Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu sto lat dla Tomusia 😘🍬🧁
Zulugula lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulu
wszystkiego najlepszego dla celebryty Tomka i jego mamy ze ścianki 😘
Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Dużo zdrówka dla Matyldy, wiem jaki to ból jak po tygodniu znowu dziecko choruje.
Dużo siły dla Was.
My mamy tą szczoteczkę i bardzo polecam
https://allegro.pl/oferta/szczoteczka-soniczna-seysso-baby-penguin-12701985776
My też tą mamyCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu, Morwa ma syna 🙂
Ewelina to była Evellecośtamcośtam, miała skłonności do bichemicznych ciąży.
Ja jestem ciekawa coeu Joan, pamiętacie ją? Miała świetne poczucie humoru 👌
Dziewczyny, ja nigdy nic nie zamawiałam w Zarze 🤭 czy tam są jakieś kody rabatowe, promki? Albo darmowa dostawa okazjonalnie? 😅Zulugula lubi tę wiadomość
-
Lalia ściągnij sobie apkę Zary, bo w czwartek wieczorem będzie pewnie już oferta na Black friday 😁 i potem dzień po świętach Bożego Narodzenia wyprzedaż. Na wyprzedaży się bardzo opłaca włączyć aplikacje koło 3 w nocy bo wtedy uzupełniają rozmiaru i można dorwać perełki w świetnych cenach. Latem dużo karmiłam w nocy, a wiadomix że karmienie=shopping, w ten sposób ustrzeliłam niechodki za 12.90 (cena z metki 59.90), sporo spodenek na przyszły rok dla Igi po 17.90, jakieś t-shirty po 9.90. Ja bardzo lubię Zarę ale nie kupuję raczej w cenach regularnych.
Lalia, Clover, kic83 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszi, Iga petarda 🤭😂
Dzięki za cynk o apce 👌
My mamy we wtorek neurologopede, ciekawa jestem co nam powie, bo mam totalnie dwa skrajne przeczucia 🤨 że albo stwierdzi, że Olek ma opóźniony rozwój mowy, albo że jak na ten wiek jest ok tylko potrzebuje więcej czasu 🙄 -
Hahaha, uwielbiam czytać teksty Waszych dzieci 😅❤️
U nas Olek to teraz strażnik lodówki i zamrażarki - jak tylko usłyszy, że otworzę drzwi, to leci, bo on chce zamknąć (mama, ja SIAMMM). No to okej, pozwalam mu zamknąć. Dzisiaj tak leciał, że z rozpędu kopnął w okolice drzwi zamrażarki jakiś klocek i drzwi nie chciały się zamknąć bo klocek blokował, to Olek je popycha, popycha, aż w końcu zajrzał tam ze zirytowaną miną i mówi wkurzony: NO CO JEST?! 🤣 To powiedział pierwszy raz, ale słyszałam już wcześniej "no co ty".
No i zaczął się ten etap, kiedy już naprawdę trzeba uważać na to, co się przy nim mówi. Nasza kotka czasem wchodzi na stół lub blat, mimo, że jej nie wolno. No i mówię do niej ostatnio "Funny won!" na co Olek przyleciał zadowolony do kuchni, macha ręką na kotkę i krzyczy: FANI WON! 🙈 No i dzisiaj usłyszałam też "guwo", jestem na 99% pewna, że niestety było to "gówno"... 😬Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulu a nie wychodzą wam 5? U nas też ostatnio po super nocach przyszły znowu bardzko kiepskie. Ale sprawdziłam w buzi i było widać, że coś się dzieje. Dawałam na noc przeciwbólowe i przesypiał całe noce.
Bo w dzień to też zero oznak, że idą zęby. Ale nocami się budził i też nie umiał zasnąć.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Zulu, odpoczywaj!
Ja się zapisałam na badania, poprosiłam o skierowanie z pzu bo lecę na oparach. Ledwo żyję. Wracam do domu i usypiając dzieci padam. Chcę wykluczyć rzeczy zdrowotne żeby z czystym sumieniem móc stwierdzić, że po prostu rodzina i praca tak mnie wykańczają 😂 -
Zulu, u nas Marta miała ostatnio taki czas, też obwiniałam zęby, a okazało się że to był skok rozwojowy 😱 i właśnie po tych nieprzespanych nocach załadowała aktualizację mowy.
Dziewczyny, Wy już od dawna z tego korzystacie. Jak to jest z tym paypo na allegro. Jak zwrócę towar to z automatu ta płatność jest usuwana? -
nick nieaktualnyOunai to plany naszego nowego domu. Niestety nie znalazłam tych naszych, bo troszkę przerobiliśmy je,mam tylko te na podstawie których kupiliśmy dom
https://naforum.zapodaj.net/6a3b69fc8484.png.html
https://naforum.zapodaj.net/6a3b69fc8484.png.html