Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Ounai, po Twoim opisie rekrutacji też bym się cieszyła jakby mnie nie wzięli 🤣 Nie ma co sobie dokładać obowiazkow! Tak jak Kic i Anetka napisały - przyjdzie na wszystko czas 😉
Megi, mną nadzieje i z całego serca trzymam kciuki, żeby beta urosła ❤️ Ale Twój progesteron, szal nad szalami! Masz sprzyjająca macicę hahaha ❤️
W ciąży z Oliwką był mega i bez wspomagacza który wychodzi w krwi. Teraz jestem na luteinie więc wynik jest przekłamany.
Aaaa o moją macicę się boję, bo w trakcie cp miałam łyżeczkowanie i boję się że są zrosty i się nie uda.O ❤️
Z ❤️ -
dmg111 wrote:Ounai, po Twoim opisie rekrutacji też bym się cieszyła jakby mnie nie wzięli 🤣 Nie ma co sobie dokładać obowiazkow! Tak jak Kic i Anetka napisały - przyjdzie na wszystko czas 😉
Megi, mną nadzieje i z całego serca trzymam kciuki, żeby beta urosła ❤️ Ale Twój progesteron, szal nad szalami! Masz sprzyjająca macicę hahaha ❤️
Ale nie ma to tamto, w przyszłym tyg mam jeszcze rozmowe w Warszawie 😂😂😂Meggi110818, Iryska, dmg111, Inga28, emdar, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover, Nikola.1984 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje, tomografia ok, jutro o 12:30 konsylium 🙏💪👍
Meggi110818, Inga28, Iryska, Belie, KarolinaMaria, kic83, Lalia, Zulugula, Ewa88 , Annia, Ounai, madziulix3, edka85, Dzudi, Ania81, Tajka, dmg111, MoTyLeK🦋, Wik89, Nowastaraczka, asias86, Clover, Lulu83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi ja miałam łyżeczkowanie i zaszłam w ciąże, a moja macica po cc tez nie jest w najlepszym stanie a teraz tez się udało. Nie nastawiaj się, że będzie źle ❤️
Moja znajoma poroniła w 11 tygodniu, miała łyżeczkowanie i zaszła w ciąże 2 miesiące później i jest wszystko dobrze 😊 -
Anetko, melduję się z moim 2,5 latkiem ( nawet 2 miesiące starszy),który nie przespał jeszcze ani jednej ( inaczej okrągłe zero) nocy bez pobudek 🤯😪 Ale, ale, w związku z akcją #chujek ( dziś na tomografii wyszło,że ma 4 cm, no nie jest małym chujkiem?)z dnia na tydzień postanowiliśmy z mężem: koniec usypiania ze mną i spania ze mną w nocy. Pierwsze dni był dramat i tragedia ( gdyby nie to,że myślałam,że pójdę zaraz do szpitala, to myślę że bym się złamała)a teraz...Julek mówi do mnie pa pa, bierze ojca za rękę i idą spać. Powiem Wam tak, po ponad 2,5 roku spania z przerwami, pobudka typu siku albo łyk wody to luksus😁.
Lalia, Ounai, KarolinaMaria, Ania81, Wik89, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, super że tomografia ok 💪
Polubiłam za to, że zaczęłaś się wysypiać 😁
Teraz kciuki za konsylium i całą resztę ✊emdar lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:W ciąży z Oliwką był mega i bez wspomagacza który wychodzi w krwi. Teraz jestem na luteinie więc wynik jest przekłamany.
Aaaa o moją macicę się boję, bo w trakcie cp miałam łyżeczkowanie i boję się że są zrosty i się nie uda.
Ja w tej ciąży startowałam z bety 6,46 (dokładnie nie wiem który to był dpo, ale 10 lub 11), dobę później jak badałam to miałam 8,88, progesteron niecałe 12.
Może i u Ciebie się rozkręca ✊
Z tym, że ja w tej ciąży zupełnie niczym się nie wspomagałam, ciąża w sumie z zaskoczenia.
A dziś miałam połówkowe.
Trzymam kciuki! -
Meggi ja również miałam łyżeczkowanie i zaszłam w cyklu od razu po łyżeczkowaniu…i tak wiem ze zaleca się 3 miesiące przerwy a moj gin wtedy mówił żebyśmy próbowali od razu i nie czekali. I się udało.
Trzymam kciukiCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Edmar jesteś wielka! ❤️
Dzięki dziewczyny😘
Mam straszną ochotę napić się piwa, gdyby beta była 0, to już bym siedziała z 🍺 i chipsami 🤦♀️
Ja nie wiem co z tymi testami jest, chyba już najlepiej kupować 25 Pinki, ktore pokazują dopiero wysoką betę.emdar lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:Emdar, super że tomografia wyszła ok. Rozumiem, że masz tylko ten guz bez przerzutów do węzłów pachy?
Trzymam kciuki, żeby chemia wykończyła chujka!42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny