Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzis z Mati u lekarza, crp 35 i dostała antybiotyk. Nie miałam oporów, bo jest naprawdę chora 😔 gorączka ciągle wraca... oby jutro było już lepiej. Edit: my też od dziś chorzy 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 18:51
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nadzieja94 wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie powiedzcie mi czy któraś z was miała łożysko nisko schodzące?
Chodzi Ci o łożysko przodujące? Zasłaniające ujscke szyjki macicy?
Jeśli tak, to ja mam w tej ciąży. Do tej pory 100% zasłania ujscie szyjki, nic się nie podnosi i jak tak dalej pójdzie to grozi mi cc -
Tomuś sto lat🎂 dużo miłości i szczęścia ❤️
Juz wróciłam😁
Trochę mnie zdołowała na torbiel z ostatniego cyklu, niepęknięty pęcherzyk mimo zastrzyku i wizja straconego cyklu.
Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie i jest iskierka optymizmu. Wyniki hormonów wyszły ok, czyli torbiel nie wpłynęła na nowy cykl. Endometrium też ładne już 11mm. Torbiel się zmniejsza, na drugim jajniku jest ładny pęcherzyk 17mm 9dc, a ostanio przy 8dc był 21. Więc rośnie wolniej co jest na plus, a to dzieci tej torbieli. Więc może nie taka straszna ona jest 🙈. Obstawiona dalej lekami, w środę ovitrell wkracza, a później tylko czekać na testowanie 💪
Kilka ostatnich wpisów tylko przeczytałam.
Jeśli chodzi o owsiki to ja miałam w marcu, nie wiem jak reszta domowników, po nich nie było widać, ale u mnie się nie dało spać, w kale były widoczne. Nie dało się tego przeoczyć🤦. Najprawdopodobniej Oliwka przyniosła, że żłobka albo ja ze szpitala, albo ka miałam wcześniej, a po chemioterapii one ruszyły.
Oliwka dostała pyrantelum, a my coś mocniejszego, ale nazwy nie pamiętam. Po chyba 3 tyg mieliśmy druga dawkę.
Lalia daj znać jak jutro po logo. O której macie?
U Nas widzę codziennie progres, do Igi nam daleko ale dochodzi nowe słowa, teraz czasowniki doszły, chodź, wstań, słowa jak dżem I to wyraźne, co na początku było problemem. Ale cały czas ćwiczymy buzię.
Najsłodsze słowo to na razie jest "hałek" ❤️połączyła sobie hał i piesEK, i mówi " hałek am" jak woła psa na jedzenie.Zulugula, Lalia, Clover, Suszarka, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Asia, współczuję nocek, wiem co czujesz, bo nasze pierwsze 15 miesięcy to była tragedia ze spaniem i nadal uważam, że ten rwany sen zabrał mi sporo radości z macierzyństwa. Jest szansa, żeby mąż Cię zastąpił w nocy przy Bartku?
Ania81, ja mam 2 paxy, w tym jeden po poprzednich właścicielach mieszkania (ma ponad 7 lat) i polecam. Płyty są wytrzymałe, szafy się nie rozłażą. Można tam naprawdę sporo upchać i dzięki uniweersalemu wyposażeniu w przyszłości przeprojektować. Niektórzy jako minus podają przestrzeń między górą, a sufitem, ja akurat lubię tę przestrzeń, bo trzymam na niej nietypowe gabaryty, np. zabezpieczome blaty do powiększenia stołu. Ty akurat masz piękny dom i będziesz miała dużo miejsca, ale dla mnie w bloku każdy cm jest ważny.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Meggi, kciuki ❤️✊ a Oliwka pięknie 😍
My wizytę mamy jutro o 15:20 😘 spisałam sobie słownik Olcia, przeanalizowałam te wszystkie obszary mowy, wypytałam rodziców i teściów o naszą mowę i myślę że jestem gotowa 😅
Wyszło mi że zawrotny słownik Olka to... 26 słów 🙈 tylko że to słowa które faktycznie używa 👍 oprócz tego jest parę które gdzieś tam powtórzył po nas czy sam powiedział z raz czy dwa.
Ale cieszę się że idziemy, bo ta niepewność już mi spokoju nie dawała, a tak to będę wiedzieć czy czekamy, czy pracujemy w domu i wracamy do kontroli czy zaczynamy zajęcia 💪 -
Kochane, zbieram się na pierwszą chemię. Prośba o modlitwę, dobre myśli, kciuki, co tam która może:) Ściskam Was wirtualnie ❤.
Enigvaa, Meggi110818, Lalia, Inga28, Suszarka, Zulugula, Tajka, Ounai, Ulaa, Belie, patrycja92, Wik89, Ladyo, dmg111, KarolinaMaria, Angie1985, Ewa88 , Ania81, asias86, Clover, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, sercem, myślami i całą sobą jesteśmy z Tobą! ❤️Pokaż 🖕temu chu*kowi!!
emdar lubi tę wiadomość
-
Edmar! 💪💪💪❤️
emdar lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️