Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa88, tak naprawdę to nie wiadomo. Niby ten rodzaj zmiany się nie uzłośliwia, ale wiadomo jak jest " w medycynie jak w kinie,wszystko jest możliwe ". Dziewczyny, badajcie się, lekarze mi mówią,że jest jakaś istna plaga tego dziadostwa 😒.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, jakie badanie oprócz crp, na sprawdzenie czy to bakteryjne czy wirususowe?
Z Majcią dzisiaj jakby gorzej ☹️ -
Zulu,
ja Cię kręcę, jak przeczytałam o bzyku w ciągu dnia, to sobie nas przypomniałam jak zrobiliśmy Maksa w przerwie na kawę 😂
Bardzo bardzo Wam kibicuje, i trzymam mocno kciuki.
Co do bólu jajnika, ja też jestem z teamu, że jak kłuje to jest owulacja.
Ale fajnie, że Wam wyszło 🐝Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Umówiłam się na sobotę na USG piersi, badajcie się dziewczyny!!!
KarolinaMaria, Lalia, emdar, Ania81, Suszarka, Enigvaa, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka wrote:Podobno zanim urośnie crp to widać już przesunięcia w morfologii, verita pewnie mogłaby powiedzzic więcej 🤔 udało Wam się dostać do lekarza?
-
asias86 wrote:Ja wróciłam do domu a Kuba chory. Tak go kaszel meczy ze w nocy to plakal
Maja też dzisiaj większy kaszel i płakała bardzo. Ale rano jeszcze miała krótką drzemkę i teraz trochę lepiej, chociaż się uśmiecha, bo tak tylko płakała od 5:( -
Tajka wystarczy crp i morfologia. Tak jak infekcja jest bakteryjna to jest przesunięcie w morfologii w stronę granulocytow., jak wirusowa to przesunięcia nie ma i jest więcej limfocytów .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2022, 09:02
Tajka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, bierzmy przykład z Emdar. Regularne USG piersi, regularna cytologia! Kiedy ostatni raz robiłyście te badania? Wiem, że cytologia u staraczek jest dość powszechna, ale co z piersiami? Pamiętam jak niektóre dziewczyny tutaj pisały, że nigdy nie robiły USG piersi 🤯
Ja właśnie nie wiem dlaczego nie ma jakiegoś większego nacisku na rutynowe USG piersi... Ja robię regularnie raz w roku, ale wszystko prywatnie bo właściwie na NFZ nie da się u mnie zrobić USG jeśli nie ma czegoś niepokojącego w piersi.
Lalia, czyli wychodzi na to, że Cariboo Classic wychodzi korzystniej niż Magnesium skoro różnica w wadze to tylko 100g?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:USG w czerwcu, płynna cytologia teraz robiona.
Ja właśnie nie wiem dlaczego nie ma jakiegoś większego nacisku na rutynowe USG piersi... Ja robię regularnie raz w roku, ale wszystko prywatnie bo właściwie na NFZ nie da się u mnie zrobić USG jeśli nie ma czegoś niepokojącego w piersi.
Lalia, czyli wychodzi na to, że Cariboo Classic wychodzi korzystniej niż Magnesium skoro różnica w wadze to tylko 100g?
Anniu, na pewno waga między Magnesium a Classic nie ma znaczenia
Na pewno Classic jest lepszy w tym że ma większy zakres regulacji siodełka, bo Classic ma 32-45 cm, a Magnesium z tego co pamiętam to 31-42 cm, czyli w teorii powinien wystarczyć na dłużej, bo siodełko może być wyżej.
Z tego co widziałam, to Classic na długość ma 83 cm, a Magnesium 87 cm, czyli Classic jest krótszy, tyle że w jednym i drugim odległość kierownicy od siodełka wynosi 30cm więc ta długość rowerka nie ma chyba totalnie znaczenia, podejrzewam że to tylko kwestia jego budowy.
Jedno co mnie zastanawia, to wysokość kierownicy, bo w Classic kierownica może być ustawiona na wysokości od 51-57 cm , a w Magnesium od 55-61 cm. I o ile dla mniejszego/młodszego dziecka lepsza chyba będzie ta z Classic, bo kierownica będzie niżej, o tyle jak dziecko będzie starsze/większe i będzie mieć siodełko na maxa (45cm) i kierownica na maxa (57cm) to nie wiem czy ta różnica nie będzie za mała i dziecko nie będzie się garbić. Więc trochę ciężko określić czy to plus czy minus.
Patrząc obiektywnie na oba, to waga jest nieznacząca, Classic przemawia ceną i regulacją siodełka, a kierownica to takie pół na pół, bo nie potrafię określić co jest lepsze 😅😅
Tak czy siak, oba modele są super, ale chyba Classic wypada trochę lepiej 🙂 -
Zulugula wrote:Kicku , dziękuję, też o Was sobie pomyślałam, jak po usg po owu szłaś na bzyka 😁😘 daje mi to nadzieję
Zulu
już się nie mogę doczekać aż wysikasz ⏸️😘Zulugula lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność