Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ej a nie mogę iść tylko w 14dc sprawdzić czy jest ciałko żółte ? Jak nie będzie ciałka i jednocześnie pęcherzyka tzn ze nie było owu, jak będzie pecherzyk duży to wtedy po 2dniach pójdę sprawdzić czy pękł. A jak będzie już cialko tzn że juz po owu 🤔
Ja narazie zakladam, że względnie jest wszystko ok ewentualnie po anty jeszcze organizm wraca do normy. No i chcę luteinę wysępic po owu
Ja tak robiłam jak starałam się o pierwszą ciążeteraz tez mam zamiar się umówić właśnie w 13/14 dc
Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Suszarko jak dobrze to czytac, bo czasami miewam mysli ze nestem „wyrodna matka” ze chowam dziecku kredki i inne malowidła 🙈
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Enigvaa, nie jesteś wyrodna matka, musiałabyś zobaczyć jak chowam przed Julkiem ciastolinę i piasek kinetyczny 🤣🤣🤣
Zapomnialam o tym piasku! Jeny, Malwina miala z brokatem. To dziadostwo bylo wszedzie, nawet po sprzataniu 😬 do tej pory nie zużyła bo jej schowalam „na pozniej” kilka kolorow 🤣🔸28 lat
Annia wrote:Ojjj... A miałaś tak w poprzedniej ciąży?
Taak, z Mają miałam, pierwszy raz chyba w 34tc,to wylądowałam w szpitalu na dwa dni, pod obserwacją, akurat dnia ataku miałam wizytę u lekarza, co to stwierdził i dał mi skierowanie. A drugi raz po 2 tygodniach, to już w domu i ból trwal dobę. Tylko to nie było spowodowane kamieniami na nerce tylko uciskiem dziecka na przewody moczowe
Mam nadzieję, że teraz szybko minie, dobrzr że mam wizytę w środę ale napisałam do doktorka o jutro -
Dziewczyny jak myślicie od jakiego wieku jest sens wstawiać dziecku łóżko na antresoli do pokoju? Oczywiście po schodkach i nie drabinkach i z zabezpieczonym miejscem spania. Zastanawiam się nad czymś w tym stylu:
https://wnm-group.pl/p/10/9298/lozko-na-antresoli-monkey-ze-schodkami?vid=46788&gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCHH63nMryAZiWR1ig_KmXIO5yim6A1D3Qnd_9yzO2ppdpLt_QWac4BoC0uQQAvD_BwE
Czy dla 3,5 latka to będzie jeszcze za "trudne" miejsce do spania? Lepiej kupić zwykłe łóżko i np za 2 lata wymienić na coś takiego? Proszę o opinie.
Tajka, trzymam kciuki żeby już nie wróciło!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania, fajna sprawa, ale ta cena powala 🤯
Ja też się zastanawiam, z tym że nad piętrowymi łóżkami (dwu lub trzy piętra). Ale czy ten najstarszy nie jest jeszcze za mały na spnie na wysokości... 🤔
O coś takiego https://lanomeble.pl/pl/p/Lozko-pietrowe-TED-Lano-Meble/315#galleryName=productGallery,imageNumber=2-copied -
edka85 wrote:Ania, fajna sprawa, ale ta cena powala 🤯
Ja też się zastanawiam, z tym że nad piętrowymi łóżkami (dwu lub trzy piętra). Ale czy ten najstarszy nie jest jeszcze za mały na spnie na wysokości... 🤔
O coś takiego https://lanomeble.pl/pl/p/Lozko-pietrowe-TED-Lano-Meble/315#galleryName=productGallery,imageNumber=2-copied
Szczerze to ja sama bym się bała spać tam wysoko 😂 ale ja jestem panikara 😜O ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Dziewczyny jak myślicie od jakiego wieku jest sens wstawiać dziecku łóżko na antresoli do pokoju? Oczywiście po schodkach i nie drabinkach i z zabezpieczonym miejscem spania. Zastanawiam się nad czymś w tym stylu:
https://wnm-group.pl/p/10/9298/lozko-na-antresoli-monkey-ze-schodkami?vid=46788&gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCHH63nMryAZiWR1ig_KmXIO5yim6A1D3Qnd_9yzO2ppdpLt_QWac4BoC0uQQAvD_BwE
Czy dla 3,5 latka to będzie jeszcze za "trudne" miejsce do spania? Lepiej kupić zwykłe łóżko i np za 2 lata wymienić na coś takiego? Proszę o opinie.
Tajka, trzymam kciuki żeby już nie wróciło!
Myślę że tak zabezpieczona góra powinno być ok, ale nie wiem czy np. w nocy syn by nie wstawał i w pół śnie schodził po schodach.
Ja sama byłam lunatykiem jak byłam mała 🤦
Ja chyba jestem za takimi dwoma materacami z jednego łóżka.O ❤️
Z ❤️ -
Edka, chodzi mi bardziej konkretnie o "coś" w ten deseń.
Stolarz na zamówienie zrobiłby nam taniej, bo cena mocno zaporowa.
Ale właśnie nie wiem, czy to nie byłoby dobre dla takiego 6/7 latka dopiero... Z drugiej strony kupować łóżko i za 2/3 lata je wywalać... Zakładam, że pewnie jeszcze z rok Mikołaj z nami pośpi...
Jego pokój w nowym mieszkaniu będzie mały, więc na dole byłoby fajne miejsce do zabawy, ale właśnie z drugiej strony boję się, żeby nie spadł w półśnie ze schodków...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023