Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:No właśnie jak byłam ostatnio w medicover to gin mówił że nie ma monitoringu w pakiecie, i okrężnie musialam wymyslac , że jestem po anty i się boję że torbiele mi się zrobily czy coś i PRZY OKAZJI niech sprawdzi jak juz mnie bada😁
Często jest tak w pakietach że "leczenie niepłodnościowe" nie wlicza się w pakiet , a monitoring owulacji jest tym leczeniem/diagnostyka . Ja mam tak, że nie mam. Moi znajomi też nie mają, a inne firmy, inne pakiety itpWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2022, 15:17
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:No właśnie jak byłam ostatnio w medicover to gin mówił że nie ma monitoringu w pakiecie, i okrężnie musialam wymyslac , że jestem po anty i się boję że torbiele mi się zrobily czy coś i PRZY OKAZJI niech sprawdzi jak juz mnie bada😁BOY 2015
GIRL 2020 -
Zulugula wrote:Spróbuję też tak tylko może u innego gina. Albo każdą wizytę u innego😆 Tylko nie zawsze jest aparat usg i lipa jak trafię akurat na wizytę bez🙈
U mnie w luxmedzie osobno zapisać się tzteba na wizytę i osobno na usg, nie każdy lekarz robi usg i nie w każdym gabinecie jest i do tego że y było usg z pakietu muszę iść po skierowanie na usg🙈O ❤️
Z ❤️ -
Dmg111, spóźnione ale najszczersze życzenia dla Julci ❤🎂🎁( Maks już " dostał" ode mnie wczoraj życzenia).
W temacie monitoringu i pakietów medycznych. Mi kiedyś uczciwie powiedziała jedna lekarka w Luxmedzie,że oni bardzo wyraźnie mają mówione, żeby wszelkie procedury medyczne ( monitoring podobno do takich procedur należy) w temacie leczenia niepłodności odsyłać do klinik tym się zajmujących. Że jej się osobiście zdarzyło być wzywaną na dywanik za przepisywanie badań w zakresie leczenia niepłodności, albo jak nieopatrznie wpisała usg w wizytę. To powalone procedury,ale co zrobić; to podobno niepisana umowa między wszystkimi Luxmedami, Enelemedami itd. a klinikami leczenia niepłodności( w Wawie na pytanie w Luxmedzie jaką klinikę poleca lekarz wskazują konkretną).kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi110818 wrote:U mnie w luxmedzie osobno zapisać się tzteba na wizytę i osobno na usg, nie każdy lekarz robi usg i nie w każdym gabinecie jest i do tego że y było usg z pakietu muszę iść po skierowanie na usg🙈42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, obejrzałam na szybko zimowe buty z mido. Wg mnie są ok, nie mają profilowanej wkładki, podeszwa się zgina. Trudno ocenić mi elastyczność zimowych butów 😒 Matylda dobrze w nich chodzi. W tym tyg przejdę jeszcze po sklepach i porównam.
Wróciłam do domu po 4 dniach szkolenia, Matylda oczywiście katar i kaszel po 4 dniach żłobku. Ja na szkoleniu naładowałam akumulatory... prosecco i rozmowami z dorosłymi ludźmi na tematy inne niż dzieci 🍾🍸kic83, emdar, Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
emdar wrote:Dmg111, spóźnione ale najszczersze życzenia dla Julci ❤🎂🎁( Maks już " dostał" ode mnie wczoraj życzenia).
W temacie monitoringu i pakietów medycznych. Mi kiedyś uczciwie powiedziała jedna lekarka w Luxmedzie,że oni bardzo wyraźnie mają mówione, żeby wszelkie procedury medyczne ( monitoring podobno do takich procedur należy) w temacie leczenia niepłodności odsyłać do klinik tym się zajmujących. Że jej się osobiście zdarzyło być wzywaną na dywanik za przepisywanie badań w zakresie leczenia niepłodności, albo jak nieopatrznie wpisała usg w wizytę. To powalone procedury,ale co zrobić; to podobno niepisana umowa między wszystkimi Luxmedami, Enelemedami itd. a klinikami leczenia niepłodności( w Wawie na pytanie w Luxmedzie jaką klinikę poleca lekarz wskazują konkretną).Ale to tylko zasłyszane od znajomych.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Spróbuję też tak tylko może u innego gina. Albo każdą wizytę u innego😆 Tylko nie zawsze jest aparat usg i lipa jak trafię akurat na wizytę bez🙈BOY 2015
GIRL 2020 -
Zulugula wrote:Ok, umówiłam się na 13dc, potem mogę na 17dc, pytanie czy jeśli owu będzie w 14dc to czy widać jeszcze będzie ciałko żółte w 17dc? Internety mówią, że tak. Macie doświadczenia z usg?
Umówiłam się na nfz w przychodni, w medicover nie ma terminów
Zulu
na moim przykładzie widać najlepiej,że wszystko zależy od tego czy lekarz jest dobry/ogarnięty i czy sprzęt jest rzeczywiście dobry. Jak dobrze pamiętasz mi powiedział,że już po owulacji i nic z tego,a i tak zaszłam w ciążę kilka godzin później, nie bzykając się cały cykl.
Ja miałam farta, ale wolałabym jak Annia radzi iść do kogoś kto się na tym zna i ogarnie temat.KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Karolina, jaki rozmiar tych Mido macie?
Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Annia wrote:Ja też tak słyszałam, że teraz te sieciówki bardzo ściśle rozliczają lekarzy z procedur, co pacjent ma w umowie itp., żeby przypadkiem nie dostał więcej niż jego pakiet obejmuje.
Ale to tylko zasłyszane od znajomych.
Annia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.