Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg trzymam kciuki aby to jednak prolaktyna była problemem! I bardzo współczuje bólu który Ci towarzyszy... Wiem, że we Wrocławiu jest lekarz który jest jednym z lepszych specjalistów w leczeniu endometriozy - Mikołaj Karmowski
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Laski, jadę na tomografię wcześniej bo zwolniło się miejsce, trzymajcie kciuki proszę 🙏❤
Inga28, Ounai, veritaa, Annia, Zulugula, Lalia, kic83, dmg111, Suszarka, Ewa88 , Belie, Enigvaa, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Ania81, Ulaa, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Inga28 wrote:Dmg trzymam kciuki aby to jednak prolaktyna była problemem! I bardzo współczuje bólu który Ci towarzyszy... Wiem, że we Wrocławiu jest lekarz który jest jednym z lepszych specjalistów w leczeniu endometriozy - Mikołaj Karmowski
Ja go nie polecam…. Polecam z tej kliniki dr Rubisza ale ceny operacji powalają. Mi wyceniono na ok 40
Tys zł 2 lata temu a nie mam nacieków na jelito czy pęcherz Moczowy. Dziewczynom na grupie już wyceniają po 60 tys operacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2022, 11:31
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Aa, na szybko ( w temacie urządzania mieszkania) ja z całego serca polecam ogarniętego stolarza i co się da zrobić pod wymiar( baaardzo pomaga zagospodarować przestrzeń i wykorzystać każdy metr).
Annia, veritaa, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Ja go nie polecam…. Polecam z tej kliniki dr Rubisza ale ceny operacji powalają. Mi wyceniono na ok 40
Tys zł 2 lata temu a nie mam nacieków na jelito czy pęcherz Moczowy. Dziewczynom na grupie już wyceniają po 60 tys operacje.
W lublinie jest w jednym szpitalu oddział typowo pod endomotrioze i w ramach nfz robią zabiegidmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dmg, przykro mi, że musisz przez coś takiego przechodzić. Mam nadzieję, że te cykle co dostałaś jeszcze "zielone światło" będą owocne. Czy w ciąży endomenda ulega wyciszeniu i jest szansa, że nie będzie cię tak boleć?
Emdar, kciuki, kciuki, kciuki!dmg111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
dmg111 wrote:Ostatnio torbiel endometrialna wyszła mi pierwszy raz w cyklu, w którym zaszłam i wszystko zanikło i wyciszyło się na prawie 2.5 roku. Żałuję, że jednak nie posłuchałam męża i nie zaczęliśmy się wcześniej starać 🤷🏻♀️
Suszarka, kic83, KarolinaMaria, Inga28 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja polecam cargo w kuchni, szuflady zamiast szafek w dolnej części, jak najwięcej szafek w łazience (na kosmetyki, chemię, ręczniki itp), jak najwięcej blatu roboczego w kuchni, blat z kamienia (bardzo łatwo utrzymać czystość), szafki w kuchni do sufitu (na samej górze trzymamy ozdoby świąteczne po które sięga się raz do roku). Nie mam za to ale zawsze marzyłam o koszu na brudne pranie w zabudowie.12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulugula wrote:Powiem Wam że bardzo mnie ciągnie macica od kilku dni. Trochę takie ciągnięcie a Trochę jak okresowy ból podBrzusza. Oczywiście mam nadzieję, że to ciąża (chociaż wiem że tak szybko nie ma objawów) ale też boję się, że coś tam znów się dzieje nie tak 😕
Miałyście kiedyś coś takiego?
Ja miałam albo przed okresem albo w ciąży na początku. Teraz nic nie mam, więc dlatego że spokojem podchodzę do kresek z dzisiaj.
A ile dni temu miałaś owu?O ❤️
Z ❤️ -
Zulu, ja po cp miałam torbiel na jajniku lewym (po tej stronie miałam cp); później niemal w każdym cyklu czułam kłucie, ciągnięcie po tej stronie mimo, że nic się tam nie robiło. Może np jakiś zrost w brzuchu cię ciągnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2022, 14:37
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023