Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Mam dobrą pamięć do dat, wystarczy, że raz zarejestruję jakąś datę i już mi zostaje w głowie. Pamiętam daty urodzin, pierwszych randek, podpisania umowy na kredyt hipoteczny, dzień, w którym pierwszy raz wyjechałam na kolonię, rocznice ślubów rodziny/przyjaciół, na których byłam itd. Kiedyś pisałam ludziom życzenia na różne okazje, a teraz już tego nie robię, bo widzę, że ich to lekko przeraża, że ja to pamiętam 🤪 Totalnie niepotrzebna umiejętność. Wolałabym przewidywać liczby w totka, albo być matematycznym mózgiem, który śledzi codziennie giełdę. Do języków obcych też nie mam talentów🤣 także Kochana, pamiętam, że za nieco ponad miesiąc pijemy z Emdar wirtualne prosecco z okazji Waszych urodzin 🍾🙈 nie wywiniecie się!
Edit wiem, że to lekko creepy, dlatego na swoje usprawiedliwienie dodam, że mam to po moim tacie 🤭 jego kuzynka też ma niebywałą pamięć do dat.
Jestem Twoim przeciwieństwem w tej kwestii wiec ogromny szacun 😃😃😃😃 -
Suszarka wrote:Meggi ładna kreska, uważam że dobrze rokuje
też uważam że ciemniejszw niż wczoraj 😊
Z jednej strony chce na spokojnie, nie chve się nakręcać itp, ale z drugiej mam zalecenie heparyny od II kresek i nie wiem czy brać ją czy nie.O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Meggi ciemnieje!!! Robisz bete czy czekasz jeszcze do jutra?
Jak się uda logistycznie to pójdę dzisiaj, za tydzień mam termin okresu I wizytę u lekarza, to akurat na 3 powtórzenia bety. Jutro jak zrobię to 11.11 nie będę miała gdzie do labu iśćZulugula, Inga28 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Inga28 wrote:Jeżeli chodzi o Primark to niestety nie pomogę, bo we Wro nie mamy jeszcze :p Ja właśnie kupiłam dwie w HM i zamówiłam jeszcze jakieś z next, zobaczymy jak z jakością. Tez się przerzucamy już na dwuczęściowe, bo wygodniej
Ja na vinted upatrzyłam xDO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:W krk pojutrze otwierają primarka🤑, wybiorę się w przyszłym tygodniu. Chociaz ja akurat nie bylam zadowolona z ubrań stamtąd. Ale to dla siebie, nie dla dzieci.
Jeju Wasze dzieci juz tak ogarniają nocnik? T myślę że wczesniej niz w wakacje to nie wyjdzie z pieluchy. Ja Kocham pajace ale tej zimy to juz ostatni raz, potem się juz przerzucimy na dwuczęściowe też
Trudno nazwać to ogarnianiem, pytam przed myciem czy jak wstanie czy chve siku. Albo czasami w ciągu dnia pokaże na pieluche i powie free, ale często za nim ja rozbiorę, pójdzie na ten nocnik to już po fakcie jest.O ❤️
Z ❤️ -
U nas Gustaw miał kilka dni, że chętnie siadał. Ale zrobił dwa razy kupę do nocnika i jak by się wystraszył i na razie nie chce siadać... Więc odpuściłam na chwilę, czytam mu różne książki tematyczne i spróbujemy za jakiś czas znowu.
On tylko komunikuje jak już zrobi w pampersa to przychodzi i mówi "mama kupka"
Dzisiaj znowu wychodzi do żłobka i mówi" pa,pa KOCHAM"Zulugula, Lalia, Tajka, Suszarka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość