Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Niechcący polubiłam. Wzięłam 24 i 25. 24 wydają się dobre na teraz. To trzeba usiąść na spokojnie i pomyśleć (jak typowy nosacz 😁), żeby nie wtopić z rozmiarem, skoro mają być dobre do marca. Na pewno są dobre na wysokie podbicie. Mają też fajną antypoślizgową podeszwę.
Wzięłaś te z futerkiem takie typowe śniegowce czy tylko te z membraną trzewiki?
Zulu, no ja bym wolała pójść na luzie bez kombinowania, żeby Ci ktoś kto tym się nie zajmuje bardziej nie zaszkodził albo nie marnował twojego czasu. Ale to wiesz, tylko moja opinia.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:A ile zapłaciłaś? Bo mam wrażenie, że właśnie podrożały.
Wzięłaś te z futerkiem takie typowe śniegowce czy tylko te z membraną trzewiki?
Zulu, no ja bym wolała pójść na luzie bez kombinowania, żeby Ci ktoś kto tym się nie zajmuje bardziej nie zaszkodził albo nie marnował twojego czasu. Ale to wiesz, tylko moja opinia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2022, 21:45
Annia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Te z futerkiem, żeby były jedne konkretne na zimę bez strachu, że zmarznie. Zapłaciłam ok. 275 zł.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ale "dziwnie" znowu sobie ustawić suwaczek ciążowy, ciągle jeszcze do mnie to trochę nie dociera. 😅
KarolinaMaria, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , emdar, dmg111, Enigvaa, Wik89, kic83, Ulaa, asias86, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Trafiają się, ale pojedyncze rozmiary. Najczęściej te najmniejsze.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu przez 2 cykle chodziłam do gina, który specjalizuje się w prowadzeniu ciąży, usg prenatalne itp, ale w zajściu w ciążę już nie. Nawet nie zwrócił uwagę na za wysokie fsh, które u mnie dużo miesza,mówił że skoro 2 razy byłam w ciąży to będę i trzeci. ALe ja specjalnie chciałam te dwa cykle na luzie, a dopiero kolejny "coś" działać. Jestem po drożności i teraz dwa kolejne trzeba wykorzystać.
Więc uderzyłam do lekarki z kliniki, sąsiadka oddala mi termin, bo zapisy na grudzień były. Mąż ludziki ma dobre, bo go znowu wysłałam. U mnie komórki są słabe, dlatego teraz dostaje zastrzyki na poprawę ich jakości i żeby ruszył prawy jajnik ( bo na niego liczymy, bo z lewego była cp). Do tego dostanę na pęknięcie, biorę akard na implantacje i czeka mnie estrofen na lepsze endometrium. Miałam łyżeczkowanie, więc też mogło coś zostawić po sobie.
Trochę tego chciałam uniknąć, bo nie chciałam powtórki z przed 3 lat, ale chyba nie mam wyjścia i nie chce czekać kolejnych cykli na "dobrą" komórkę, która się w ogóle uwolni. A drożność pół roku jest "ważna".O ❤️
Z ❤️ -
Dmg, mój "skrajnie niski progesteron" już po teście ciążowym( koło 9 coś) tak mi dał dziś popalić,że już czekam pn i otwarcia żłobka o 7:30 😅. Różnie może być zatem 😉 Kciuki nadal mocne ❤️
dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Enigva, czyli tez miałaś nieregularne przez te 3msc tak? I nietypowe?
Tak, ja mialam akurat dluzsze niz swoje cykle, ale byly dziwne. I dopiero w 3 byl skok temp. na owulke ale tez nie wyszlo i w 4 sie udaloZulugula lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Jaka Ty młoda jesteś! Wszystkiego najlepszego! 🎂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność