Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas był jeden tydzień gdzie codziennie przez tydzień jak pytałam Olcia przed kąpielą czy chce siku to siadał na nocnik i robił, wylewaliśmy do WC, robiliśmy papapa siu siu i spłukiwał sam 🤭 raz nawet jak go w dzień zapytałam to też powiedział że chce i zrobił 😁 as potem mu przeszło i teraz nie chce 🙈 więc ja też nie naciskam tylko jeszcze poczekam 😅
-
Mieszkanie kupiłam w 2 tygodnie. Przeglądnęliśmy ogłoszenia, zobaczyliśmy 4 mieszkania z czego 3 w naszym bloku i po prostu kupiliśmy. Ale z domem już tak łatwo nie idzie.Ania81 wrote:Coś w tym stylu, tylko że tu jest to w cenie domu.
Mam plan ale nie jest super, jak jutro znajdę chwilę to wrzuce tu. muszę zrobić zdjęcia tego planu. Właściwy plan jest u prawnika i budowlańca.
Ounai znajdziecie to czego szukacie. My ogladnelismy około 100 domów chyba. Nowo budowanych i z drugiej ręki. Ten i jeszcze inny to były nasze wybory. Dobre w tym wszystkim ze jeszcze udało nam się dostać kredyt przed wzrostem stóp procentowych. Ale jest to straszny stres sprzedaż i kupno nowego.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
No właśnie lecą w kulki i już się zastanawiam czy to nie kolejny test który zdam jeśli pójdę zapytać 😂Inga28 wrote:Ounai a jak tam sytuacja z pracą? Już coś wiadomo? 😊
Meggi, kreska zdecydowanie ciemniejsza. Bety nie musisz powtarzać dokładnie po 2 dniach, może być po 3 dniach, kalkulator policzy przyrost bez problemu.
U nas ostatnio ciężki czas. Tymek nie chce chodzić do szkoły, Marra do żłobka. Ja też ch3tnie zrobiłabym sobie wakacje zamiast iść do pracy 😂SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Moje dziecko też nie garnie się do nocnika, czasem włoży do niego misia żeby się wysikał , ale sam nie usiądzie.
On nawet książeczek o nocniku nie pozwala sobie czytać😃
Ounai, wy szukacie dalej domu czy narazie daliście sobie spokój?
Meggi, trzymam kciuki żeby była ciąża 🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Szukamy, już się zastanawiałam czy nie zostać Twoja sąsiadką 😜 natomiast przy obecnych stopach musimy wystawić działkę na sprzedaż najpierw więc szukamy tak nieśpiesznie. Wy kupowaliście w dom dla każdego czy od innego dewelopera? Przyznam szczerze, że ostatnio jestem tak przemęczona, że ledwo żyję mam taki syf w mieszkaniu, że już przestałam go ogarniać, a zamiast sprzątać codziennie przeglądam Marcie włosy w poszukiwaniu gnid. Już staram się jej te pióra wiązać najciaśniej jak się da, psikam nitonic żeby je odstraszać i zastanawiam się co zrobić, żeby to 💩 🪳do nas nie wróciłoIryska wrote:Moje dziecko też nie garnie się do nocnika, czasem włoży do niego misia żeby się wysikał , ale sam nie usiądzie.
On nawet książeczek o nocniku nie pozwala sobie czytać😃
Ounai, wy szukacie dalej domu czy narazie daliście sobie spokój?
Meggi, trzymam kciuki żeby była ciąża 🙂SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
My nie mamy od Domu dla każdego. Ale oni właśnie budują dwa bliźniaki tuż obok nas 😁Ounai wrote:Szukamy, już się zastanawiałam czy nie zostać Twoja sąsiadką 😜 natomiast przy obecnych stopach musimy wystawić działkę na sprzedaż najpierw więc szukamy tak nieśpiesznie. Wy kupowaliście w dom dla każdego czy od innego dewelopera? Przyznam szczerze, że ostatnio jestem tak przemęczona, że ledwo żyję mam taki syf w mieszkaniu, że już przestałam go ogarniać, a zamiast sprzątać codziennie przeglądam Marcie włosy w poszukiwaniu gnid. Już staram się jej te pióra wiązać najciaśniej jak się da, psikam nitonic żeby je odstraszać i zastanawiam się co zrobić, żeby to 💩 🪳do nas nie wróciło
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Nowastaraczka
wszystkiego najlepszego dla Leosia! 🎂🎈
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My bardziej nad ich Hubertem albo Michałem się zastanawialiśmy, choć te bliźniaki też nie są najgorsze. Kolega kupił od nich parterowke kilka lat temu i chwali ich jako dewelopera. No a jednak ceny u Was są ciut niższe niż u nas. Dojazdy też jeszcze znośne. Plusem jest piękna okolica na pewno:)Iryska wrote:My nie mamy od Domu dla każdego. Ale oni właśnie budują dwa bliźniaki tuż obok nas 😁SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Okolica piękna, ale nie wiem czy wiesz ale są plany że przez naszą wieś będzie przechodzić linia kolejowa dla szybkich kolei. Jeszcze decyzja nie jest podjęta ale możliwe że tak będzie.Ounai wrote:My bardziej nad ich Hubertem albo Michałem się zastanawialiśmy, choć te bliźniaki też nie są najgorsze. Kolega kupił od nich parterowke kilka lat temu i chwali ich jako dewelopera. No a jednak ceny u Was są ciut niższe niż u nas. Dojazdy też jeszcze znośne. Plusem jest piękna okolica na pewno:)
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My też już na dwuczęściowych, mam jedną z Lidla i kilka z sinsaya, wszystkie spoko. Ta z Lidla z wyprzedaży była, za 4.99 🤭😂Meggi110818 wrote:Jak już temat piżam, to może macie piżamy dwuczęściowe z primarka? Jak rozmiarowo? Jakościowo?
Przesiadamy się że śpiochów w piżamy, bo łatwiej rano i wieczorem na nocnik siadać.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Kic, jak poszukiwania pracy?
Póki co jakoś odpuściłam, szczerze powiem że z wygody. Pracuje jedynie do 16:00 (w Warszawie to rzadkość), tylko 2/5 dni to praca z biura. Wiki ma zajęcia dodatkowe, codziennie doszło nam odrabianie lekcji. Przy dwójce dzieci brak zapieprzu i nie jeżdżenie codzienne do biura i nie wracanie o 18:00 mnie przekonuje, że może to jednak nie jest czas na zmianę?
Sama nie wiem czy dobrze robię, że nie walczę o siebie, żeby coś zmienić...
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic - ja nie zmieniam pracy przez najbliższy czas z tego samego powodu a mam tylko jedno dziecko i nie uważam że jest to "nie walczenie o siebie".
Przyjdzie jeszcze na to czas, rok nie zmieni wiele w Twojej/mojej karierze a natłok wszystkiego do ogarnięcia może zmienić wiele na gorsze w życiu.
Po prostu to taki etap w życiu na którym aktualnie jesteśmy.
Oczywiście to tylko moje zdanie.
KarolinaMaria, Suszarka, Wik89, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość