Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, dziękuję Wam wszystkim za moc dobrej energii ❤. Dziś kolejny dzień ogarniania kolejnych spraw. Chemię dostanę prawdopodobnie koło 14-15.11.
Asias86, super ze wyszliście ❤.
Motyl, nie czytaj internetu....Zdrowia dla Filipa!MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, a jak się w ogóle czujesz? Tak fizycznie i psychicznie? Czujesz się zaopiekowana przez swojego lekarza? 😘😘
-
Emdar, jeśli w jakikolwiek sposób mogłbyśmy Ci w czymś pomóc to pisz.
Dobrze, że uda się zacząć wcześniej chemię niż pisałaś pierwotnie.
Wszystkie jesteśmy sercem z Tobą.Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, emdar, Zulugula, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wiem że ten temat już był, ale czy ktoś może przypomnieć budżetowe rowerki biegowe (tj nie za 600zł)? Pamiętam Kinderkraft 2way Next, coś jeszcze godnego uwagi? Lalia Ty wiesz wszystko o tych sprzętach, pomożesz? 😘Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Wiem że ten temat już był, ale czy ktoś może przypomnieć budżetowe rowerki biegowe (tj nie za 600zł)? Pamiętam Kinderkraft 2way Next, coś jeszcze godnego uwagi? Lalia Ty wiesz wszystko o tych sprzętach, pomożesz? 😘O ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:Wiem że ten temat już był, ale czy ktoś może przypomnieć budżetowe rowerki biegowe (tj nie za 600zł)? Pamiętam Kinderkraft 2way Next, coś jeszcze godnego uwagi? Lalia Ty wiesz wszystko o tych sprzętach, pomożesz? 😘
Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Emdar, a jak się w ogóle czujesz? Tak fizycznie i psychicznie? Czujesz się zaopiekowana przez swojego lekarza? 😘😘
KarolinaMaria, Lalia, Wik89, MoTyLeK🦋, Suszarka, Ania81, Nowastaraczka, patrycja92 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Emdar, cały czas jestem z Tobą myślami odkąd nam tu napisałaś co się dzieje.
Robiłaś usg kontrolnie czy coś Cię zaniepokoiło?
A bo w zasadzie nie napisałam jak doszłam do miejsca w którym jestem. Od kilkunastu lat miałam w piersi włókniaka; robiłam jego biopsję gdzieś w 2009 (albo 2010 ), wszystko było ok. To było małe ( około 1 cm) ale tak gdzieś "zakopane" w piersi,że zupełnie tego nie czułam. Co rok( albo nawet co 10 mięsiecy) robiłam usg. Zawsze wszystko było ok. Ostatnie usg robiłam w listopadzie 2021. Gdzieś pod koniec sierpnia zaczęłam to nagle wyczuwać, I myślę sobie"oho,coś się dzieje?". 19.09 miałam usg (lekarka od razu mi powiedziała,że nie wygląda to dobrze, miało z 4 cm). Potem mammografia( wynik niejednoznaczny, ale to się podobno zdarza). 19.10 miałam biopsję gruboigłową;no i diagnoza: rak inwazyjny gruczołu piersiowego. Czuję, że to mi rośnie ( czuję takie rozpieranie tkanek), węzły chłonne mam ok, morfologię póki co też; więc to inwazyjne bardzo( taki jest wynik histopatologii, jakiś tam czynnik jest bardzo wysoki), ale tak jakby na początku drogi, dlatego trzeba szybko działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2022, 20:28
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Motylku, dużo zdrówka dla Filipa. Oby okazało się, że to nic poważnego. I trzymam też kciuki za badania Kornelki 🍀
Emdar, ciągle o Tobie myślę... Dobrze, że masz już zarys działania i że będzie szybka reakcja, to bardzo ważne. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił!MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Clover, gratulacje dla Olka i dla Ciebie! Wielki dzień za Wami! Na który żłobek się w końcu zdecydowaliście?
Zulu, czy dzisiejsza misja się powiodła? 😎🔥
Wik, strasznie mnie rozbawiła historia z rotawirusem 😂 trzymam kciuki, żeby kolejne nudności to było 'to'.
Motylku, nie czytaj neta. Hematolog-onkolog brzmi groźnie, ale to też lekarz od całkiem zwyczajnych/powszechnych chorób. Może to jakaś pozostałość po infekcji? Przytulam Cię mocno. Przykro mi, że ciągle was coś dopada 😔Wik89, MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Dziewczyny, bierzmy przykład z Emdar. Regularne USG piersi, regularna cytologia! Kiedy ostatni raz robiłyście te badania? Wiem, że cytologia u staraczek jest dość powszechna, ale co z piersiami? Pamiętam jak niektóre dziewczyny tutaj pisały, że nigdy nie robiły USG piersi 🤯
Iryska, Clover, emdar, Annia lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Zulugula wrote:KarolinaMaria melduję wykonanie zadania🤭
Trochę zabawna schadzka nam z tego wyszła.
Ja raz w roku robię usg piersi, tarczycy i cytologię.Zulugula lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.