Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas był jeden tydzień gdzie codziennie przez tydzień jak pytałam Olcia przed kąpielą czy chce siku to siadał na nocnik i robił, wylewaliśmy do WC, robiliśmy papapa siu siu i spłukiwał sam 🤭 raz nawet jak go w dzień zapytałam to też powiedział że chce i zrobił 😁 as potem mu przeszło i teraz nie chce 🙈 więc ja też nie naciskam tylko jeszcze poczekam 😅
-
Ania81 wrote:Coś w tym stylu, tylko że tu jest to w cenie domu.
Mam plan ale nie jest super, jak jutro znajdę chwilę to wrzuce tu. muszę zrobić zdjęcia tego planu. Właściwy plan jest u prawnika i budowlańca.
Ounai znajdziecie to czego szukacie. My ogladnelismy około 100 domów chyba. Nowo budowanych i z drugiej ręki. Ten i jeszcze inny to były nasze wybory. Dobre w tym wszystkim ze jeszcze udało nam się dostać kredyt przed wzrostem stóp procentowych. Ale jest to straszny stres sprzedaż i kupno nowego. -
Inga28 wrote:Ounai a jak tam sytuacja z pracą? Już coś wiadomo? 😊
Meggi, kreska zdecydowanie ciemniejsza. Bety nie musisz powtarzać dokładnie po 2 dniach, może być po 3 dniach, kalkulator policzy przyrost bez problemu.
U nas ostatnio ciężki czas. Tymek nie chce chodzić do szkoły, Marra do żłobka. Ja też ch3tnie zrobiłabym sobie wakacje zamiast iść do pracy 😂 -
Moje dziecko też nie garnie się do nocnika, czasem włoży do niego misia żeby się wysikał , ale sam nie usiądzie.
On nawet książeczek o nocniku nie pozwala sobie czytać😃
Ounai, wy szukacie dalej domu czy narazie daliście sobie spokój?
Meggi, trzymam kciuki żeby była ciąża 🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Moje dziecko też nie garnie się do nocnika, czasem włoży do niego misia żeby się wysikał , ale sam nie usiądzie.
On nawet książeczek o nocniku nie pozwala sobie czytać😃
Ounai, wy szukacie dalej domu czy narazie daliście sobie spokój?
Meggi, trzymam kciuki żeby była ciąża 🙂 -
Ounai wrote:Szukamy, już się zastanawiałam czy nie zostać Twoja sąsiadką 😜 natomiast przy obecnych stopach musimy wystawić działkę na sprzedaż najpierw więc szukamy tak nieśpiesznie. Wy kupowaliście w dom dla każdego czy od innego dewelopera? Przyznam szczerze, że ostatnio jestem tak przemęczona, że ledwo żyję mam taki syf w mieszkaniu, że już przestałam go ogarniać, a zamiast sprzątać codziennie przeglądam Marcie włosy w poszukiwaniu gnid. Już staram się jej te pióra wiązać najciaśniej jak się da, psikam nitonic żeby je odstraszać i zastanawiam się co zrobić, żeby to 💩 🪳do nas nie wróciło
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Nowastaraczka
wszystkiego najlepszego dla Leosia! 🎂🎈Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:My nie mamy od Domu dla każdego. Ale oni właśnie budują dwa bliźniaki tuż obok nas 😁
-
Ounai wrote:My bardziej nad ich Hubertem albo Michałem się zastanawialiśmy, choć te bliźniaki też nie są najgorsze. Kolega kupił od nich parterowke kilka lat temu i chwali ich jako dewelopera. No a jednak ceny u Was są ciut niższe niż u nas. Dojazdy też jeszcze znośne. Plusem jest piękna okolica na pewno:)
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Meggi110818 wrote:Jak już temat piżam, to może macie piżamy dwuczęściowe z primarka? Jak rozmiarowo? Jakościowo?
Przesiadamy się że śpiochów w piżamy, bo łatwiej rano i wieczorem na nocnik siadać.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Kic, jak poszukiwania pracy?
Póki co jakoś odpuściłam, szczerze powiem że z wygody. Pracuje jedynie do 16:00 (w Warszawie to rzadkość), tylko 2/5 dni to praca z biura. Wiki ma zajęcia dodatkowe, codziennie doszło nam odrabianie lekcji. Przy dwójce dzieci brak zapieprzu i nie jeżdżenie codzienne do biura i nie wracanie o 18:00 mnie przekonuje, że może to jednak nie jest czas na zmianę?
Sama nie wiem czy dobrze robię, że nie walczę o siebie, żeby coś zmienić...KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic - ja nie zmieniam pracy przez najbliższy czas z tego samego powodu a mam tylko jedno dziecko i nie uważam że jest to "nie walczenie o siebie".
Przyjdzie jeszcze na to czas, rok nie zmieni wiele w Twojej/mojej karierze a natłok wszystkiego do ogarnięcia może zmienić wiele na gorsze w życiu.
Po prostu to taki etap w życiu na którym aktualnie jesteśmy.
Oczywiście to tylko moje zdanie.KarolinaMaria, Suszarka, Wik89, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość