Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Enigva, czyli tez miałaś nieregularne przez te 3msc tak? I nietypowe?
-
dmg111 wrote:Ja Zulu zbadałam progesteron standardowo 7/8 dpo i wynosił 10, więc od razu gin stwierdził, że za mały na utrzymanie ciąży 😉
Emdar, a ty wtedy zaczęłaś coś brać na tego proga? -
Annia wrote:Ulaa, Kic, Dmg, w którym tygodniu pobierałyście krew na badania Nifty? Czy rzeczywiście już od ukończonego 10 tygodnia "wyjdzie" ten wynik? Ile czasu czekałyście na wyniki?
Ja dokładnie byłam 10+3 tc. Miałam podane, że w próbce było prawie 8% dna dziecka więc na spokojnie wystarczyło, bo z tego co pamiętam to potrzeba minimum 3% jakoś.
Na wynik czekałam równo 7 dni.Annia lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Ja dokładnie byłam 10+3 tc. Miałam podane, że w próbce było prawie 8% dna dziecka więc na spokojnie wystarczyło, bo z tego co pamiętam to potrzeba minimum 3% jakoś.
Na wynik czekałam równo 7 dni.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziękuję za odpowiedź. A które pobierałaś Nifty Plus?
Nifty pro, kupowałam na testdna.plWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2022, 13:29
Annia lubi tę wiadomość
-
Jak jest ze zwrotami w smyku, gdy zakupiłam 3 sztuki (przy zakupie 3 sztuk minus 30%) i oddam 2?😀 Cena trzeciej, którą zostawiam, pozostanie po tej zniżce?
-
Annia wrote:Ulaa, Kic, Dmg, w którym tygodniu pobierałyście krew na badania Nifty? Czy rzeczywiście już od ukończonego 10 tygodnia "wyjdzie" ten wynik? Ile czasu czekałyście na wyniki?
Annia
ja robiłam w 10t3d, 26 marca rano miałam pobraną krew, a 1 kwietnia rano już były wyniki, kosztowało mnie to wtedy 2400 zł.
Tak jest wiarygodny już od 10 tygodnia.
Z Dominiką stąd robiłyśmy:
https://badanienifty.plAnnia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny jest jakiś sposób na nudności? Nie wymiotuję, ale właściwie 24godziny na dobę mnie nudzi... Nawet w nocy jak np. mąż mnie obudzi bo się za bardzo kręci w łóżku to mnie nudzi... Da się jakoś to zmniejszyć?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny jest jakiś sposób na nudności? Nie wymiotuję, ale właściwie 24godziny na dobę mnie nudzi... Nawet w nocy jak np. mąż mnie obudzi bo się za bardzo kręci w łóżku to mnie nudzi... Da się jakoś to zmniejszyć?
Miałam też tak w ciąży z Julkiem 🤢
Mi pomagała cola mocno gazowana, 2 lyki i był spokój na chwilę -
Ounai wrote:Dziękuję! Taka się nadal czuję 😁 Ale Ty też niedużo starsza
z resztą who cares, życie zaczyna się po 40tce!!!
Ounai, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
edka85 wrote:Co on gada?! Powiedz mu,że Edka miała teraz 11.10 pierwszą betę 46 przy progu 10,8 mg!
Emdar, a ty wtedy zaczęłaś coś brać na tego proga?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Tajka, co u Ciebie? Kiedy masz kolejną wizytę? Czujesz, że Gabi zmieniła pozycję czy nadal dupkę ma w dół?
Kic, dziękuję.
A dziękuję, nie jest źle, chociaż ciężko już fizycznie. Brzuch mnie ciagnie, spina sie, twardnieje, mam wrażenie, że jest za mały na dziecko i tak go "rozsadza" 😀 i zgaga męczy..
Wizytę mam w środę. Nie mam pojęcia czy sie obróciła, kopniaki i ruchy czuję w każdym miejscu, nie wiem gdzie głowa, nogi, tylek 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2022, 20:06