Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Tajka powodzenia!!
Lalia czyli macie bardzo podobną sytuację jak moi znajomi, też ich synek około 2 lat bardzo mało mówił, kazali poczekać pół roku i rozkręcił się na maxa w tym czasie. Z Olusiem oewnie będzie to samo.
Opisałam to może dość chaotycznie, ale naprawdę ta neurologo poświęciła nam dużo czasu i uwagi. Wypytała mnie o wszystko, z Olciem przepracowała sporo, on w ogóle fajnie z nią działał, aż byłam w szoku, że był taki otwarty 🤭 chociaż prawie nic nie powiedział 🙈 doradziła jak go tak na codzień wspierać i zwróciła naszą uwagę, że może mieć delikatną nadwrażliwość, gdy powiedziałam czego nie lubi jeść, albo czego dotykać (np nie lubi naklejek bo mu się kleją do palców, nie lubi plastrów) i mówiła że warto go angażować albo w konkretne zajęcia z sensoplastyki, albo nawet w domu pozwalać mu doświadczać różnych faktur.
Powiedziała też, że Olek to działacz który najwięcej nauczy się w ruchu lub manipulując 🙂 -
Suszarka wrote:H&M -20% na wszystko dla klubowiczów premium
nie ma minimalnej kwoty zamówienia!
KarolinaMaria, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu, dzięki że pytasz❤. Póki co całkiem ok, z rana mnie lekko mdliło tylko, zjadłam zimny jogurt z migdałami, I już ok.
Przypomnicie mi proszę Wasze ciążowe rady na mdłości? ( ja nie miałam nic a nic, więc nie obeznana z tematem jestem🥺). Kojarzę tylko to co pisała Ladyo, żeby coś zimnego podjadać z lodówki. Co poza tym? Imbir, migdały? Poratujcie proszę 😘42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu, dramat... jesteśmy chorzy w trójkę plus rodzice Lucka, którzy widzieli się z Mati parę godzin przed wystąpieniem u niej objawów. Wczoraj wieczorem było lepiej, a dziś znów ma gorączkę i jest osowiała. Mamy jutro kontrolę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Emdar jak się czujesz?
KarolinaMaria jak Wasze zdrowie?
Widzę, że Toms mógłby stworzyć z Martą i Polą niezłe trio😃 on też lubi pokazywać co w piosence i sobie podśpiewuje po swojemu, a najlepsze że jest bardzo melodyjny i szybko łapie nutę, co jest zaskakujące, bo nam z mężem to słoń nadepnął na ucho🤭
Najsmieszniej jak Tomuś tańczy/pokazuje całą piosenkę pokazywankę typu rączki robią klap klap klap i potem nawet śpiewa "am am am" a dziadki na widok tego szaleją jak porąbani 😂 -
emdar wrote:Zulu, dzięki że pytasz❤. Póki co całkiem ok, z rana mnie lekko mdliło tylko, zjadłam zimny jogurt z migdałami, I już ok.
Przypomnicie mi proszę Wasze ciążowe rady na mdłości? ( ja nie miałam nic a nic, więc nie obeznana z tematem jestem🥺). Kojarzę tylko to co pisała Ladyo, żeby coś zimnego podjadać z lodówki. Co poza tym? Imbir, migdały? Poratujcie proszę 😘emdar lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:KarolinaMaria a co Moti ma konkretnie stwierdzone?'90
06.05.2020 r. II 🦄
Zulugula wrote:Emdar
mi pomagala cola w zeszłym tygodniu. Po łyku co jakiś czas. Cukierki imbirowe może pomogą też.
Karo kurczę masakra, nie ma nic gorszego jak łącznie z dzieckiem padają rodzice.. oby Wam szybko się polepszyło😔
Ounai byłoby fajnie!
My w tym roku jedziemy do moich rodzicow, będziemy wyjeżdżać najprawdopodobniej w piątek, moooże w czwartek pojedziemy ale małe szanse -
Ounai wrote:Karolina, nie musisz się tłumaczyć z crp. Znasz swoje dziecko i sama wiesz najlepiej kiedy jest dobry czas na antybiotyk'90
06.05.2020 r. II 🦄
A tak w ogóle to coś Wam powiem. Moi koledzy z pracy zaproponowali, żebyśmy sobie zorganizowali wewnętrzne zakłady bukmacherskie. Wpisowe 30zl, każdy kto chce zaklada konto na portalu do typowiania i obstawia się wynik kazdego meczu. Jeśli różnica bramek jest taka jak obstawiona to 2pkt, jeśli obstawi się dokładnie to 4pkt, osoba która zbierze najwięcej pkt wygrywa. W puli jest 390zl. No i teraz mąż mnie chce z domu wyrzucić bo śledzę cały mundial 😂
I żeby nie było, że mnie taki kibic, że zwykle nawet meczy Polski nie oglądałam 😂 -
Emdar, mnie najbardziej pomagało częste jedzenie, tak żeby nie dopuszczać do uczucia głodu. Po coli niestety wiele razy wymiotowałam, po słonych paluszkach czy migdałach też. Nie pij rano na pusty żołądek. A jeszcze banany były spoko na mdłości
emdar lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022