszlał więc dziś też go zostawiam, ale jutro już idzie... -
Jestem po monitoringu. Jest ciałko żółte, więc pękł 😍
Lekarz mówi że 2 cykle w roku każda kobieta ma bezowulacyjne i to jest norma.
Pytałam o stymulację i mówi że po tych 4 miesiącach co byłam to on nie widzi potrzeby, bo ładna jest owulacja, pękają (ten raz nie pękł ale to jest ok) i mówił że można namieszać stymulacją.
Nie wiem co myśleć o tej stymulacji...
Lalia, veritaa, Wik89, KarolinaMaria, Iryska, Zulugula, Annia, Suszarka, Ladyo, Enigvaa, Ewa88 , dmg111, Belie lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulu, meeeega Ci dziękuję ❤️❤️❤️
Ja zamówiłam właśnie tylko 24. I bałam się że jeśli wkładka faktycznie okaże się 16 cm to Olek utonie 🤣
Ale wychodzi na to że 24 to +/- jakieś 15,4 cm i dodatkowo but jest ocieplany, więc myślę że nie ma co domawiać mniejszych, grubsza skarpetka na początek zimy powinna załatwić sprawę 👍